קודם אני !!!!

ליאן.

New member
קודם אני !!!!

יא..... מה אני אתחיל עם ההודעה המתלהבת-משעממת נוסח היה כיייייף ? כן!! היה אחלה ואני לא יודעת אם זה בגלל שאני כל כך נהנית להסתלבט על אנשים או בגלל שקצת שתיתי.... אולי זה מכיוון שבעצם לא אירגנתי כלום הפעם ?
בכל אופן, שמחה שנוצר איזשהו גיבוש.... היה באמת כיף וכולכם נהדרים.
נתראה בשמחות

voguemaster

New member
אוקיי,

אז מה, עכשיו תורי ?? היה אחלה אנשים! כרגיל צחוקים ואוכל טוב
החברה מעולה, בנות יפהפיות, בנים (טוב נו, מה אפשר להגיד עלינו ??) ודשא!!!!!! מה עוד אפשר לבקש ? דשא ואגם! פשוט נהדר. אני מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה
וד"א, תודה לדיאנה על הארגון (והיוזמה) וכמובן על כדורי השוקולד!!! אלי

blaumark

New member
מה יש לכם ממני

אני לא מבין מה אי אפשר להשתין בלי שיהיה לכם מה להגיד התחשבתי הלכתי הצידה במקום שלא מפריע ןהשתנתי למקום שגם לא ישאר ריח וגם לא הייתי לבד אבל בכל זאת אתם מחליטים לפול עלי נו טוב מה לעשות אם יש כאלה שחייבים להגיד משהו רע כל הזמן ורוצים להיות ממורמרים זה בעיה שלהם מיצידי פעם הבא אני פשוט אפתח את הרוכסן בדיוק בנקודה בא אני עומד ואשתין לי בכייף ומי שלו נראה לו או לה זה בעיה שלהם אתכם הסליחה על צורת הכתיבה אבל כבר נמאס לי מהאנטי של כמה אנשים כאן אגב היה מדהים ונורא נהנתי היה כייף לראות את הותיקים וגם להכיר חדשים וחדשות ממתין בקוצר רוח לפעם הבאה בברכה מארק בלאו 052-725323 בברכה

voguemaster

New member
מארקי תגיד לי שאתה צוחק...

אתה יודע שהכל בצחוק ואנחנו מתים עליך..
והנה הגיעה השעה ללכת לאימון... אוף... אלי

thor

New member
היה באמת אחלה

ופגשתי את כל ההנהלה ואחותה :)

0 0 7

New member
אני ממש מצטער שלא הגעתי

נשמע שהיה גדול - חבל שלא הגעתי

_alon_

New member
עכשיו אני (כי ההוא הלך)

בוקר טוב. הודעה ראשונה בפורום (איזו התרגשות
) היה נחמד מאוד ומי שלא בא הפסיד. כאחד שרק קורא מדי פעם בפורום, עכשיו אני יכול לקשר פרצופים וכינוים. היה נחמד לפגוש את 2 המנהלות המקסימות (תחנופה אף פעם לא הזיקה) ואת עשרות הגולשים המשתתפים בפורום, נהנים לצידו של אגם כחול-לבן בארץ זבת חלב ודבש. איך אומר השיר שלא יוצא לי מן הראש כבר יומיים: נביטה זה בזה במבטים המוזרים וזכורנה אז כי הלכנו יחד בימים האחרים.

dianah

New member
עוד הודעה משעממת.....

בנוסח היה כיייייף! האם כולם נהנו כמוני?
היה נפלא...יותר מנפלא, לפגוש את "האנשים הישנים" ואת "האנשים החדשים"
ועכשיו אני אפילו זוכרת את השמות
מקווה שעכשיו זה באמת יהפוך לאיזהשהו גיבוש עתידי
גם מבחינת האוכל נדמה לי שלמדנו "לקח" מיום העצמאות
והמקום היה נפלא, והאנשים נפלאים, ובכלל...מה עוד צריך בחיים?
רק בשמחות
ו
לכולם

blaumark

New member
"מה עוד צריך" שאלת?

