קודם כל סליחה על השרשור החדש...

livi4

New member
זורמת את אחותי...

מה איתך ??? תצאי היום מהבית קצת ? נדבר במסנג'ר יותר מאוחר - קופצת עכשיו לאמא שלי עם הבנות...

Karina85

New member
בבקשה, התמונות...

יו אילתי בואי נסע לפרדס ביום שבת!!!! בנתניה!!! חחח איזה נשמה את ליבי... והתמונות - אילתי התמונות מהמצלמת אינטרנט זה התמונות שפירסמו שהוא העלה לאטרף דייטינג... חחח

eilati27

New member
מהההההההההההה?

אנ'לא מאמינה לך!!! חחח... איזה פשושששששש התשוששששששששש הזה!!! אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי חולצה... חחח...

Karina85

New member
היא לא מבינה איך היא פספסה

הזדמנות כזאת...

eilati27

New member
את קולטת????

היום יכולתי להיות מיסיס ג'קו אייזנברג... הייתי רק צריכה לחפש במקומותהכונים... חחח... ג'ינג'י חמוד שלי....

Karina85

New member
קולטת קולטת...

גמאני לא מבינה איך לא עליתי על זה בזמן... חחח בחופי נתניה... שם היינו צריכות לחפש

eilati27

New member
חחח... נראה לי בקיץ הזה אני...

לוקחת את הפקלאות ועוברת לנתניה... ולכי תדעי... אולי בקיץ הזה "תלבשי לבן..."

Karina85

New member
מתאים...

נודיע לליבי שתסדר לנו חדר... חחח
דרום אמריקה - אאוט, נתניה - אין!!!

eilati27

New member
אני כבר רואה את הכותרות בחדשות...

"רבבות עזבו את חופי תאילנד,קניוני ארה"ב ומפרץ אילת וסיני והתכנסו והצטופפו בבתי מלון בעיר השוממת נתניה, ראיינו את אחת הנופשות ושאלנו אותה לפשר הדבר" קארין בת 21 מחולון... למה החלטת לוותר על על טיול בחו"ל ולהגיע דווקא לנתניה העיר חסרת האטרקציות??? (נתניתיות לא להפגע הכל בהומור,בחיים שלי לא הייתי בנתניה)

Karina85

New member
חחח...

מצחיקולה כפרה עליך... מאמי אני הולכת למעט סידורים... אם את יוצאת מוקדם אז אני בטח כבר לא אדבר איתך בפורום אז תהני אצל חברה שלך שיהיה לה מזל טוב!!! ודברי איתי אם בא לך... ביוש מאמוש!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקולה, פרגנתי לך תמונה

של אהובך השני.. תמונה נחמדת,לא? (אין ספק שנראה טוב הדנקר הזה, איך יצא כזה חתיך לאבא כזה מחוטט
) ועוד משהו תיזהרי עם מילות המחמאה לנתניה ה"שוממה"
שלא תצטרכי לעשות מסע התנצלויות על חולות נתניה לנתנייתנות ולנתנייתי אחד שמאוד אוהב את העיר שלו (טיטניק ,טיטניק יש פה, זוכרת?) אגב, אחלה טיילת ומדרחוב יש בנתניה, הומה מאוד.. תסעי פעם, נחמד שם

rifkin1

New member
קרינה את יכולה בבקשה

את יכולה בבקשה לפרסם פה את התמונות מההופעה הזו? יש לי רק אחת...

למעלה