קולולולולולולו

NELLY

New member
כל הכבוד לו...כן ירבו כמוהו וכמוני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נלי שאלה לי אלייך

האם שמת את החתימה שלך, זאת שבין שני החיצים, סתם מתוך אוטומט, או שאת באמת מאמינה במסר שלה ובמורשת שלה? ועוד שאלה, האם את חושבת שעורסאן יאסין או רוחמה אברהם-בלילא או אחרים מהליכוד או קדימה או העבודה יזיזו בימי חייהם את קצה הזרת שלהם, כדי לתמוך במשאלה שמובעת באתר שמופיע בחתימה שלך?

NELLY

New member
ובכן סלטעון....

האם שמת את החתימה שלך, זאת שבין שני החיצים, סתם מתוך אוטומט, או שאת באמת מאמינה במסר שלה ובמורשת שלה?....אני אתחיל בזה שלא ידעתי על קיום האתר עד שהצצתי בכרטיס של שנסון וראיתי אותו....זו ההסטוריה שלי ושל העם שלי לכן אני לא אשים משהו שהוא ''סתם מתוך אוטומט'' (לא הבנתי למה הכוונה בזה אבל ואט אבר)...בירעם חשובה לי והיא חרוטה בזכרונות ותמיד אהבתי לשבת עם סבא ז''ל שיספר לי כל פעם מחדש מה הם עברו ומה ההתפתחויות בכל התהליך הזה...בנאדם שלא מכיר או מאמין הן במורשת והן בהסטוריה שלו למה הוא קיים?? ועוד שאלה, האם את חושבת שעורסאן יאסין או רוחמה אברהם-בלילא או אחרים מהליכוד או קדימה או העבודה יזיזו בימי חייהם את קצה הזרת שלהם, כדי לתמוך במשאלה שמובעת באתר שמופיע בחתימה שלך??....מי הם??? הם מבירעם?? לא אני יודעת שלא יזיזו את קצה הזרת לעשות משהו...אולי אם ירצו להבחר לאיזה תפקיד ממשלתי הם יבטיחו ויבטיחו עד שיקבלו מה שהם רוצים (כמו כל פוליטיקאי) אני אישית לא עושה כי זה תפקידו של אבא ואני רואה שכל תקופה מסויימת הוא נפגש עם אחים שלו ושוב מגישים מסמכים ושוב מגישים מפות ושירטוטים....יש עו''ד ממונים שמסייעים לכולם בעניין הזה...אנחנו לא נחכה לאחרים שיעשו לנו ת'עבודה אנחנו עושים אותה....

היי נלי

שאלתי את השאלות כי יש סתירה גדולה מאד בין החתימה שלך והמורשת שעומדת מאחוריה, לבין זה שאמרת כל הכבוד לו, עורסאן יאסין, ראש עיריית שפעמר. אני לא צריך להסביר לך על מה האתר שבחתימה מדבר, על הרצון לחזור לכפר ממנו גורשו ההורים/הסבים שלך. שאלתי האם שמת אותו באופן אוטומטי, כי אני לא מבין איך מי שרוצה לחזור לכפר שלו, או שלפחות תינתן לו הזכות לעשות זאת, יכול לתמוך במישהו כמו עורסאן יאסין, שמביא קולות למפלגות כמו ליכוד וקדימה, שלעולם לא יעשו צדק עם אהל בירעים. יש פשוט סתירה בין שני הדברים, ואי אפשר שלא לראות את זה..

NELLY

New member
אין סטירה

אני לא אשנא את כל היהודים בגלל מה שהיה באותו זמן...ואני לא ארצה להתנקם כי בנקמה לא אקבל כלום...לפי דעתי צריך לפעול במח ולא בכוח...אני אחיה בהרמוניה ושלום וככה וקבל מה שאני רוצה.... ''תשמור על החברים קרוב...ועל האוייבים קרוב יותר'' נכון או לא?

משפט יפה המשפט האחרון ששמת

וחס וחלילה לשנוא את כל היהודים בגלל סיבה כלשהי. וגם לא לנקום במישהו. את מדברת כאילו ששתי החלופות היחידות זה או לשנוא ולנקום, או לחבק את אלה שגירשו. אפשר להיאבק במאבק חוקי לא אלים ולא נקמני. אבל לתמוך באותם גופים ממסדים שעשו את זה אז, שגירשו אתכם או שתמכו בגירוש ומונעים מכם כל השנים לחזור? זה מה שאני לא מצליח להבין.

NELLY

New member
אני לא אמרתי שאני תומכת

אני רוצנה לחיות ת'חיים שלי בשקט ושלווה....בקשר למאבק אמרת נכון....''אפשר להיאבק במאבק חוקי לא אלים ולא נקמני''.....אני בטבעי לא נקמנית ולא שומרת טינה.... בייני לבינך סלטעון...עכשיו יגידו לנו תחזרו מי יחזור???? אחרי כל השנים האלה שכל משפחה התמסדה לה ומצאה לה חיים במקום אחר מי יחזור ויעבוד קשה להתחיל הכול מההתחלה?

זאת שאלה פרטית של כל אחד.

אני דיברתי עם משפחה מסוחמתא, שזה כפר בגליל שגם כן נהרס במלחמת 48, מקום מההם ביופיו, עדיין יש שם שרידים של הכנסיות, היו קרים בו מוסלמים ונוצרים. הם גרים בחיפה והם מוכנים ורוצים לחזור, עכשיו אם יאפשרו להם. וזה כולל הצעירים. והאמת שאין מניעה של ממש כי לא בנו עדיין כלום על אדמת הכפר, אבל ברור שאם הם יקימו שם אפילו אוהל יעיפו אותם מייד. דיברתי גם עם עוד שרצו לחזור, אבל ברור שיש כאלה שיעדיפו שלא לחזור, ואז אולי ימכרו את האדמות שלהם שם, ויבנו להם חיים קצת יותר טובים בזכות הרכוש שנשאר להם שם.

mike00

New member
אני חושב שלא ניסחת את זה נכון נלוש../images/Emo10.gif

אני לא האוייב שלך.....

NELLY

New member
מייק מייק אתה לא אוייב נשמה של אני../images/Emo25.gif

x

New member
עקיצה יפה NELLY ../images/Emo47.gif

..".בנאדם שלא מכיר או מאמין הן במורשת והן בהסטוריה שלו למה הוא קיים" מה לסלטעון ולזה.? אהבתי את תשובתך רצה לעקוץ ונעקץ !!!

למעלה