אז איך אפשר לשכוח אהבה וסקס
מארק

dudusch

New member
חרוזים חרוזים... ../images/Emo51.gif

כאלה שמנים, אולי רזים. נפגשנו אתמול, קצת באיחור, הכרנו כבר כמעט כל בחורה ובחור, השיחה קלחה, האווירה שמחה, "מה נשמע" ו"מה המצב", ונכנסנו למקצב. מוזיקה היתה, גם אם ההיענות בקושי היתה, לא נשחק בקטנות, את זה יש לנו בטונות... לא מבין על מה ולמה מארק נרגם, בסה"כ העלינו את מפלס האגם, השתייה והאוכל היו במקום, שיחות וקשרים הצלחנו לרקום. אהבתי, נהניתי, דיברתי, צחקתי, ועל כל אלה ועל עוד דברים, ברצוני להודות לכוווולכם, חברים. לעופר על הפירוק (ההדדי), לאבשלום על הפיתה, היתה במקום, ידידי. עינת, פלפלית כתמיד, האישה והמילה, כל אחד תעמיד. לדיאנה, אחחח, הצחוק בעיניים, גורמים לי לחייך לפחות פעמיים. לאורטל, שכמעט ולא ראיתיה כלל, ולכל השאר קצרה היריעה, אתם יודעים שלחרוז זו פשוט קריעה? אז אם לא ציינתי מישהו אל תיעלבו בבקשה, חשבתי על כולכם אך המוזה התייבשה... שיהיה לנו יום נפלא, ולילה מי ידע... גם הערב אני כנראה במדורה... שאו ברכה, וללא מבוכה, אומר שלום לעכשיו, והרעיון הוא כי השיח יהיה הולך וגם שב, אשמח למה שיש לכם לאמר, די! הכוח נגמר...

על האש

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

היה כיף!!! באמת שנהנתי
ועם מישהו לא מכיר מישו\הו הוא תמיד יכול לברר אצלי
מודיעין בע"מ
NiceGirl היה כיף להכיר והניק מצדיק ביותר ואפילו מעבר לכך
דודוש תודה על שיעור סלסה שלא היה (כי העדפת לרקוד עם הבנות ולא איתי
)ותודה גם על קרב קרקע איכותי ביותר
. ליאן "זרקי מילה" ואני יכנס בדודו
דיאנה הנפלאה אחלה אירגון ואחלה ח´ברה (מחכה לנושא הדיסקוטק שעומד על הפרק
). מארק קח הכול בקלות אז מה עם הבנות ממול האגם צחקו
אוהבים אותך איש
. תודה לאלדד ששוב הועיל להגיע לעיר מגוריי ולאסוף אותי ואני מודה לו מאווד על כך
. ווגמאסטר,ניב לימור,דסדסית(הדס),אלון ,ניר,גייא (וכולם ביחד היי גיא
)לילך,אורטל הסנובית (ניגשת לשולחן ולח´ברה רק שיש אוכל
(אני מוחק חומד
).יופי9 וחברתה ליאת וכמובן נסטי חן וחברתה ומקווה שלא שכחתי אף אחד
. היה כיף מקווה למפגשים נוספים בקרוב
אחלה העיקר שנוצר גיבוש מסויים זה הכי כיף
. ועד לפעם הבאה אני הולך לראות סרטים שהשכרתי לשבת
שבת שלום לכולםם

על האש

New member
מוחק = צוחק

והנה עוד שני אנשים ששכחתי מקודם הטמבל שכבש את העולם,ואבשלום כן,לא מהבית
כמובן שהיה נעים מאווד להכיר גם אותכם. ומקווה שהפעם לא שכחתי אף אחד וזה סופי.

על האש

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo52.gif

השתדלתי לזכור את כולם כנראה שזה לא הלך...
סורי ששחכתי אותך עינתי
טעות שלי. מקווה שאת סולחת לי

y1971

New member
שיטט... לא נורא ../images/Emo10.gif

מיהרתי כל כך ויצאתי קצת באיחור הדפסתי את המפה רשמתי את הטלפון של מארק ארגנתי הכל והופ לדרך עם אחותי ועוד חבר מנגל ,שולחן ,תאורה ,בשר ,שתייה ,טייפ ועוד כמה דברים קטנים. שמאלה באלוף שדה שמאלה ברמזור את זכרתי בזכרון ניגשתי לחיפוש המפה אחרי חיפושים רבים המפה נשארה בבית יופי ממש יופי פפפףףף לא נשארה הרבה ברירה אלא לנצל את עצם בואנו המשכנו עוד עד לשער שכתוב בו נסגר ב- 11 עברנו את המעגל תנועה לחנייה הוצאנו מנגל ומוזיקה ואור והתחששנו בסבבה אני מקווה שלהבא אני אזכור לוודא שהכל אצלי אני שמח בשבילכם שהיה אחלה

MemphisRaines

New member
היה כיף ../images/Emo13.gif

לא הכי בעולם אבל היה כיף
בנקודה מסוימת התחיל לשעמם ואז הלכתי
שרון
ועל האש - שחכת אותי יא אדוםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה