קווים לדמותו של הגבר הישראלי

Shpritz

New member
הייתי אומר שזו הגדרה "קצת" כוללנית

90% מאוכלוסיית הגברים נמצאת אצלך כאן ברשימה.. אבל שיהיה.

../images/Emo163.gifקווים לדמות גברית

הכי מוזר זה לראות את הפנים שלכם כאשר אתם נבוכים אם לא מצליח לכם למשוך תשומת לב אישה,או אם מתעלמים מכם בפאב או מועדון, מפריע לי מאוד שנדמה לכם כי בלעדיכם אנחנו אבודות, ולפעמים אתכם עדיף לשתוק, זה חוסך המון מלחמות אגו מטופשות.
נדמה לכם תמיד שאתם פטישים.

Hok7

New member
שיפוט מוקדם

נדמה לי שיש לך קביעות מאוד כוללניות, יש לך כנראה נסיון כלשהו אבל זה עדיין לא יכל ללמד על הכלל. לדוגמא "..כאשר אתם נבוכים אם לא מצליח לכם..." מי נבוכים, ולמה לא מצליחים!!!??? "..שנדמה לכם כי בלעדיכם אנחנו אבודות..." מי קבע שזה מה שנדמה לנו??!! "נדמה לכם שאתם פטישים" ואוו איזה משפט מחץ. אבל צר לי לאכזב אותך כגבר שמחשיב את עצמו כממוצע למען הצניעות לא אני ושכמותי חושבים במושגים האלו, יתכן ואת מדברת על חתך מסויים אשר שיגרת לשונו למה מה? ומי את שתגידי? אז בהחלט יתכן, אבל אם מדברים על הנורמה אז בבקשה אל תעליבי אותנו אנו יותר מזה. (סביר להניח שאת בחברה לא טובה, ושהתקבעו בך לצערי מושגים שליליים) אל תיראי זאת כביקורת אישית, אלא להאיר לך זויות חדשות על ישראלים אחרים.(רוב דומם)

תגובה ל- HOK7../images/Emo178.gif

למה אתה מגיב בתוקפנות??????? זו בדיוק העובדה שכאשר חולקים על דעותיכם ועל תחושותיכם אז,,,,,,, בכלל לא ניסיתי להעליב אבל מן הסתם אתה מייצג את המין הגברי אז תאמין לי אני מכירה אתכם גדלתי בניכם הייתי TOM-GIRLE כל הזמן בחברת הבנים. למדתי לשרוד אתכם ובלעדיכם.

Hok7

New member
תגובה לברבורה

טוב אם את הבנת את תגובתי כתוקפנות אז אני מתנצל בפנייך כי זו לא מטרת תגובתי בכלל. אני כתבתי לך שדבריי לא ביקורת (רק תגובה ותו לא). עכשיו יקירתי האם תוכלי לדייק בדברייך ולומר היכן נשמעתי תוקפן האם את יכולה לצטט ולהוכיח זאת??? מדוע את מציינת "למדתי לשרוד אתכם..." האם מישהו חשב או רמז אחרת? מהיכן תחושות ההתגוננות? כל הכבוד לך אם את כזו עצמאית והלואי וכולן יהיו כמוך. אודה לתגובתך

למעלה