קהילה חדשה- הפלות

QueenOfMagic

New member
אהבתי..

יש עוד הרבה קומונות שהכפייה בהן צריכה להיות חזקה. אני דיי מתחרטת שהגבתי להם בקומונה...ואני פשוט לא הולכת להגיב יותר שוב בכלל... פשוט עצוב לי שבגלל נשים כאלה אני אולי יום אחד אאלץ לברוח לחו"ל כדי לעשות הפלה

QueenOfMagic

New member
גיליתי דבר מחריד!!

אין פורום תמיכה לנשים שצריכות לעבור הפלה!! מה עם כל הילדות בנות ה-16 שלא יודעות לאן לפנות? מה עם כל אילו שצריכות אוזן קשבת? הן צריכות להיות לבד? היתה לי חברה שעברה הפלה והבנאדם היחידי שהיא דיברה איתו זה אני. ולי אין את הכלים לתמוך באנשים כאלה!! צריך ומהר לפתוח פורום כדי לעזור לנשמות כאלו! ושחס וחלילה לא יפנו לראות משהו שיגיד להם שהן חייבות לשמור את ההריון!!

עינת12

New member
מה שמביא אותי למסקנה

שכדור נגד שלשול והרבה אורז יכולים לפתור להן את הבעיה. ומצד שני החפצות בהפלה יכולות פשוט לקחת לקסטיב.....

QueenOfMagic

New member
אימא שלי אמרה לי שלפעמים זה

תוצאת לוואי של תרופות כאלו. ז"א אם את בהריון לא רצוי אבל חלאות כמו שיראל יצליחו בחרפה הזו תמיד תוכלי לבלוע חפיסה שלמה של משלשלים ולהפיל בדרך "טיבעית" את העובר..אני רק לא מבטיחה לך שתוכלי לקום מהשירותים ב48 שעות הבאות לאחר החפיסה..

shirel27

New member
נראה לי שהתבלבלת

אני בטח שלא החלאה... ואני לא ארד לרמה הכ"כ נמוכה שלך... וזו ללא ספק התגובה האחרונה שלי אליך כי ברור לי שאינך מסוגלת לנהל ויכוח תרבותי... עם ניבולי פה ושטויות שנאמרות פה, זה לגמרי לא מקומי. שלום ולא להתראות.

Nataly A

New member
יש גם פתרונות טבעיים להפלות

ז"א, דרכים להפיל בלי מסרגות וחרא בסגנון. אבל אני לא בטוחה שמותר לי לדבר על זה פה.

בנושא: לאחרונה אפר"ת יצאו במסע

פרסום לגבי זה שהם יתמכו כלכלית במי שמתכוון להפיל בשל סיבות כלכליות. ונשאלת השאלה: הם באמת מדברים על 2000 ש"ח לחודש במשך 18-21 שנה, או-מה שיותר סביר- סכום חד פעמי שיעוור בורים, מגוכך ברמת ה 5000 ש"ח, תוך ששבוע לאחר ההמלטה לא יכירו בעניים. נטלי, באחד השאלונים שהפריחה קרנית הוירטואלית לאוויר היתה שאלה, מה הניק שהיית בוחר לעצמך אם היה פנוי. ענית שחבובניק. ונשאלת השאלה: שינית את הניק על מנת שיישאר בגדר פנטזיה לא ממומשת? משהו לשאוף אליו? קטעים איתי, אני אשאר.

Nataly A

New member
נכון אמיר. ילד טוב אמיר.

אמיר רוצה סוכריה? מי חמוווווווד? מי חמוווווווד?

SaraGubits

New member
אני מתנגדת להפלות

אם כבר רוצים להפיל בכל מחיר, אז עדיף מייד לקחת כדורים שמפילים. ולגמור עם זה לפני שעברו ה40 יום מיצירת הוולד, כלומר לפני השבוע השמיני. כי אחרי 40 יום יש כבר גלי מוח לעובר והעובר מרגיש כאב ויש לו רצון חיים.. לא שזה בסדר להפיל לפני זה, אבל זה בכל זאת פחות גרוע לסלק עובר בדרגה של צמח לפני שיש בו מודעות וגלי מוח. מה הוא אשם שהוא נמצא בתוך אשה שלא רוצה אותו? הוא פשוט מישהו שנקלע למקום הלא נכון בזמן הלא נכון
. נכון שאם האמצעי המניעה לא הצליחו, ונכון שאם האשה נאנסה הם לא חייבים לשאת היריון לא רצוי... אבל אם חיכו עם זה, ועברו 40 יום.. מה עם העובר עם הזכות החיים? יש כל כך הרבה אלו שישמחו לאמץ.

