קוונאגי בדרך למוסקבה...

Dynamo1929

New member
קוונאגי בדרך למוסקבה...

זה עדיין לא רשמי, אבל עפ"י מספר מקורות בתקשורת הרוסית, חלוצה המבטיח של ריבר פלייט, קוונאגי, יחתום בימים הקרובים על חוזה לטווח של 5 שנים במועדון הפאר הרוסי-צסק"א מוסקבה, שבמהלכן ירוויח כ7 מליון יורו... בתקופה האחרונה צסק"א הכניסה את היד עמוק לכיס ועשתה כמה רכישות יפות מאד שבינהן הביאה את קשרה ההתקפי של נבחרת קרואטיה, איביצה אוליץ' בכמעט 6 מליון דולר ולאחרונה החתימה את אחד הכוכבים העולים בכדורגל הבריזלאי,ריקארדו קארבליו, בסכום אף גדול יותר של כ7 מליון ירוקים. כפי שזה נראה עכשיו, גם קוונאגי בדרך לקבוצת הצבא האדום שלא חושבת פעמיים לפני שמשלמת סכומי עתק עבור הכוכבים הזרים שנוהרים בהמוניהם בתקופה האחרונה לרוסיה ושכנותיה... מה דעתכם בנושא? האם צסק"א עתידה להפוך לאחת הקבוצות הטובות באירופה? או שהיא תלך בעקבות קבוצות רבות אחרות שלא הססו לזרוק מליונים לכל עבר עד שמצאו את עצמן בלי גרוש על התחת, מגייסות משקיעים בכדי להציל את המועדון מפשיטת רגל אפשרית...? ועוד כמה עדכונים, מטוזלם, קשרה האחורי של ברשייה האיטלקית חתם על חוזה ארוך טווח בסגנית האלופה האוקראינית, שחטיור דונייצק. מטוזלם, בן 24, נולד בברזיל ועבר לאיטליה בשנת 99', בארץ המגף הוא שיחק בקבוצות, נאפולי, פיאצ'נזה וברשייה שבהן היה לשחקן מפתח והשאיר רושם טוב מאד כשעשה לעצמו שם של אחד הקשרים הדפנסיביים היותר טובים בסרייה A. כמו כן, במטוזלם גילתה התעניינות אלופת ספרד ומחזיקת גביע אופ"א הטריה-ולנסיה הספרדית, אבל מטוזלם העדיף את המועדון האוקראיני על פני הגראנדים הספרדים. נ.ב שחטיור גם רכשה את חלוצה של קרואזריו הברזילאית, קריס בסכום של כ2 מליון דולר.

Russia 4 Ever

New member
תגובה

לרכוש שחקנים זרים ברמה גבוהה זה טוב ויפה אבל במקביל צריך להשקיע בטיפוח שחקני נוער מקומיים (דבר שכרגע נעשה לא בצורה הכי טובה). קשה לי להאמין שקבנאגי יחתום בצסק"א - הוא שחקן מאוד מבוקש באיטליה ובספרד ונראה לי שהוא יעבור לאחת מהליגות האלה.

Dynamo1929

New member
תגובה

בשנים האחרונות יש השקעה גדולה בטיפוח שחקני נוער, אבל עדיין אין תוצאות ממשיות כי הטיפוח החל יותר בשנים האחרונות, לאחר כמעט עשור שלם שבו שכחו לעשות זאת... גם לי קצת קשה לראות את קוונאגי עובר דווקא לצסק"א מכל שלל האפשרויות המפתות שיש לו, אבל גם לריקרדו קארבאיו היו הצעות מאיטליה וספרד והוא בסוף העדיף ללכת אחרי הכסף הגדול שהציע לו קבוצת הצבא האדום...

bariska

New member
איזה משחק גדול זה היה

נהנתי מכל רגע
דקה שלישית מיקל אוון אם גול מדהים מעלה את אנגליה ליתרון כל המשחק פורטוגל רודפת אחרי אנגליה(ההגנה של אנגליה היה משו משו היום) ובדקה ה80 המחליף של פיגו שמגיע לו את כל הקרדיט השחקן ישב כל העונה על הספסל של טוטנם וגם בטורניר הזה משווה ל1-1 בינתיים פסלו לאנגליה שער.. בתוספת זמן רוי קוסטה מביא גול ענק...2-1 לפורטוגל חושבים שזה הסוף?זהו שלא..
אחרי 5 דקות לנברג מכניס שער מקרן של בקאם.. ואז הפנדלים..אקיצר בקאם מחטיא פנדל ובסוף השוער עוצר את הכדור של וסל נראה לי..ומיד אחרי זה מכניס פנדל..ומנצח לפורטוגל את המשחק
משחק גדול!!!!!! מקווה שהמשחק מחר יהיה לא פחות מעניין מהיום

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif קינג דייוויד...

מתי כבר תלמד לבעוט פנדלים?! קרנות, בעיטות חופשיות-בזה אתה ספץ, אין עוררין. אבל, להכניס פנדל לשער שכחת איך עושים?? נו טוב, זה לא סוד שאתה השחקן אולי הכי אוברייטד בעולם, אבל עכשיו יהיה לך את כל הזמן הפנוי לחזור לככב...בפרסומות של פפסי ומדורי הרכילות של אנגליה... עלה והצלח,קינג דייוויד! לגבי משחק ההגנה של אנגליה, באמת תצוגה הגנתית מדהימה ובעיקר אני רוצה לשבח את אשלי קול שנתן פשוט משחק הגנה פנומנלי של אחד המגנים השמאליים הטובים בעולם... וכמובן, ההר-אדם, קאמפבל, שכרגיל עם משחק בטוח ומשובח העניק לעורף האנגלי הרבה שקט ובטחון.

Russia 4 Ever

New member
תגובה

בקהאם הוא שחקן די בינוני, אף פעם לא הבנתי מדוע מתיחסים אליו כאל שחקן ברמה הגבוהה ביותר, כאל "גלקטיקו". כשהוא עבר לריאל מדריד זה היה ברור לי שהוא הולך להכשל שם וזה אכן מה שקרה. הוא שחקן יותר מדי מוגבל - כאמור חוץ מהגבהות ובעיטות חופשיות אין לו הרבה מה להציע. בטורניר הנוכחי הוא היה נורא (כצפוי) וזה לא רק החמצות הפנדלים שלו מול צרפת ופורטוגל - במשך 4 משחקיה של אנגליה הוא לא עשה שום דבר מיוחד, הוא בקושי הורגש. משחק ההגנה של האנגלים לא נראה לי כ"משחק הגנה פנומנלי" אלא יותר כבונקר מביש ומכוער. מאז השער של אוואן בדקה השלישית ובמיוחד מאז שרוני יצא בדקה ה-27, אנגליה התגוננה עם כל 10 שחקני השדה שלה. האנגלים ישר התחילו לחפש תרוצים להדחה והגדיל לעשות הצהובון "סאן" שהאשים את השופט ואפילו כינה אותו "אידיוט" בגלל שפסל את השער. האנגלים כמו תמיד רואים רק מה שהם רוצים לראות-בעת כיבוש השער היתה עבירה ברורה על השוער ריקרדו אבל למה שזה יעניין את האנגלים? מבחינתם השופט "גנב" להם את המשחק כהגדרתם - אין גבול לצביעות האנגלית. אין כמו השמחה לאיד אחרי הפסד של אנגליה.

Dynamo1929

New member
תגידו, מה זה?!

הציבור בארץ מתחלק לשניים; אנגלופילים ושונאי אנגליה?? לא שמעתי תגובה אחת נייטרלית לגבי המשחק אתמול. או שבדיכי מההפסד האנגלי או ששמחים עד השמיים שהאנגלים עפו! נראה לי אני היחידי שצפיתי אתמול במשחק והייתי נייטרלי לחלוטין לגבי מי תהיה המנצחת... ולגבי בקהאם,אותו צהובון אנגלי גם רוצה להשעות אותו מבעיטות הכרעה (ואולי בצדק..).. ובקהאם בהחלט נחות ביחס לחבריו בריאל, אי אפשר להשוות בינו לבין פיגו, זידאן, רונאלדו ואפילו סנטיאגו סולארי שלדעתי הוא אחד השחקנים היותר טובים בריאל רק חבל שהוא מקבל כל כך מעט דקות משחק... ותראה, האנגלים בהחלט יודעים להתגונן מצוין, ומאז שרוני יצא זה בהחלט הפך לבונקר סטייל אנגליה, הכדורגל האנגלי הישן של כדורים ארוכים כבר לא ממש עובד היום... או שבעצם כן עובד אבל בשביל זה צריך חלוצים קצת יותר טובים מואסל ואוון בכושרו הנוכחי...

