חחחח אתה מתכוון אלי?
• ••BaD BoY•• New member 5/11/04 #50 ../images/Emo127.gifכן-בערך!! (אולי הוא יחזור) ...............................
ס סולדד100 New member 5/11/04 #59 אין לי מושג../images/Emo7.gif אבל זה לא פייר עכשיו שניחשתי מישהו יזכור את השם שלו ואז יגיד
C Cm 2004 New member 5/11/04 #63 מזל טוב מאמי! אני אין לי מזל במשחק הזה! עדיף שאני יעשה משחקים ולא ישתתף בהם חחחח!
ס סולדד100 New member 5/11/04 #72 מה פיתאום!!! ברור שכדאי לך להישתתף במשחקים גם אם זה רק בשביל הכיף! אני גם עד עכשיו לא ניצחתי בכלום ועובדה שעכשיו ניצחתי... אז גם אתה יכול לנצח!
מה פיתאום!!! ברור שכדאי לך להישתתף במשחקים גם אם זה רק בשביל הכיף! אני גם עד עכשיו לא ניצחתי בכלום ועובדה שעכשיו ניצחתי... אז גם אתה יכול לנצח!
ח חולת בנחה New member 5/11/04 #58 נכון../images/Emo70.gifויש לנו מנצחתת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif!| סולדד100 ניצחהה כל הכבודדד אם הייתם שואלים שאלות שעוזורת הייתם מגיעים לזה מהררר אתם שואלים שאלות לא קשורים וזה לא משמ יכול לעזור לככםם טוב בהצלחה בפעם הבאה תגובות
נכון../images/Emo70.gifויש לנו מנצחתת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif!| סולדד100 ניצחהה כל הכבודדד אם הייתם שואלים שאלות שעוזורת הייתם מגיעים לזה מהררר אתם שואלים שאלות לא קשורים וזה לא משמ יכול לעזור לככםם טוב בהצלחה בפעם הבאה תגובות