XUXA141

New member
ברור שעדיף בשלב מוקדם.

ובדרך כלל אישה שרוצה להפיל לא תחכה יותר מדי ותעשה את זה כמה שיותר מהר. אבל הוויכוח כאן הוא ברמה העקרונית - האם לאפשר הפלה בכלל או לא, בלי קשר לשלב ההריון.

עינת12

New member
קליניקות של גניקולוגים

האם שמתן לב שאת קירות הקליניקות של גניקולוגים (בכל אופן כל אלה שאני הלכתי אליהם, כולל הנוכחי) מעטרות תמונות של תינוקות ופעוטות? אותי אישית זה מכעיס. מטרת הגניקולוגיה היא בריאות האשה ולא הכנסת נשים להריון. אז נכון שאם גניקולוג עוזר לאשה שרוצה בכך להכנס להריון זה יופי. אבל למה אין על הקירות למשל: מספר הנשים שאצלן גיליתי בשלב מוקדם סרטן שד/רחם/צוואר הרחם/שחלות ובכך הצלתי את חייהן? נראה אם בבדיקה הבאה יהיה לי האומץ לשאול את מה ששאלתי כאן גם את הגניקולוג...

עינת12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואו! זה היה גדול! תודה

(ממני המתפקעת מצחוק) וכמובן
רבה על העצה. יתתכן ווטרפליי שבהודעתך שמעל היצלת חיים....

gלולוגית

New member
לצערי לפעמים זה יותר מזה...

אני עזבתי גניקולוג כי שיעממתי אותו!!! לא רוצה ילדים, אין לך בעיות פוריות, בדיקות בהריון וכו' וכו' לעשות בדיקה כל חצי שנה ן-pup פעם בשנה זה לא מעניין, וכשכן היתה לי בעיה, הוא אפילו לא ניסה לעזור... לא עיניין אותו אפילו לעזור לי לחפש מישהו שמבין בתחום. זה מישהו שמאד מומלץ, כבר לא מקבל פציינטיות חדשות מרוב עומס, ותור אליו זה לפחות לעוד 3-4 חודשים... ואחרי כמה שנים (ובעיקר כשעליתי בגיל ועדיין לא רציתי ילדים) והבנתי שאין לו שום מוטיבציה לטפל בי (אין לי פוטנציאל להיות מעניינת=לרצות ללדת) פשוט עזבתי.

עינת12

New member
gלולוגית זה נורא!

לא אתי, ובטח ובטח לא אנושי. לא ניסה לעזור לך כשהיתה בעיה רק משום שאת לא מעוניינת ללדת? פשוט הפרה של כל כלי האתיקה ומעשה שפל! מקווה שהחדש/ה יותר טוב/ה. התפקיד שלהם זה לעזור לנו לשמור על בריאותנו. נקודה. פשוט לא יודעת מה לכתוב.....

gלולוגית

New member
כמובן שזה קצת יותר מורכב...

זאת לא בעיה שיש לה פיתרון פשוט וחד משמעי (כמו:"הנה קחי כדור ומיד את רוצה 22 ילדים"
). אלא משהו קצת יותר מורכב שהיה בו צורך ללוות אותי בכל מיני תהליכים (גם בדיקות רפואיות וגם עוד דברים) והוא עשה את המינימום ההכרחי. ולא עם לתת לי תחושה של - כן יש פה משהו שהוא פחות יומיומי, אבל אני אעשה כל שביכולתי לעזור לך או לחילופין אעזור לך למצוא מי יכול לעזור... אלא עשה מינימום בחוסר עיניין בולט. וכן, היתה פעם גם איזו פליטת פה על זה שאני לא מטופלת (אני לא זוכרת מה הוא אמר, וברור שזה היה מאד מרומז) מתפתחת (כלומר שתיכנס להריון וכו'). וזו היתה גם תחושה שלי שנבנתה די הרבה זמן, עד שהחלטתי לעזוב. לצערי המאד רב - יש לי הרבה ניסיון רע עם גניקולוגים/ות. וגם עם כאלו שבאו עם המלצות מאד מאד חמות (מאנשים שאני סומכת עליהם).

SaraGubits

New member
התמונות תינוקות שבקליניקות האלו

מעצבנות אותי מאד. מכיוון שונה מאשר עינת ציינה: אצלם זה ג'ימיק שיווקי, כאילו שאנו זקוקות לעזרה של הגניקולוג כדי ללדת. באמת זה הגיוני יותר מאמרים על סרטן השד, אמצעי מניעה, קצת תמונות של פצייאנטים מכל הסוגים, מאלו שנעזרו על ידי הטיפול ואלו שילדו אצלו, והתינוקות שלהם..

למעלה