קובי, בתור מנהל הפורום אתה חייב לעזור.

li-or

New member
קובי, בתור מנהל הפורום אתה חייב לעזור.

תראה את הויכוח בין roy x ו ilanos, כל הזמן נינטנדו נגד סוני, משחקי פלטפורמה נגד כל השאר.. מה דעתך, בתור אחד שנמצא בברנז`א טיפה יותר זמן מאיתנו? נינטנדו הולכים לפרוץ לשוק כמו סוני או עדיין להישאר בסביבה הקרובה אליהם? באופ אישי נראה לי שלפחות בארץ לא נשמע מהם הרבה... אבל אם מפיץ גדול יקבל את הזכויות כאן בהחלט תיתכן מין מלחמה בין שתי הקונסולות... בכלל, אחרי שכל משחקי התלת מימד הומצאו, נראה לך בכלל שיש לאן להתקדם?

roy x

New member
נינטנדו הרבה יותר זמן בשוק מאשר סוני

ויש הרבה מה להתקדם התלת מחמד של הדור הקודם היה מוגבל מאוד הפעם יוכלו לעשות אותו הרבה יותר פתוח יותר אויבים על המסך ומהירות גבוהה יותר בפלייסטיישן2 אני לא רואה בינתיים שום דבר חדש נינטנדו תמיד עושים דברים חדשים זה המוטו שלהם. ורק לנקות את שמי הטוב אני באמת לא אנטי סוני

ilanos

New member
מה???

שמע, אתה ממש דבוק לעניין הזה של נינטנדו... נינטנדו מחדשים? מתי? איפה? איך? כבר עשר שנים הם עושים רק משחקי פלטפורמה ומשחקי תפקידים בסגנון זלדה. הם עברו מדו-מימד לתלת מימד, ובזה הם חידשו - בדיוק לחצי שנה, הזמן שלקח לסוני להוציא משחק פלטפורמה יותר טוב ממריו 64 לפלייסטיישן. אתה אומר שהחברה שעוסקת בשנה וחצי האחרונות באופן כמעט אקסקלוסיבי בגרסאות חדשות של פוקימון מהפכנית? במה בדיוק ניננטנדו חידשה השנה? כמה משחקים היא בכלל הוציא לשוק? בוא נראה, פוקימונים מכל מיני צבעים, פרפקט דארק (משחק ענק, אבל מיושן נורא יחסית למשחקי מאותו ז`אנר לפי.סי) וממש עכשיו המשחק החדש של זלדה (שיש לו אומנם מכירות אדירות בארצות הברית, אבל מדובר במשחק היחיד של ניננטנדו בכל רשימת המשחקים הנמכרים ביותר, כשכמעט את כל המקומות האחרים תופסים משחקים של הפלייסטיישן 2 ו-1).

roy x

New member
?????????

נינטנדו לא מחדשים? יש לך בעיה עם אתה אומר כזה דבר הוא שאתה אתה על הירח הוא משהוא הוא שאתה פשוט לא מבין במשחקים נינטנדו מחדשת תמיד[חוץ מפוקימון] אתה רוצה להגיד לי שזלדה לא מחדש חה ומריו 64 הוא סתם משחק םלטפורמה נכון? חכם גדול

roy x

New member
וגם

איך בכלל אפשר להעריץ את סוני היא בכלל לא חברת משחקים סגה זה משהו אחר כול משחק שלה פיצוץ ומחדש גם הדרימקסט[בינתיים] עדיף בהרבה על הפליסטיישן2

yuvalask

New member
על ה``ויכוח`` הזה

טוב, אילן כבר קלט את הקטע, לא נראה לי שהוא כבר רוצה להגיב... אבל רוי, השיחה הזאת לא מגיעה לשום מקום. אתה אומר ככה והוא אומר ככה. אבל אני חייב לציין רק, שאתה לא ממש מנמק את התשובות שלך. התשגובות שלך הן יותר כמו ``אתה בעצמך!``, ``לא נכון`` וכאלה. עדיין לא ענית לאילן על הקטע של משחק ***טוב*** של הנינטנדו 64או שייצא לקיוב שלא פותח/יפותח ע``י נינטנדו. ובקשר ל-2 ההודעות האחרונות. אילן אמר שנינטנדו לא חידשו שום דבר חוץ מלהפוך משחק פלטפורמה לתלת-מימדי, הוא התכוון למריו64 כמובן, ושוב, לא ענית לו מה עוד הם חידשו...אלא אמרת שהוא טיפש אם הוא חושב ככה. אני אישית מעריך מאוד מאוד את נינטנדו ואני זוכר שהייתי ילד קטן, היה לי חבר שכל יום היינו רבים על מה יותר טוב, נינטנדו או סוני. (גם שהיה ה-8 ביט של שניהם ואח``כ ה-16) אבל עכשיו הויכוחים האלה כבר ידי טיפשיים, לכל פלטפורמה יש את הייתרונות שלה, נינטנדו החליטו ללכת על איכות במקום כמות, סוני הלכה על כמות (וה-ר-ב-ה) וסגה הולכת בערך על שניהם ביחד. אבל עכשיו בפ.ס.2 הכל די משתנה, כי אין לו משחקים חרא כמו שהיה לו שיצא הפליסטיישן הראשון, 90 אחוז מהמשחקים שכבר יצאו הם כמעט מושלמים והמשחקים שהולכים לצאת בחודשים הקרובים הם כמעט כולם נראים מבטיחים ביותר...אני אישית לא הייתי רוצה לקנות מכונת משחק שייצאו לה רק 2 משחקים בחודש.ואני מדבר עםל משחקים שראויים להתייחסות בכלל. אני בטוח שאיך שהמכונה תצא ייצאו לה Zelda Cube Mario cube Marion Kart cube ושאר המוכרים של נינטנדו...וגם משחקי סטאר וורס מוצלחים. אבל מה אח``כ? עוד פעם נינטנדו תהיה המפתחת היחידה שתעשה לו משחקים? אני אוהב שיש מבחר, לסופר-נינטנדו היה מבחר. לגיימ-בוי יש מבחר...ולכן קניתי אותו ולא את הגיימגיר שהיה יותר טוב טכנולוגית...ועם צבע כמובן. נו טוב, סטיתי מהנושא, אז קיצר...אני מציעה שנסיים עם זה כאן, כל אחד עם הדיעה שלו.

