קודם כל ברוכים הבאים לפורום

hhx2

New member
../images/Emo9.gif

. שם? הדס 2 גיל? 13[זה יותר טוב משתיים-עשרה ושלושת-רבעי
] 3. תאריך לידה? 14/3/1993 4. מזל? דגים 5. עירו מגורים? אלוני הבשן, איזשהו חור בגולן
6. מתי התחלת לראות את הסדרה? מתחילת העונה הנוכחית
7. דמות אהובה? בסדרה? רותם אבוהב, והסבא
8. מה אתה הכי אוהב בסדרה? הכל
9. המלצות לפורום החדש? שלא יהיה משעמם[יותר ציווי מאשר המלצה
] 10. משהו להוסיף? חברה גם בפורום דוליז ובנ"ע.

אני..

1. שם?לידור 2 גיל?15 3. תאריך לידה?31.3.90 4. מזל?טלה 5. עיר מגורים?אזור חיפה! 6. מתי התחלת לראות את הסדרה?מהעונה הזאת.. את העונה הקודמת לא ראיתי 7. דמות אהובה?אריאלה 8. מה אתה הכי אוהב בסדרה? הכל! 9. המלצות לפורום החדש? אין לי המלצות כלשהן האמת 10. משהו להוסיף? לא:)

נסיכת pop

New member
אני../images/Emo9.gif

1. שם? אמירה 2 גיל? 16 3. תאריך לידה? חודש מאי 4. מזל? שור 5. עירו מגורים?נתניה 6. מתי התחלת לראות את הסדרה?מהרגע שהיא התחילה עוד מהפרומאים של ערות 10 לפני עליית הסדרה התלהבתי
7. דמות אהובה? אייק,אריאלה 8. מה אתה הכי אוהב בסדרה? את הדרך והאופן שבו מראים את העולם הדתי

../images/Emo41.gifעונה על השאלון...../images/Emo41.gif

1. אני דנה. 2. אני בת 20 וחצי 3. נולדתי ב- 14.6.85 4. אני גרה באיזור המרכז - יבנה. יש כאן מישהו/מישהי מהאיזור? 5.אני מזל תאומים. 6. התחלתי לראות את הסדרה מהפרק הראשון !!! ששודר בערוץ 10 בעונה הראשונה וכ"כ התאהבתי בה, אני כ"כ אוהבת את הסגנון הזה המעורב של דתיים- וחילוניים ואת הקונפליקטים שיש בינהם. לכן אני קוראת רק ספרים שמדברים על הנושא..בעיקר של נעמי רגן. 7.אני הכי אוהבת את שמיל בן ארי, ורותם אבוהב. 8.אני הכי אוהבת בסדרה את הכלללל...פשוט הכל. 9.המלצות? רק אל תפסיקו לראות. 10. משהו להוסיף? שמחה להצטרף אליכם !

הילה121121

New member
הילה סמיט

שם? הילה סמיט 2 גיל? 15 וחצי! 4. מזל? דגיייים 5. עירו מגורים?מודיעין 6. מתי התחלת לראות את הסדרה?מפרק 5 שערך של העונה הנוחכית (עונה 2) 7. דמות אהובה? אריאלה (רותם אבוהב) וגם לאה (שרה פון שוורצה) 8. מה אתה הכי אוהב בסדרה? את האנושיות-ו..לא יודעת להסביר..הכל! 9. המלצות לפורום החדש?ממ לא! 10משהו להוסיף? מממ כ!אם למישהוא יש בעיה שילך לדוג דגים בים המלח!" חיחי

למעלה