קולדפליי הפסידו את ה-best album :(

בעע

סורי לכל אוהבי גרין דיי אבל פשוט לא הגיע להם best album מילא אבל בסט רוק? גרין דיי יותר טובים מקולדפליי? מ-U2? תעשו לי טובה

חחח לא הבנת הא?

מדוברת כאן בבסט אלבום לא בסט להקה וללא ספק גרין דיי היו ממש טובים השנה עם אמריקן אידיוט אז הגיע להם..לדעתי זה האלבום הכי טוב שלהם לאקס&ואי לא האלבום הכי טוב של קולדפליי.... בגלל זה אין שום קשר ליותר טובים..פחות טובים..

גם אני חושבת שזה אולי קשור לזה שאמר

אמריקן אידיוט כבר יותר מוכר והם הוציאו הרבה יותר סינגלים לאמריקן אידיוט מאשר קולדפליי לX&Y ... יכוליות שX&Y יתמודד בבסט אלבום גם שנה הבאה?

sf59

New member
best song זה מאוד מכובד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

sf59

New member
בסט גרופ-גורילאז../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אבישג 21

New member
עכשיו אני רוצה הסבר,

גורילאז וקולדפליי היו יחד בבסט יו קיי ובסט גרופ. איך קולדפליי לקחו ב-UK והם לקחו את הגרופ? הרי זו אותה קטגוריה ושתיהן היו מועמדות, לא הגיוני! טוב שימותו, הפרסים התחלקו השנה... לפחות יש לנו UK ושיר השנה... לא רע בכלל, שימותו השאר. אמן.

sf59

New member
באמת נראה תמוה, בכלל...

השיטה של ההצבעה הייתה קצת מבלבלת.

טולייצ

New member
../images/Emo45.gif

הטקס השנה,ובכלל בשנים האחרונות עבר התדרדרות ענקית. זה היה ללא ספק אחד הטקסים ההזויים והלא צפויים ביותר מזה זמן רב!

sf59

New member
ההסבר לזה הוא../images/Emo26.gif

יש אתר mtv uk ויש אתר ל-mtv אירופה, אלה שהצביעו באתר של uk אוהבים יותר את קולדפליי, באתר של mtv אירופה לא הייתה אפשרות להצביע לקטגוריה best uk כי זה שייך רק ל-uk. כנראה שהאירופאים חסרי הטעם הכריעו לטובת הגורילאז ולטובת גרין דיי. באמת נראה שהטקסים התדרדרו, אני התחלתי לראות רק ב-2003(הצתה מאוחרת) מהשידור החוזר של 2002 נראה שהטקס היה יותר טוב.

למעלה