קולולולולולולו

mike00

New member
קולולולולולולו../images/Emo124.gif

"זו המדינה שלנו, וכלל לא מקובל עלינו מה שאמרו בוועדת המעקב. אני רוצה לעשות טקס מרכזי בשפרעם, להניף את כל הדגלים ולערוך חאפלה גדולה". "40 אלף תושבים המתגוררים בשפרעם, מרגישים חלק ממדינת ישראל", אמר יאסין. "הרצון להיות חלק מן החגיגות מבטא את הרצון של מרבית התושבים". "היה לי חשוב להדגיש כי מה שאמרו אנשים שונים אינו מקובל עלי. גם התושבים הערבים מבקשים לחגוג את יום העצמאות. אנחנו לא מוכנים לגדל את הילדים שלנו על שנאה למדינה. זו המדינה שלנו ואנחנו מבקשים לחיות בה בשותפות עם היהודים". עשה לי את הבוקר האיש....הגיע הזמן שנשמע קולות מתונים מצד המגזר הערבי המאיים לכלותנו במדינת ישראל....

respecta1

New member
אגב עופר

תמיד דיברת על הטוקבקים, 200 תגובות ויש אולי 10 תגובות רעות.. ורובם של ערבים ושמאל קיצוני.. וכל השאר נראה שהם עוד מעט יוצאים לרחובות לחגוג
.. מה ששוב מראה שכמעט ואין גזענות של ממש נגד ערבים, אלא פשוט כשאנשים רואים שחלק כזה עצום מתוך המדינה שונא כל כך את המדינה..מין הסתם שהם יתקצנו ויגיבו מתי שהם רואים עוד ועוד מקרים כאלה וגילויי שנאה כאלה בקיצוניות..

אף פעם לא טענתי שגזענות קיימת ללא סיבות

מה שאני כן טוען הוא שהסיבות לא מעניינות - גילויי גזענות לא עושים טוב לאף אחד פרט ללאומנים. הם לא פוגעים במי שכן צריך להיפגע מהן (הלאומנים) אלא להיפך, זה מגביר את התמיכה בהם, והם כן פוגעים במי שלא אמור להיפגע מהן (אלה שרוצים לחיות ביחד בשלום). במילים אחרות מה שאני אומר הוא שכלל האצבע הוא להימנע באופן גורף מאמירות גזעניות.

respecta1

New member
סוף סוף

קול שקורא לדו קיום במגזר הערבי, ההתרגשות לרגע אחרי שראיתי כמה מתגובות הערבים לכתבה, ומה שאמרו עליו.. אבל טוב נו כל מרתון מתחיל מצעד, נקווה שבעקבותיו יבואו עוד כמה צעדים.

מוחמד5

New member
סליחה !!!

" אנחנו לא מוכנים לגדל את הילדים שלנו על שנאה למדינה". מי מגדל את ילדיו על שינאת המדינה ! מאיפה הוא מביא את האמירה הזאת !! במחשבה שניה ! אולי זה מה שיחלץ אותו מכל החקירות נגדו. סליחה.

mike00

New member
אולי מי שטוען שאכלו ושתו לו?../images/Emo12.gif

אתה עוד לא צריך להתנצל מוחה,כמו שאמר ויקטור חסון:"קפה מורידים רגע לפני שהוא גולש"..... רוב ערביי ישראל עוד לא הבינו את זה......עוד מעט יהיה מאוחר מדי,אז יגיע הרגע לסליחות.... לך תדע,אולי זה יפול לכם על יום כיפור והיהוד יהיו במצב רוח סלחני במיוחד

x

New member
mike למה לדעתך הוא ברח לגור בחיפה רחוק ממשולש

mike00

New member
מי??ויקטור חסון??../images/Emo2.gif

כי משולש זה לא מקובל באיסלאם?

x

New member
לא מוחה ברח לחיפה על מנת להשאר במדינה הציונית

שחלילה בטעות לא יעובר לשלטון הרשעות(הפליסטיזי)

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gifמי ברח !!

לתפארת האקדמיה הישראלית ,בשבל זה אנחנו בחיפה.
ועבדך הנאמן עדיין נוסע למרכז למען ובשבל בריאותם של ילדי ישראל. כל המציל נפש כאילו קיים עלום מלא. והכל נעשה מכללללללל הלבבבבבבבבבבבבב

x

New member
שיהיה כתוב ב ת"ז חיפה כתובת המגורים../images/Emo10.gif

ב) תמשיך בפועלך המבורך במרכז הארץ לתפארת מדינת ישראל

למעלה