קודם כל שלום אני חדש פה ומקווה שאני

D r o p I n cc

New member
אז סבבה.. לכל הדיבוק והשדים

וכל הדברים האלה אין מספיק הוכחות אבל אני מאמין... כמו שאתה מאמין בחייזרים..

../images/Emo110.gif

וזכור שאנחנו כאן אנשים טובים שחשים חמלה גם כלפי כאלה שכמותך מאמינים שאם יגמדו את הסובבים אותם יצליחו להסתיר את נחיתותם שלהם עצמם. אנחנו איתך אח שלי. נגש ביחד לבקר בקישור ששלחת לי. אולי יעזור לי וגם לך

Gilliana

New member
אתה שוב חוזר על הטעות הקלאסית

אין שום קשר בין חייזרים לאמונה - אפילו לא קלוש ואפילו לא מקרי. אין ראיות? גם זו טעות. לא חסרות ראיות - רק שמכיוון שאף גוף רשמי לא הביאן מעולם לידיעתך באופן רשמי, אתה קובע שאין או אולי מעדיף לקבוע שאין. גם היהודים לא "האמינו" במחנות ריכוז...

AdonAsda

New member
לא אמרתי שאין ראיות בכלל

אמרתי שאין ראיות טובות, או חד משמעיות. יש לך כאלה? אשמח לראות אותן.

Gilliana

New member
אתה מוזמן לקרוא את הכתבות ב-NRG

בכתבות אלו חנן ואני משתדלים לרכז עבורכם את הראיות וההוכחות - אני מציעה במיוחד לקרוא את הכתבה של השבוע הקרוב כדי להבין במה מדובר. בתחום זה, כבכל תחום מדעי - אין ראיה אחת אלא אלפי פיסות ראיות שיש לחבר את כולן לכדי תמונה גדולה. והתמונה לא רק גדולה - היא עצומה.

Gilliana

New member
אנו מפרסמים כאן את הקישור בכל שבוע

קבל את הקישור לכתבה של לפני שבועיים (בשבוע שעבר המדור לא התפרסם עקב שבוע האנתרופוסופיה) שם תוכל למצוא גם את הקישורים לכתבות הקודמות בסדרה. לכתבה של השבוע כמובן שלא אוכל לתת עדיין קישור מכיוון שהיא לא התפרסמה והיא צפויה להתפרסם ביום ה' הקרוב.

אז באת לכאן ללגלג על כולנו בעצם...

ולהוכיח לנו שאתה חכם גדול (ומההודעות שלך רואים שאתה לא). עשה טובה ותפסיק להשתלח בחברי הפורום. זה רק מוריד את רמת הפורום!

AdonAsda

New member
במקום להתלונן, הייתי מצפה מחברי

הפורום שאני "משתלח בהם", להוכיח שאני טועה, כך הויכוח נמשך ובסוף אולי שני הצדדים ילמדו משהו.

D r o p I n cc

New member
ראיתם מה התפתח מהודעה קטנה?

סטיתם לגמרי מהנושא.. לא שכל כך אכפת לי שאתם עושים שיחות בינכם.. אבל בישביל הפורום קחו את השיחות למקום אחר.. אני חדש בפורום אבל כמעט שנה בפורומים בטפוז אז אני טיפה יודע כמה זה הורס את הפורום... ועכשיו לנושא-אדון אסדה,יש לך את הזכות המלאה לא להאמין,לדעתי זה מוסיף פיקנטיות לחיים וסבבה ככה וזהו.. ותודה למי שהגיב יום טוב!

AdonAsda

New member
למה אתה חושב שאני לא מאמין?

אני מאמין שמה שסיפרת אכן קרה לך בדיוק כמו שסיפרת. רק שהצעתי סיבה אפשרית אחרת לגורם. אגב, המשפט המקורי(או המלא) של רֶנֶה דקארט, הפילוסוף הצרפתי שהמציא את המשפט שבחתימתך, הוא: "אני מטיל ספק משמע אני חושב משמע אני קיים" (או בלטינית Dubito ergo cogito, cogito ergo sum)

Jay Cutler

New member
טוווווווווווווווווווווווווב...

תעשה לי טובה חביבי אל תדבר שטויות

למעלה