קובי בראיינט מת בהתרסקות הליקופטר

danakama10

New member
קובי בראיינט מת בהתרסקות הליקופטר

עצוב כל כך
חמישה אנשים מתו, כנראה ביניהן לפחות בת אחת שלו נספתה
איזה אסון

Fellowship

New member

danakama10

New member
ועכשיו, אחרי שההלם קצת התפוגג

איפה תנועת metoo?
תנועה שמתמקדת בהרס החיים של בעיקר גברים לבנים, אבל לא העזה לגעת בקובי ברייאנט בחייו? ובמותו, כששחקנית אחת מעיזה להזכיר את העובדה שהוא הואשם באונס והסיבה שזה לא הגיעה למשפט ציבורי היה בגלל שהעו"ד שלו היו bullies כלפי המתלוננת, היא סופגת קללות ונאצות מכל כיוון? וכתבת של הוושינגטון פוסט מציינת את העובדה היא מושעית (בינתיים כבר החזירו אותה)? לא מדובר בדו פרצופיות משווע מצד אלו שטענו שקאוונה אינו ראוי להיות שופט עליון כי פעילה פוליטית שקרנית באה עם תלונות ללא הוכחות מלפני תקופת הקרח?

https://www.independent.co.uk/arts-...ey-weinstein-victims-metoo-race-a9269136.html

vinney

Well-known member
מה הקשר בין קובי בריאנט לבין קוונו?

קובי בריאנט לא היה מועמד לשום תפקיד ציבורי, בטח ובטח של שופט, בטח ובטח של שופט עליון.
&nbsp
קובי בראיינט נעצר בעניין לפני כמעט 20 שנה, הרבה לפני שמישהו העז לטעון טענות נגד גברים לבנים חזקים. אולי אם המתלוננות היו מספיק בטוחות בבטחונן להתלונן נגד הארווי ווינשטיין וברט קאוונו כבר אז - לא היינו מגיעים לטראמפ כנשיא היום?
&nbsp
את מביאה דוגמא בה גבר שחור הופלה על ידי המערכת לרעה (יחסית לגברים לבנים, כמובן, לא לאמור שהוא נעצר שלא בצדק) בתור הצדקה להמשך ההפליה?

Midriff

New member
הפעם אני ממש לא מסכימה איתך

גבר שחור הופלה על ידי המערכת לרעה? הוא אנס, מצאו את הדם שלה על החולצה שלו ואת ה- DNA שלו עליה. היו לה סימנים כחולים, והוא הודה שהוא אכן שכב איתה. אחרי שעשו לה slut shaming והיה עליה לחץ מכל העולם היא החליטה לא להעיד במשפט הפלילי. אבל תבעה אותו בתביעה אזרחית שם הוא שילם לה 2.5 מליון וכתב התנצלות על ההתנהגות שלו (התנצלות שכמובן נוסחה על ידי העורכי דין שלו, אז הוא לא מודה באונס אבל מודה שאולי זה לא היה לגמרי בהסכמה).

ולמרות כל זאת הוא המשיך בחייו ובקריירה המשגשגת שלו. איפה פה ההפליה?

vinney

Well-known member
לא ירדת לסוף דעתי...

לא אמרתי שזה לא בסדר שהוא נעצר, להיפך - אמרתי שהוא נעצר בצדק.
&nbsp
מה שכן רציתי להצביע עליו זה שבתקופה ההיא האשמות כאלה נגד ״מפורסמים״ לבנים ועשירים בדרך כלל לא הביאו כלל למעצר פומבי, שלא לדבר על כתבי אישום.
&nbsp
המשפט האחרון שלך צריך להיות כלפי דנה - קובי בריאנט כן הודה בקיום היחסים (אם כי מעולם לא הודה באשמה של אונס/פגיעה מינית, הוא טען שזה היה בהסכמה), הוא כן נתן פיצוי למתלוננת, וזה כן סיפור ידוע שלא היה סוד לאף אחד ולא זכה להתעלמות מאף אחד. אני לא זוכר את הNBA תוקפת את המתלוננת או את הלייקרס טוענים שהיא שקרנית שעושה את זה בשביל הכסף או פרסום. אלה, לעומת זאת, היו הטענות של דנה עצמה כלפי המתלוננות נגד קוואנו.

Midriff

New member
אכן צביעות

אם אלא שהיו נגד קוואנו לא מזכירים את נושא האונס של קובי.
דווקא אני רואה לפחות אצלי בפיד את אותם אנשים שהיו נגד המינוי של קוואנו, מזכירים את האונס.
ואכן כל ה- Bullying נגד אלה שאומרים את הדברים האלה לגבי קובי הוא לגמרי לא מוצדק, וזה רק מחזק את זה שקוואנו לא היה צריך להבחר.
קובי לא עמד לבחירה לשום משרה ציבורית ההפיכה שלו לקדוש עם מותו היא חלק מ white washing שנעשה להרבה מאוד אנשים.

danakama10

New member
וזה אכן מה שקורה

לדוגמה הוושינגטון פוסט, העיתון האובר ליברלי, השעה כתבת שהעזה להתייחס להאשמות נגד קובי.
לא מבינה איך כל הבוליינג נגד אלו שמזכירים את עברו של קובי מחזק את זה שקוואנה לא היה צריך להבחר.
מצא את ההבדלים:
אצל קובי הבחורה התלוננה יום למחרת האונס לכאורה ועברה בדיקה רפואית שהראתה שהיא כנראה נאנסה ביממה האחרונה, ולמרות שבסוף החליטה לא להעיד קובי הודה ששכב איתה, שילם לה פיצויים וכתב שהוא מבין מדוע היא הרגישה שמדובר באונס. אצל קוואנה ברגע שהודיעו על המועמדות שלו למשרה השופט העליון, פעילה פוליטית הודיעה שלפני למעלה מ- 35 שנה הוא נשכב עליה. אותה פעילה ניתפסה שוב ושוב בשקרים שונים ולא היתה לא שום עדות (אנשים שהיא נתנה כעדים כגון החברה הכי טובה שלה דאז, טענו שלא היה כלום).
הקשר היחיד הוא שאנשים שטענו שצריך לפסול את קוואנה בגלל עדות שקר כי "אשה לא ממציאה כאלו דברים" מיהרו להשעות כתבת שהעזה להזכיר את הפרשה של קובי, ושחקנית שהעזה לכתוב על כך בטוויטר קיבלה מבול של השמצות ואיומים.

vinney

Well-known member
היא נתפסה בשקרים שונים רק עבורך

עבור כל שאר העולם לא ממש היו שם שקרים, היה את הhe said she said הרגיל כשהגבר הלבן והעשיר כמובן ״מהימן יותר״ אל מול ״פעילה פוליטית״ (שוב, בעינייך בלבד) שכמובן ״באה לפגוע בגבר הלבן והעשיר״.
&nbsp
הסיפור של קובי בריאנט הסתיים לפני כמעט 20 שנה, והסיפור של קאוונו לא הסתיים עד עכשיו - יש לנו כבר שני עברייני מין (לכאורה) בבית המשפט העליון ושניהם מונו על ידי רפובליקנים. ובניגוד לסיפור של קובי בריאנט (שמעולם לא הורשע בדין, להזכירך, אף שעמד למשפט), זאת שהאשימה את קוונו דווקא כן העידה.

JimmyGee

New member
צודק 100% ויני, ודנה קבלי פרס על ההשוואה המטומטמת ביותר

לשנת 2020.

Kobe Bryant שחקן NBA . את רוצה תחבבי אותו, את רוצה תישנאי אותו. למי אכפת?

kavanaugh הוא שופט בית המישפט העליון. החלטה / הצבעה שלו יכולה לשנות את החיים של כולנו לדורות. במיוחד במצב של בית מישפט עליון מפולג כמו היום.

זה ממש אותו דבר!

danakama10

New member
ג'ימיני קריקט

אין קשר בין המקרים (במקרה אחד יש תלונה מיידית, הוכחות והודאה, במקרה השני יש האשמת שקר ע"י פעילה פוליטית לאחר 35 שנה), יש קשר בין התגובות של המדיה וציבור השמאל. הייתי מנסה להסביר לך, אבל אתה לא תקלוט בכל מקרה.

JimmyGee

New member
דנה את נשמעת לי בחורה נחמדה, אז דחילאק

למי אכפת מה חושבים אנשים אחרים על Kobe Bryant? ובוא נגיד ש Kobe הבר מינן / ז"ל באמת אנס, איך זה קשור אלי או לשמאל בידיוק? אין לי שום בעיה אם הנאנסת תתבע את ה Estate שלו.

Kavanaugh זה כבר סקאלה אחרת, אפילו גלקסיה אחרת. הבן אדם מקבל החלטות שיכולות לשנות סידרי עולם כמו הפלות, נישואי Gays, מערכת בריאות, הגירה, עונש מוות, רצח, אונס וכו... אם יש סיכוי שהבן אדם עברין מין, אז? למי אכפת? נמשיך הלאה?

JimmyGee

New member
ועוד נקודה חשובה

יש אנשים מתים שהיו אגדה בתחומם אבל חארות בחיים הפרטיים. דוגמא טובה זה Michael Jacson. מוזיקאי אגדה, אבל גם פדופיל ואנס ילדים (allegedly).
הרבה אנשים (לא כולם) מעריצים את Michael Jackson המוזיקאי ומתנתקים מהדברים המזעזעים שעשה (allegedly) כבן אדם פרטי.
עוד דוגמא זה Richard Wagner ה composer האנטישמי.
האנשים האלה כבר מתים (כמו Kobe Bryant) כך שנזק (allegedly) הם כבר לא יכולים לעשות מאפוא שהם נמצאים. אבל העולם הפסיד את הכישרון הענק שהיה להם בתחומם שאותו יש אנשים שמעריצים, לא רק שמאלנים (וזכותם).