yuvalask

New member
תיקון

כתבתי שרבתי עם חבר שלי על נינטנדו או סוני, התכוונתי כמובן לסגה...

roy x

New member
לא לחלוטין

אני לא מבין למה אתם חושבים שנינטנדו הולכים על איכות ולא כמות זה היה ככה רק בנינטנדו 64 כי לא היה להם ברירה בגלל הקלטות בסופר נינטנדו למשל היה להם גם את המשחקים שלהם וגם תמיכה של חברות צד שלישי ככה זה ההיה גם בגיים קיוב ובקשר למה הם חידשו מה בקשר לSTAR FOX למשל אני צריך להסביר במה וכמה הוא חידש ובקשר למשחקים לגיים קיוב אני מקווה מאוד לראות מטרואיד חדש אבוי להם עם לא

yuvalask

New member
ושושב אני אשאל

איזה עוד מפחתים יפתחו משחקים לנינטנדו חוץ מנינטנדו ולוקאס ארטס? ... סורי, אבל שני מפתחים לבינתיים זה פשוט מביש...

yuvalask

New member
החידוש:

סימולטור הראשון למכונת משחק שהיה באמת תלת-מימדי (לא סטאר פוקס 64, אלא ל-16 ביט...) והציג טכנולוגיה שנקראת FX וזה היה ממש אחלה משחק אגב...

MigO!

New member
urm

teh 3d animations can not be developed anymore. you can make things run faster only by using better processors. it will only make htem run smoother, no difference in quality will be noticed because we have reached the end

ilanos

New member
You are a funny, weird man...

Where do you take all this crap from? Do you have ANY IDEA what is it that you are talking about? Do you truly belive that this is the end of Computee gaming`s advance? That games coming out now and games from the next century will look the same, just work faster? Please...

MigO!

New member
yup

Yup the only thing they can do is an atom 3d engine (that everything is built from atoms and not polygons). but this will be WAY TOO SLOW.

ilanos

New member
אוקיי, תן לי להבין את זה

אתה ברצינות חושב שהשנה הנוכחית, שנת 2000, היא השנה האחרונה בפיתוח הטכנולוגי שלנו. המצאנו את הגלגל. המצאנו את המכונית. המצאנו את המחשב. שיגרנו אנשים לחלל. בנינו פצצות אטום. וזהו. מכאן והלאה - הטכנולוגיה כבר לא תתפתח לעולם. אם כרגע הסיליקון שממנו מייצרים את הצ`יפים מתקרב לקצה גבול היכולת שלו (ואני מזכיר - מתקרב. הוא עוד יהיה מהיר פי אלף עד שייגמר המקום) זה אומר שעולם המשחבים אבוד. לעולם לא נראה מחשבים טובים יותר. בנוסף, בכך שאתה מבדיל בין המהירות של הצ`יפים לאיכות שלהם, אתה מראה בדיוק כמה אתה יודע. אתה אפילו לא קולט שכמה שהצ`יפ מהיר יותר אפשר לעשות איתו יותר, ולא להפך? העולם שלנו מורכב מפוליגונים. זו דרך נורא חכמה לבנות אותו, ואין שום טעם לפרק אותו. כמה שיותר-יותר טוב. וזה בדיוק הכיוון שאליו הולכים.

MigO!

New member
ah

let me know when you`ll have your realistic engine from polygons. anyhow I know that there will be AI... in graphics nothing more

ilanos

New member
באמת שאני לא מבין אותך

איך אתה רוצה שיבנו עולם תלת מימדי? מחומוס? פוליגונים זו דרך טובה מאוד לבנות עולם ריאליסטי. ראית את צעצוע של סיפור 2? את דינוזאור? אולי המטריקס? כל הסרטים האלה מכילים אפקטים פוטו-ריאלסטיים שנעשו במחשב. אני הולך לספר לך סוד מאוד חשוב - כל הגרפיקה הזאת עשויה מפוליגונים. מודלים עם הרבה-הרבה פוליגונים. מבין? כמה שיותר, המודל יורת מדוייק. כמה שמחשבים יוכלו לסחוב יותר פוליגונים בזמן אמת, העולם נהיה יותר אמיתי. בסדר?

roy x

New member
זה נכון מאוד

אבל זה לא שאפשר לבנות עולם תלת מימד רק מפוליגונים יש גם ווקסלים לא שזו דרך טובה ביינתיים

MigO!

New member
ah2(3 to come

HAHA wexels is only for teh terrain the models still use polygons ilan- let me ask you this question How real can it get? How can you make a realistic fire with it? Water Refraction/Reflection? Don`t bullshit me

ilanos

New member
אבל זה כבר נעשה!

מה דעתך על הפיצוצים במלחמת הכוכבים? או המיים הוירטאליים באותו הסרט? האפקטים האלה יכולו להעשות בזמן אמת בסופו של דבר. לידיעתך - לא מודבר בציור שנעשה מראש, אלא בחישוב אמיתי של תנועת מים שעושה התוכנה שאיתה עושים את אותם הקטעים.

למעלה