קוונאגי בדרך למוסקבה...

then again....

אוי איזה יורו מוזר. יוונים בחצי הגמר?! לאיפה הגענו??

bariska

New member
ken aa

אבל מגיע כל הכבוד ליוונים באמת הדיחו את אחת הנבחרות שהיתה צריכה לזכות בטורניר..

Dynamo1929

New member
יייאסוו.... ../images/Emo72.gif

לאן הגענו? לחצי הגמר!! והנה לכם!! כולכם הספדתם את הנבחרת היוונית שהראתה לצרפתים (עלאק צרפתים) מה זה כדורגל טקטי ממושמע!!! יוון בחצי הגמררררר :)

bariska

New member
בשלב הבא יש להם

או את צ'כיה או את דנמרק..והם באמת מסוגלים לנצח את אחת הנבחרות האלה(נראה לי) שיהיה בהצלחה

Dynamo1929

New member
סביר להניח

שזאת תהיה צ'כיה, הנבחרת הטובה ביותר באליפות עד היום... והצ'כים לא ממש יודעים מה זאת הגנה... כך שליוונים יהיה קשה מאד נגד הנבחרת הצ'כית (אם היא תעלה, כמובן) כי הם מיישמים יפה מאד את ה"טוטאל פוטבול" פלוס לעובדה שהם כרגע בכושר מצוין...

bariska

New member
נו ומה תגידו על זה?

הולנד בחצי גמר...כמה צפויי אבל המשחק הזה היה באמת נורא נורא חלש ההולנדים בסופו של דבר ניצחו בפנדלים4-5 אם אני לא טועה

Dynamo1929

New member
מה אני אגיד על זה?

בעעעעעעעעעעעעע! זה מה שיש לי להגיד על זה! חרא של משחק! לשבת איזה שעתיים וחצי מול הטלוויזיה ולראות 0:0 זה בעעע! זה כמעט כמו גמר ליגת האלופות אשתקד.... לא, הגזמתי, לפחות אתמול היו מדי פעם חצאי מצבים ליד שני השערים לעומת הגמר לעומת הגמר ה"מרתק" דאז...

Russia 4 Ever

New member
הייתם עדים לרגע היסטורי!

הולנד סוף סוף ניצחה בפנדלים, אתם עוד תספרו לנכדים שלכם שראיתם את זה

bariska

New member
אבל יש היום משחק

חדש...מקווה שהוא יהיה מעניין יותר
צכ'יה -דנמרק נראה לי שדנמרק זאת ההיא שהביסה את נבחרת ישראל 7-0 או משהו כזה לפני כמה שנים
אבל אי אפשר להשוות את ישראל וצ'כיה.. מי אתם אומרים לוקחת
צ'כיה או דנמרק אני אומר צ'כיה יש לי סמפטיה לנבחרת הזאת
ד"א..איפה משחק פיטר שמייקל

Dynamo1929

New member
אמור להיות משחק עם הרבה שערים

5:0 במשחק הראשון ו2:0 (אם אני לא טועה) במשחק השני, 7:0 בסיכום שני המשחקים. צ'כיה תנצח 2/3:1 לפי דעתי. אם אני לא טועה, שמייכל פרש.

למעלה