קודם אני !!!!

על האש

New member
צודק שרוני ../images/Emo52.gif

ניסיתי לזכור את כולם כנראה שזה לא הלך בכלל
אבל מגיע לי ח"ח על הניסיון

dianah

New member
מה פתאום.????

מה הפתאום לשים את על האש על המנגל? מי ירקוד איתי במפגש הבא?

enicegirl

New member
בוקר טוב חברים שלי!!

יומיים אחרי הפגישה אבל מה לעשות..אני לא יכולה לפתוח את המחשב בשבת...אז הנה עכשיו הגיע זמני לפרוק "עול": חבר´ה, היה א-ח-ל-ה !!! אתם כולכם מקסימים!! שרון, אלפי תודות על הטרמפ, אתה אחלה בן אדם ותודה שהנעמת את זמני בנסיעה עם מוסיקה מצויינת. עינת - אני עדין שרויה בהרגשת ה- "יההההה" (סטייל ירון אשבל ב- 100FM). על האש - אני מאמצת בחום את הבירה עם הספרייט ונראה לי שאהיה מכורה כבדה (תודה אחי...בחיים לא היה לי אומץ לעשות זאת בלעדיך). דודוש- איך פצחנו בריקודים סוערים, אה? איזה חמוד!! תודה! אני באמת צריכה להתאמן על צעדי סלסה פשוטים. דיאנה- אנחנו עוד נתחשבן בפרטי ויחדיו נעבוד גם על הדיסקו המתוכנן. מארק- אתה פשוט חמוד והכלבה שלך "עשתה לי את זה"
אלדד - היית עסוק בלמנגל, בקושי ראיתי אותך! וכמו כן הטמבל שכבש את העולם - תהיה יותר אקטיבי (וטוב שתמיד יש את ´הפעם הבאה´
) ליאן - מה, באמת שתית יותר מידי?? הפתעת אותי! הייתי בטוחה שאת בחורה בת 30 לפני שפגשתי אותך
ולכל אלו ששכחתי, סליחה....בטח לא שיחקתם איתנו "אמת או חובה" אז...לא הייתם IN (בצחוק) המשך שבוע מקסים ונתראה בשמחות!
אפרת

ליאן.

New member
לא שתיתי יותר מדי..

ואם מישהו יגיד שכן - אכחיש !!
ואני ממש לא בחורה בת 30.. אני מתקרבת יותר לשנות ה 40 שלי..

Litoosh

New member
שוב פספסתי...../images/Emo7.gif

אוווף! אני חיייבת להכנס לפורום בתדירות גבוהה יותר אה? תעדכנו אותי בבקשה... כן ליאן- לעדכן!!!

ליאן.

New member
היי Litoosh

יש לך את הכישרון המדהים של להכנס תמיד ביום שאחרי ולהתבאס לנו..
אדאג לידע אותך לגבי המפגש הבא. מבטיחה. מקווה שגם חברתנו המשותפת תגיע.. כי הפעם היא הבריזה לנו..

שלום לכולללם

ובמיוחד למנהלות הנחמדות שאולי עוד זוכרות מי אני :) מה זה פה? מכל הודעות ה"היה אחלה" אני רק יכול להסיק שהיה מפגש פורום.... לא, אני לא אשאל איך היה
אז תגידו....זוגות ייצאו מזה?
ומתי אני מוזמן?

למעלה