צודק, העיקר שהיה משחק מותח

באמת אחד המשחקים הטובים ביותר, מבחינת יחס משחק\דרמה, שאני זוכר לאחרונה. לא הייתי בעד אף אחד, העיקר שיהיה כדורגל טוב (והשאלה היא, האם צרפת-יוון יהיה משהו דומה, או שמא רק נאכל סופלקי מרב שעמום?) ולגבי בקהאם, אני לא יודע. אולי אף אחד לא רצה להסתכן בבעיטה הראשונה ?!
הכי חבל שלא נוכל לראות עוד קצת את רוני. באמת מצער אותי שאני לא אוכל לראות אם הוא באמת מצדיק את ההייפ סביבו, או שזה סתם בגלל שהאנגלים מחפשים אייקונים חדשים בכדורגל אחרי נפילת מעמדו של בקהאם.

Dynamo1929

New member
חחחח לא יודע אם נאכל סופלקי

אבל מקווה מאד שהיוונים ירקדו סירטקי לצלילי הבוזוקי בסוף הערב... :) ולרוני הכי מתאים הכינוי "רוני סופרסטאר"... :)

Russia 4 Ever

New member
והאנגלים ממשיכים עם השטויות שלהם

סוכנות ההימורים הבריטית "ויליאם היל" החליטה להחשיב את השער הפסול של קמפבל כשער חוקי לצורכי הימורים. כל אחד שהימר על כך שקמפבל יכבוש שער במשחק, יקבל כסף כאילו שקמפבל אכן כבש. על פי ההערכות, "ויליאם היל" תפסיד כ 100 אלף פאונד בגלל ההחלטה הזאת.

בחייכם, קצת תרחמו עליהם

באמת לא הגיע להם. הם משחקים כדורגל טוב ונקי שבדרך כלל לא מאופיין בבונקרים. והכי חשוב, יש להם שוער משעשע..

Dynamo1929

New member
וגנר בצסק"א!

צסק"א מוסקבה רכשה את אחד הכוכבים העולים בכדורגל הברזילאי, סילבה וגנר, חלוצה המבטיח בן ה20 של פלמיירס שהיה למלך שערי הליגה בעונתו האחרונה בארץ הסמבה. סכום ההעברה: כ7.5 מליון דולר.

Russia 4 Ever

New member
רכישה מצוינת

מקווה שצסק"א יצליחו לעלות לליגת האלופות ולא יפשלו כמו לפני שנה (הפסידו במוקדמות לוארדאר המקדונית). היום היתה הגרלה של שני שלבי המוקדמות הראשונים בליגת האלופות. צסק"א תתחיל את משחקיה מהשלב המוקדם השני ותשחק שם מול המנצחת בין שירוקי הבוסנית לנפטצ'י מאזרבייג'אן.

Dynamo1929

New member
וסגנית האלופה האוקראינית,

שחטיור דונייצק, תתמודד בשלב זה עם המנצחת בין "פיוניק" (ארמניה) ל"פובדה" (מקדוניה). מקווה שגם שחטיור ישכילו לעלות לשלב הבתים של ליגת האלופות לאחר הפסקה של 4 שנים...

bariska

New member
סקר מהיר

מי אתם אומרים מנצחת היום? צרפת או יוון
זה די ברור לכולם שצרפת תנצח אבל בהחלט יוון היא ההפתעה של הטורניר עד עכשיו.. לדעתי צרפת תנצח 2-0,1-0 משהו כזה

bariska

New member
לא נראה לי

שהיוונים יבקיעו שער.. או שאולי אני מזלזל ביכולות שלהם

למעלה