כשאנשי שמאל (כמוני) קראו ל Kavanaugh עבריין מין (גם אם זה נכון וגם אם לא) המטרה היתה שהוא לא יגיע ל Supreme Court.
מה המטרה של אנשי ימין (כמוך) כשהם קוראים ל Kobe Bryant אנס (גם אם זה נכון וגם אם לא)? חוץ מכמובן, לעשות יותר רע לאשתו (שאיבדה בעל ובת), ולבנות שלו (שאיבדו אבא ואחות).
בתור שמאלנית אני חושבת שמאוד חשוב להגיד שקובי הוא אנס. להפוך לקדוש מישהו שעשה מעשה כל כך נורא מאוד מפריע לי.
אפשר להגיד שהוא היה ספורטאי עילוי, אפשר להגיד שהוא עזר לכל מיני אירגונים אבל אפשר בהחלט להזכיר גם את אחד המעשים הנוראיים שהוא עשה ולא להתעלם מהעובדה שהוא הרס למישהי את החיים. החיים הם מורכבים.
מי שרוצה להזכיר וליזכור את Kobe כאנס, אין בעיה.
אבל מה הבעיה של הימין עם אנשים שמעוניינים רק לזכור את הדברים הטובים שעשה? הבן אדם מת בצורה נוראית ועם הבת שלו בת ה 13. אני לא מאחל את זה לאף אחד. אז מה אכפת לאנשים בימין, כמו דנה, איך אנשים בוחרים ליזכןר אותו?
אתמול ראיתי 5 דקות ורציתי להקיא.
פצצה בלונדינית עם ציצי כמעט כולו בחוץ (חשבתי לרגע שהגעתי לאיזה ערוץ פורנו), יושבת שעה שלמה ומלכלכת על הדמוקרטים עם שקרים שלא נגמרים.
אני לא מבין במה סתומים אנשים יכולים ליהיות שזה הזבל שהם בוחרים לראות.
הדם שלה נמצא על הבגדים שלו, כמו גם ה DNA שלו עליה. היו לה סימנים כחולים. היא בסוף החליטה לא להעיד אחרי שעשו עליה רצח אופי והפעילו על בחורה צעירה לחץ מטורף.
היא בסופו של דבר תבעה אותו תביעה אזרחית שנסגרה בתשלום של 2.5 מליון דולר והודאה בזה שהם עשו סקס ואולי זה לא בדיוק היה בהסכמתה תוך התנצלות.
הוא לא זוכה. פשוט בסופו של דבר לא היה משפט. נצחון נוסף של העושר על הצדק.
אני מכיר כמה אנשים שיוצאים עם סימנים כחולים מאינטרקציות מיניות וזה ממש לא תמיד באינוס. יכול להיות שהיא הסכימה להפגש איתו, אבל לא הסכימה לדברים היותר קינקיים שהוא ניסה לעשות, שזה בעיניי הרבה יותר סביר מהתיאור שאת מנסה לצייר של ״אנס״.

היא החליטה לא להעיד כי היא שיקרה בעדות הראשונה שלה במשטרה ונאלצה ״לתקן״ את הדיווח שלה, ומן הסתם אם היו שמים אותה על דוכן העדים ההגנה הייתה מציגה אותה כשקרנית לא אמינה. לא יכול להגיד שזאת לא הייתה אשמתה.