החבר שלך Kavanaugh לא רק שעדיין חי ויכול לעשות נזקים, הכוח לעשות נזקים שיש לו, הוא גם לכל החיים וגם כוח אדיר שיש לרק עוד 8 אנשים בארצות הברית.

danakama10

New member
בדיוק כמו מייקל גקסון, רק שהוא מת לפני עידן ה METOO

ברור שלקוואנה יש כוח לעשות נזקים עבור השמאל וברור שזו הסיבה שהשמאל ניסה לרוץ עם הסיפור המומצא הזה, כאילו duh.
פעם אחר פעם אחר פעם המדיה השמאלנית נחשפת במערומיה. מצד אחד זועקים לא למנות את קוואנה ומיד מאמינים לפרופסור השמאלנית השקרנית על עלילה מפוברקת מלפני 35 שנה. מצד שני, לא מוכנים לשמוע מילה רעה על קובי שיש הוכחות די מוצקות שאנס ומי שמעז לאמר זאת, יסבול מה- consequences.
כאמור, אתה לא מבין ואין סיכוי שתבין, אז אולי אפשר לחסוך לי את תגובת הנגד שלך.

JimmyGee

New member
החלטתי לא לחסוך לך את תגובת הנגד

1. Kavanaugh זה לא רק נזקים לשמאל, אלא גם לאנשי ימין מתונים (abortion, gun control, healthcare etc....).
2. Kavanaugh דווקא מאוד מתון יחסית למינוי של Trump. על Gorsuch שהרבה יותר קיצוני ימני, לא שמעתי ציוץ מהשמאל ( אולי כי הוא לא עבריין מין?). אם השמאל רץ להמציא סיפורים למה לא כבר לעשות את זה על מישהו (Gorsuch) שמזיק להם הרבה יותר?
3. מאפוא הפלצת את זה שאנשי שמאל לא מוכנים לשמוע מילה רעה על Kobe Bryant? לי אין שום בעיה אם זה, ואני בטוח שלרוב השמאל 99% אין בעיה אם זה. תלכלכי על Kobe כמה שבא לך, חופשי.
אני לא בטוח מה המטרה של הליכלוך הזה. שניקח את הגופה שלו לבית מישפט? או נכניס את הגופה שלו לכלא?
אבל אם את רוצה ליקרוא לו אנס, תרגישי חופשי.

danakama10

New member
נו, הנה תגובת הנגד שלי

1. הבעיה שלא ניסו לעשות ויכוח לגבי הדיעות שלו אלא להשחיר את שמו.
2. לא שמעתי ציוץ? כי היו דווקא הרבה מאוד.
למשל https://www.politico.com/story/2017/03/neil-gorsuch-democrats-opposition-236096
למעשה, הכישלון שלהם למנוע את המינוי באמצעים כשרים כנראה גרם להם לנסות את הטקטיקה של השחרת השם.
3. אין לי לעניין ללכלך על קובי ברייאנט. מבחינתי עברו מספיק שנים מאז שהפרשה נסגרה ולא צריך לדון בזה דווקא כשהוא מת. הדו פרצופיות של *חלק* מאנשי השמאל זיעזעה אותי.

vinney

Well-known member
במה בדיוק התבטאה הדופרצופיות המזעזעת הזאת?

ולמה את טוענת שמישהו ביצע עבירה פלילית בלי שום אסמכתא? ברור שהתנגדו לגורשיץ׳, התנגדו להרבה מאוד מועמדים לכסי שיפוט ברמות נמוכות יותר (וחלק מהמועמדויות האלה הוסרו בעקבות ההתנגדויות, להזכירך), וכמובן שימשיכו להתנגד למועמדים שמרנים קיצוניים הבאים.
&nbsp
רק לגבי קוואנו הועלו טענות על עבירות מין. על סמך מה את טוענת למעשים פליליים נגדו פה?

vinney

Well-known member
איזה עולם רע את חיה בו...

בעולם שלך תפקידו של שופט עליון זה ״לעשות רע לשמאל״, וזה די מייצג את האוכלוסיה של תומכי טראמפ. חוק וצדק לא מעניינים אותם. לא מטריד אותך נשיא שעובר על החוק במופגן וטוען שהאינטרס הלאומי שהוא יכהן כנשיא, לא מטריד אותך שופטי עליון מואשמים בעבירות מין שמצטדקים בכך שהם ״אוהבים בירה״, לא מפריע לך שפרקליט המדינה עסוק בלהיות העו״ד האישי של הנשיא במקום לאכוף את החוק, ולא מפריע לך שהנשיא פותח במלחמות בלי שום רשות.
&nbsp
מה כן מפריע לך? שאחרי שמישהו מת לא מדברים על דברים רעים שהוא עשה אלא זוכרים דברים טובים. זה מה שמפריע לך.
&nbsp
האמת אני חושב שזה לא העולם רע, זאת את.

למעלה