קובץ החמין מעודכן

צמל*

New member
וואו. יופי של מידע. תודה רבה אורני.
הערה אחת לגבי הביצים:
אסור לנקות את הקליפה במים ובסבון. זה רק מכניס את החיידקים פנימה.
 
וואו. יופי של מידע. תודה רבה אורני.
הערה אחת לגבי הביצים:
אסור לנקות את הקליפה במים ובסבון. זה רק מכניס את החיידקים פנימה.
לא נכון לגבי רחיצת הביצים (אומרת זאת בתור לולנית מקצועית) - נכון שאין לרחוץ את הביצים לפני שמכניסים אותן למקרר אבל בהחלט חשוב לרחוץ אותן לפני שמכניסים לסיר. אנחנו לא רוצים שכל החיידקים והלכלוך ייכנסו לתבשיל שלנו.
 

צמל*

New member
לא נכון לגבי רחיצת הביצים (אומרת זאת בתור לולנית מקצועית) - נכון שאין לרחוץ את הביצים לפני שמכניסים אותן למקרר אבל בהחלט חשוב לרחוץ אותן לפני שמכניסים לסיר. אנחנו לא רוצים שכל החיידקים והלכלוך ייכנסו לתבשיל שלנו.
לכן מבשלים אותן במים רותחים
 
לכן מבשלים אותן במים רותחים
שמת לב שהמלצתי לרחוץ במים וסבון ביצים שמכניסים לתוך החמין? את רוצה שכל המזהמים הדבוקים לקליפה ייכנסו לתוך החמין? ולא מכניסים ביצים למים רותחים כי הן נסדקות ומתפוצצות מיד. האמיני לי שאני מקצוענית ממש בכל הקשור למוצרים מן הלול. עם זאת - נראה לי שמאד חשוב לך להיות צודקת ולכן לא אמשיך בוויכוח הזה.
 
למעלה