קודם כל שלום אני חדש פה ומקווה שאני

D r o p I n cc

New member
קודם כל שלום אני חדש פה ומקווה שאני

יהנה... עכשיו שתי מקרים מוזרים שקרו לי.... היום,שיעור מתמטיקה אני עייף.. בקיצר אני רוצה להעתיק את החומר מהלוח אבל לא יכול.. כל פעם שאני מנסה לכתוב משוואת אני כותב-"חבל 62" וא הצלחתי לכתוב חבר שלי לקח את היד שלי ובביחד יאני שנכתוב.. אבל התנגדתי... כאילו לא שלא רציתי לא יכולתי.. הגוף לא הרשה לי... ודבר שני... חלמתי לילה אחד חלום צלול בקיצר הייתי בחווה והכל... ורציתי להתעורר.. ידעתי שאם אני יקפוץ מהחלון אל האור אני יתעורר וזה מה שקרה... למישהוא יש הסבר? לשתי הדברים הנ"ל ועוד מקרה מוזר-פעם אחת נסעתי עם אמא שלי במכונית.. פתאום אנחנו קולטים מין עצם שמרחף ממש קרוב לקרקע.. אני לאמדבר על ס"מ אני מדבר בשמיים אבל בגובה נורא קרוב לאדמה.. רעש הוא לא השמיע... וטס נורא מהר.. עצרנו בצד ועדיין לא שמענו כלום אבל ראינו את העצם.. בקיצר נסענו... ואז שיירת עצים הסתירה ואיתנו את העצם... ואחרי זה העצם נעלם..

AdonAsda

New member
יש אנשים שמשכנעים את עצמם שהם

רדופים על ידי שדים. ויש כאלה שחושבים שהם לא יכולים להעתיק מהלוח. קצת משעמם להם בחיים, ועוד בשיעור מתמטיקה בכלל
...

ויש אנשים

שחושבים שכאשר הם מגמדים אחרים הם יוכלו להראות טוב יותר ממה שהם באמת.

AdonAsda

New member
מילה ומספר אקראיים ששלפת כדי לבדר

את עצמך במשך שיעור מת
מטיקה.

D r o p I n cc

New member
למה אתה חושב? אם זו הייתה סתם מילה

וסתם הייתי רוצה לכתוב אותה לא הייתי משתף אותכם.. רציתי לדעת אם זה קרה למישהוא פה משהו דומה...

AdonAsda

New member
זה עניין פסיכולוגי.

ממש כמו פיצול אישיות או אנשים אחוזי דיבוק- אין דבר כזה. אנשים משכנעים את עצמם בדרך תת מודעית שמשהו אחר שולט בהם, לפעמים כדי להפיל את האשמה על משהו אחר, "אני לא אשם! זה האישיות העשירת שלי/השד שנכנס בי, שרצח את השכנה."

מה הרקע שלך

בפסיכולוגיה ופסיכיאטריה? האיבחונים שלך מאוד מהירים. חבל על הזמן שאתה מבזבז כאן. אם אתה אמיתי תוכל לעשות מילארדים. אבל אתה בטח לא רוצה כסף. רק לעזור. נכון? אבל אולי אני טועה. מי אני ההדיוט לעומת המומחה לפסיכיאטריה?

AdonAsda

New member
לא אמרתי שיש לי רקע בפסיכולוגיה.

אבל זה לא סותר את האפשרות שמה שטענתי הוא נכון. פעם הבאה שתרצה לסתור טענה כלשהי נסה לסתור את הטענה עצמה ולא את הטוען. ואתה מוזמן כמובן לנסות להביא פסיכולוג אמיתי לפה, אולי תמצא אחד כאן.

בקיצור קישקשת

העלת השערה כמו כל השערה אחרת שמועלית כאן. שמע בחור-אין לי בעיה עם זה שאתה לא מאמין. זכותך ואתה אולי אפילו צודק אלא שהדרך בה אתה מביע את עצמך מבהירה שהענין היחיד לשמו אתה כאן הוא להתנגח. אני חבר שקט בפורום בדרך כלל ולא עם כל דבר אני מסכים ולא כל טענה היא תורה מסיני. די עלוב לראות אותך כאן מנסה להפיל את תסכוליך על החברים הצעירים שבפורום שמעזים לשאול,לתהות,להאמין וגם לא להאמין. ובאשר לבקשתך שלא לפנות כלפי הטוען אלא כלפי הטענה אני אומר לך דבר פשוט. אין לך כל בסיס לפיו אתה יכול לקבוע מאין באים הדברים. לא צודק ולא טועה פשוט מדבר באויר ומשתמש במינוחים מקצועיים שאינך מחובר אליהם כלל וכלל. אגב,זה בא לידי ביטוי גם בדברים האחרים שהבאת. נסיון לחבר פוזה פאודו -אינטלקטואלית לצורך שלך להלקות במישהו. בזה סיימתי ואני חוזר להיות החבר השקט. תרגע.

