קווים אדומים

נוRית

New member
את יודעת מה? את צודקת!!

לפעמים אנחנו רואים רק צד אחד או רק חלק קטן מסיפור שלם. והבחלק הזה מעוות לחלוטין את הסיפור האמיתי, ולעתים עושה עוול גדול עם האמת (ועם המעורבים בו).

היו לא מעט תמונות שהסתובבו ברשתות החברתיות, שמראים תמונות שהתפרסמו בתקשורת הציבורית, אך מסתבר שאלו הן תמונות חתוכות ו/או מעובדות, שהמציאות הפוכה ב- 180° ממה שנראה בתמונה.

מקווה עבורך שלא יגיעו אליך עם סיפור הסמארטפון הזה, כאילו שגנבת....

אגב, הפחד שלי שהטלפון שלי ילך לאיבוד ולא אמצא אותו, גרם לי לא לעשות נעילה עם סיסמה.
קרה לי לא פעם שמצאתי טלפון שנשכח. השם הראשון ברוב הטלפונים הוא "אבא". שיחה קצרה ל"אבא" (או חיפוש המילה "אמא" או "אשתי/בעלי") ועשינו מישהו שמח. ברגע שיש קוד נעילה, מי ידע להתקשר אלינו להחזיר את הטלפון?

אהה... דבר נוסף שעשיתי (בטלפון קודם, לא בטוחה שזה עובד עם הסמארטפונים) זה שבהודעת הפתיחה עם הדלקת הטלפון - היה רשום השם שלי ומספר הטלפון בבית - שיהיה לאן להתקשר במקרה של אובדן.

ד ר ל י

New member
זה היה לפני כמה חודשים, מקווה שמחקו את הסרט

(אם יש מצלמה ליד המקרר).
מכלבוטק הבנתי שהסיכוי שמישהו יחזיר לך את הטלפון אם תאבדי אותו הוא קטן יותר (איך הם גורמים לנו לאבד אמון בבני אדם, הא?) אז אולי כן עדיף לך לנעול אותו עם סיסמה. הפחד שלי הוא שכל חשבונות האימייל שלי נמצאים בסמארטפון, הפייסבוק, התמונות, כל התוכניות שלי מתועדות בלוח השנה, מפחיד שזה יפול לידיים אחרות.
אולי אפשר לשים מדבקה מאחורה עם הודעה למוצא הישר, שידע לאן לפנות, לא?

נוRית

New member
אולי... לא חשבתי על זה.....

אצלי הטלפון בד"כ נמצא בתוך התיק ולא ביד (אני לא גולשת ממנו. אמנם יש לי שם חשבון ג'ימייל, אבל יש לי אותו גם במחשב בבית, כך שהאינפו' לא באמת הולכת לאיבוד)
אבל היום הטלפון הוא באמת ה"מוח" שלנו, ויש שם כלכך הרבה דברים, שהכאב הוא הרבה יותר על החומר שאבד, ופחות על מחיר המכשיר (גם החדירה לפרטיות והיכולת להשתמש בתמונות פרטיות בצורה זדונית הם כואבות, אבל לא באותה המידה של האובדן).

שלא נדע...

mikilk

Active member
חשבתי...חשבתי...חשבתי

חשבתי שהתשובה ברורה לי אבל לא היתה לי מסקנה.
בדרך כלל הקו האדום הוא היחסים שבין אדם לחברו, ביני לבין משפחתי וביני לבין מקום עבודתי כשעמוד התווך בעיני הוא יושרה, אמינות, לויאליות ואהבה. משתדלת לא לעבור את הגבול בנושאים אילו.
אבל זה בעיני קו אדום "רגיל" ואחיד לכולם...
יש לי מעט מאוד קוים אדומים (מעט מדי, יש שיאמרו) כלפי ילדי, בעיקר הדרישה שיהיו אנשים טובים וידידותיים לסביבה
.

אין...אין... לא עולה לי בראש משהו באמת שיהרג ובל יעבור

mikilk

Active member
הו, ממש לא

לא טענתי שאני חפה מכל חטא ועוון , אלא שזה הקו האדום שלי, אך בעיני זה טריביאלי ואחיד לכולם, זה קו אדום חברתי שאני מניחה שלא ייחודי לי.

achokler

New member
התבלטתי

קשה לי להגיד שיש משהו שלעולם לא יקרה. או שאם משהו אחר יעשה אז זהו הוא מחוק אצלי. אבל שוקולד ,בחיים אני לא יוכל. כן אני יודע שזה נכות. לצערי בט"ל לא הכיר בזה.

דף חדש4

New member
הקוים האדומים שלי

דברים שלא מוכנה לקבל מבן זוג-
בגידות
מעילה בכספים (שלי או משותפים)
אלימות פיזית ומילולית

דברים שלא מוכנה לקבל מאף אחד-
שקרים ומניפולציות. ברגע שאני מזהה שלא כנים איתי- אני ממשיכה הלאה.

דברים שלא מוכנה לקבל מילדיי-
שידברו איתי בחוסר כבוד.

למעלה