מה את מתלוננת? את בחורה! בנות מסיימות את השירות עוד לפני שהן הבינו מה הן עושות שם
א אני עזרא New member 9/11/08 #50 מה את מתלוננת? את בחורה! בנות מסיימות את השירות עוד לפני שהן הבינו מה הן עושות שם
A adii1201 New member 10/11/08 #53 לא נכון|הא| וחוצמזה שדווקא בהודעה הקודמת לשם שינוי לא התלוננתי על הצבא
א אני עזרא New member 10/11/08 #54 אה, לא?! ../images/Emo123.gif אז איך את קוראת ל-"חבל שאת השירות לא מקצרים "????
A adii1201 New member 10/11/08 #55 שכחתי שכתבתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב אתה צודק, טענתך התקבלה אבל עדיין יש לי זכות להתלונן, הצבא זה חרא
שכחתי שכתבתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב אתה צודק, טענתך התקבלה אבל עדיין יש לי זכות להתלונן, הצבא זה חרא
א אני עזרא New member 11/11/08 #56 הצבא יכול להיות חרא, ויכול להיות לא... זה תלוי בכל מיני דברים... אני יכול להגיד שכשאני הולך לעשות מילואים, אני הולך בכיף וממש לא כי מכריחים אותי (אגב, אני באמת לא חייב לעשות מילואים בשנה האחרונה, וכבר עשיתי)
הצבא יכול להיות חרא, ויכול להיות לא... זה תלוי בכל מיני דברים... אני יכול להגיד שכשאני הולך לעשות מילואים, אני הולך בכיף וממש לא כי מכריחים אותי (אגב, אני באמת לא חייב לעשות מילואים בשנה האחרונה, וכבר עשיתי)
A adii1201 New member 12/11/08 #61 שם זה בבסיס הכי מסריח בערך../images/Emo69.gif (אני לא תורמת יותר מידע על גבי הפורום אתה מוזמן לפנות אליי במסרים ) ואני לא שם כי יש לי בעיה ברגלואני לא יכולה ללכת.. אני מחכה לניתוח
שם זה בבסיס הכי מסריח בערך../images/Emo69.gif (אני לא תורמת יותר מידע על גבי הפורום אתה מוזמן לפנות אליי במסרים ) ואני לא שם כי יש לי בעיה ברגלואני לא יכולה ללכת.. אני מחכה לניתוח
A adii1201 New member 13/11/08 #64 נכון להיות ב-26/11 מתי באמת זה יהיה בסוף, אין לי מושג כל עוד אני בגימלים לא אכפת לי שיידחו
T The Watery sky angel New member 9/11/08 #37 אני לא חושבת שזה משנה אם יש לך יס או הוט,לא? ותודה בטלוויזיה שלי בחדר אין הוט אז המספר שונה מהמספר שיש בהוט ולא ידעתי איך לבדוק
אני לא חושבת שזה משנה אם יש לך יס או הוט,לא? ותודה בטלוויזיה שלי בחדר אין הוט אז המספר שונה מהמספר שיש בהוט ולא ידעתי איך לבדוק
A adii1201 New member 9/11/08 #40 אה זה משנה מבחינת זה שאין לי סטארוורלד אז לא יכולתי לבדוק לך בטלוויזיה
A adii1201 New member 9/11/08 #41 אני אכתוב את זה שוב למרות שאני יודעת שבטח כשהוא כבר כן יישלח את ההודעה הזו ולא יעשה לי שהוא נתקע אז אני אגלה שהוא גם שלח את ההודעה הקודמת אבל אני אשלח בכל מקרה כתבתי שזה לא משנה חוץ מהעובדה שאין לי סטארוורלד אז לא יכולתי לבדוק לך בטלוויזיה
אני אכתוב את זה שוב למרות שאני יודעת שבטח כשהוא כבר כן יישלח את ההודעה הזו ולא יעשה לי שהוא נתקע אז אני אגלה שהוא גם שלח את ההודעה הקודמת אבל אני אשלח בכל מקרה כתבתי שזה לא משנה חוץ מהעובדה שאין לי סטארוורלד אז לא יכולתי לבדוק לך בטלוויזיה