רק עוד דבר קטן

כמובן שבקישור שהשארת לי תוכל למצוא מישהו שיאמת את מה שאמרתי לבי הצרכים שלך.

AdonAsda

New member
איך קבעת שהנ"ל קשקשת?

האם יש לך רקע בפסיכולוגיה ופסיכיאטריה? האבחונים שלך מאוד מהירים. חבל על הזמן שאתה מבזבז כאן. אם אתה אמיתי תוכל לעשות מיליארדים. אבל אתה בטח לא רוצה כסף.רק לעזור.נכון? אבל אולי אני טועה. מי אני ההדיוט לעומת המומחה לפסיכולוגיה?
למעשה יש שם לכשל הלוגי בהודעתך, "טיעון נגד אדם." ולא, אינני ממציא דברים מאין, אם אתה עושה את זה לא אומר שכולם נוהגים כך. את ההשערה הזאת שמעתי בתוכנית כלשהי בטלביזיה. >במינוחים מקצועיים שאינך מחובר אליהם< לא מדובר בפיזיקה קוונטית, מה שאמרתי היה פשוט ואפילו תואם להיגיון הפשוט(לפחות לפי דעתי.). >לצורך שלך להלקות במישהו< >שחושבים שכאשר הם מגמדים אחרים הם יוכלו להראות טוב יותר ממה שהם באמת.< >מאמינים שאם יגמדו את הסובבים אותם יצליחו להסתיר את נחיתותם שלהם עצמם.< שמע, אני חש יראת כבוד לשמוע דעה מקצועית מפרופסור דגול לפסיכולוגיה. הינה, עשית לי אבחון דרך מחשב, דרך פורום ודרך כמה הודעות. ללא ספק אתה גאון, עם השיטה שלך אלפי אנשים יכלו לחסוך עשרות ביקורים אצל פסיכולוג, והפסיכולוג פשוט יעשה להם דיאגנוזה דרך פורום! >די עלוב לראות אותך כאן מנסה להפיל את תסכוליך על החברים הצעירים שבפורום שמעזים...< אכן, די עלוב לראות אותך כאן מנסה להפיל את תסכוליך על אחד מהחברים שבפורום שמעיז לענות לחברים בפורום מידיעותיו הכלליות, גם אם הן לא מקצועיות ומדויקות כמו של כבודו, בלי להיסחף לפנטזיות על שדים ורוחות.

סוף סוף הגענו להבנה

כן-זה נשמע רע. כל מה שכתבתי. אתה לא אוהב את זה וטוב שכך. זה אפילו מקומם אותך. קיבלת תמונת ראי ברורה של עצמך. אני מקווה מאד שלא אהבת דבר ממה שכתבתי. אני מקווה שכל מה שכתבתי מעורר בך דחיה ובוז. תמונות ראי הן קשות לפעמים.. בזאת סיימתי את טיעוני בתיקווה שאולי תבין כמה רע אתה ניראה כשאתה כותב בדרכך. אם תיקוותי בענין זה יתגשמו הירווחת אם לא - ליבי ליבי איתך ואני מקווה שהחברים הצעירים כאן בפורום יבינו מאיזה מקומות חלושים את פועל. תודה

דרך אגב

את ההשערה הזו שמעתי בטלוויזיה. בוא נתחיל עם זה שרוב ההשערות שהעלו אנשים שהשתלחת בהם כאן גם נשמעו וניראו בטלוויזיה(וזה לא הופך אותן לאמיתות) בכל מיקרה אתה מזכיר לי מישהו שלפני שנים סיפר לי שלעולם לא יגיע לישראל משום שאינו מבין איך אנחנו חיים כאן כשכל הזמן טילים עפים ברחובות מעל לראשינו. שאלתי אותו מאיפה הסיפור הזה והוא פער זוג עיניים ואמר:- מה?ראיתי בטלוויזיה.

D r o p I n cc

New member
ירדן אין צורך להתעצבן.. ירדן זה שם

גם של בנים ואם העלבתי אני מצטער הרי אני חדש.. ואדון אסדה היקר יש לי שאלה.. אתה מאמין שקיימים חייזרים? סתם שאלה..

AdonAsda

New member
האם אני מאמין שקימים חייזרים?

האם אני מאמין שחייזרים חטפו אנשים כדי לאנוס אותם ולהביא מין של בני כלאים? -בשום פנים ואופן לא! האם אני מאמין שחייזרים יצרו את החיים על כדה"א- ממש לא. האם אני מאמין שחייזרים חטפו בני אדם בכלל? -לא. האם אני מאמין שחייזרים נראים ככה
? -לא. האם אני מאמין שכלי טיס של חייזרים הופיעו בשמי העולם? -אולי, אבל אין מספיק הוכחות טובות. האם אני מאמין שחייזרים קיימים במקום כלשהו ביקום? - סביר מאוד להניח שכן, למרות שאין ראיות.

למעלה