קהילה חדשה- הפלות

QueenOfMagic

New member
הקהילה הזו נגד הפלות

הם חבורה של אנשים פאנטיים שזקוקים לניעור.. הם חושבים שכל ילדה בת 16 שנכנסה להריון באם זה מאונס חייבת ללדת אותו. איזו זוועה...פשוט לאנשים האילו מגיע עקרות לכל החיים. ומצאו להם מקום לפרסם את הקהילה שלהם...פה איפה שיש תמיכה דווקא להפלות. חבל שהם לא נותנים בחירה לבחורה. בחירה לחיות חיים נורמלים מבלי לגדל תינוק שמעולם לא רצתה. בחירה שלכל אישה צריך שיהיה לה ולא קביעה שאם את בהריון אכלת אותה. בחירה אמתית על הגוף שלך ולא קביעה מאיזה "רב" שכאילו ה' מדבר איתו...

QueenOfMagic

New member
מה שמרתיח אותי קצת

זה שהם רוצים לעשות עצומה נגד הפלות...בעוד שצריך לעשות עצומה בעד הפלות. כי לעשות הפלה במדינה שלנו זה יותר קשה מכל מקום בעולם, וחבל שזה ככה. ואם את לא עושה את זה פרטי , הסיבוכים ואפילו הזמן קריטיים. ואין מה לעשות הפיתרון הכי טוב להפלות זה פרטי...הבעיה היא שזה עולה הון תועפות רק כדי שבעצם את תוכלי "לבחור" להפיל את הילד בצורה נורמלית.

QueenOfMagic

New member
יש לי רעיון

אבל הבעיה היא אם זה יהיה אפקטיבי בכלל... אם הרעיון המטורף של שיר-אל יצליח חייבים לעשות עצומה נגד העצומה שלה... השאלה היא האם מישהו יסכים לעשות דבר כזה...אני מוכנה לחתום! ולו רק שלבחורה בגילי תהיה את האפשרות לעשות הפלה בלי תיחקורים ובלי שאלות. בלי בעייה, פשוט הפלה..בחירה אמיתית.

shirel27

New member
נשמה יקרה

את בורה...ברמות. לפני שאת יורדת על אנשים נאורים כמוני תבררי קודם מה זו באמת הפלה... מה קורה לעובר, מה קורה לאישה...השלכות ולאו דווקא חיוביות. רוצה לינקים? להעשיר קצת את הידע הדל שלך?

QueenOfMagic

New member
עשיתי לי בירור פעם

כי חשבתי שאני בהריון...אני יודעת.. ועדיף הפלה מאשר ילד כשאת צעירה ולא מוכנה לא נפשית ולא פיזית לילד

QueenOfMagic

New member
וואו..כולם מכירים את האתר החולני

והאתר הזה פשוט חולה, ואני בטוחה שהוא גם נכון ...NOT אני מקווה שאף אחד מהילדים שלך לעולם לא יצתרך לגדל ילד בניגוד לרצונו. אין דבר נוראי יותר מזה... וכל השטויות האילו שאתם מפיצים...זה רק להפחדה..אותי אתם לא מפחידים. ההיפך אני תומכת נילהבת להפלות ואם אפשר להביא את עניין ההפלות לתודעה של הציבור לדעת שאפשר לבחור אחרת.

I s t a r

New member
חבורת אנשים מפחידה למדי

למעשה, בעיני זה מעשה כמעט פלילי לכפות על מישהי באמצעים סחטניים שונים לעשות ילד נגד רצונה. לאנשים אלה לצערי אין את היכולת להבחין בין האמונה שלהם לבין מה שטוב ונכון לאחרים והם מוכנים להעלות קורבן נשים בכל מחיר ובלבד כדי שלהם תהיה השליטה על גוף ורחם שלא שייך להם. ימים חשוכים רבים עברו נשים בעולמינו ועדיין במקומות מסויימיםבעולם, ימים של כפייה וחוסר יכולת לבחור, ימים של סבל קשה מנשוא ...אנשים אלה מנסים להחזיר ימים אלה גם עכשיו ואסור לתת להם, פשוט אסור.

QueenOfMagic

New member
זה מה שאני טוענת

הם אוהבים את הימים האפלים בהם דיעה פרטית והשכלה נחשב לדבר רע..

I s t a r

New member
ראיתי לא מזמן תוכנית מזעזעת

שתיעדה מאות ראיונות עם נשים בשנות החמישים ++ בארה"ב ואת הסבל המחריד שהם נאלצו לעבור כחלק מחייהן. נשים היו מפילות לעצמן עם מסרגות, קשי שתייה, ומה לא- רק על מנת להנות מחיי מין ולא להיות בעלות 15 ילדים ...ההפלות נעשו בסתר ונגרם סבל נוראי לנשים עצמן ,כולל מוות בייסורים. הגברים גם הם לא רצו ילד כל שנה ,ולו רק מפאת חוסר היכולת לכלכל כל כך הרבה פיות - החיים בעוני מחפיר לא קרץ לאף אחד והבניסה עם כל ההטפות שלה לא הייתה מכלכלת במקום ההורים אלא רק מניחה אותם לעוני וחיי סבל יחד עם פחד ורגשות אשמה. לידה כפויה היא דרך מצוינת להנציח מעמד של אישה כשפחה לגופה- לעצור את התתפתחות המינית ואת פריצת המיניות הנשית בכלל- ולשמר הבדלי מעמדות ,חוסר שוויון הזדמנויות וחברה פטריאכלית מסורתית- והכי קל לעשות את זה דרך עדר שטופי מוח כדוגמת האירגונים המדוברים שבעזרת הפחדה,איומים, רגשות אשמה וסחטנות קשה- מנציחים את המצב שנוראי של ימים אפלים מאוד.

XUXA141

New member
מענין מה הם היו אומרים..

אם הבת שלהם בת ה16 היתה נאנסת ונכנסת להריון. היו מכריחים אותה ללדת? יה רייט...

Nataly A

New member
ברוח זו, בא לי לפתוח עוד כמה

* עניין של רחם - בואו לדבר על כך שנשים חייבות ללדת. * עניין של טסטסטורון - בואו לדבר על למה גברים חייבים לזיין מהצד. * עניין של דת - בואו לדבר על למה כולכם תלכו לגיהנום. * עניין של אבולוציה - בואו לדבר על מדוע נשים הן המין החלש, ועל איזו משבצת במטבח הן צריכות לעמוד יחפות. * עניין שלמ מיסיונרים - בואו לדבר.

למעלה