"קולות החיילים" --> עם אסף צ'רנילס!

tkuihehr

New member
ואלו גם השירים הבאים שיוחרשו בסביבה

אני שולח היום יותר מדי פעמים מהר מידי, אני צריך להרגע קצת עם האנטר מהר מידי, יותר מדי הודעות נשלחות לפני שאני באמת מסיים לכתוב אותן

b o n c h

New member
לא אמרתי את זה בתור משהו רע...

סתם, זה כבר השיר השני שלו בשעתיים האחרונות. אהוב החיילים

tkuihehr

New member
אההה

לא שמעתי כל השעתיים, פשוט ככה קראתי את זה עם הסמיילי, כאילו את לא מרוצה [שזה גם בסדר, אני רק אמרתי את דעתי, שדייויד בואי הוא סבבה]

chen010189

New member
היי

יש לי בעיה עם כף הרגל כבר כמה ימים... והערב זה החמיר, היא קצת כחולה והאצבעות משותקות לי והכאב מורגש לי עכשיו בכל הרגל. אז אני נוסעת לבית חולים וסליחה שלא הייתי פה, אני שכבתי במיטה.

chen010189

New member
זה לא קשור למוטוריקה

חס וחלילה אם ככה מוטוריקה הייתה משפיעה על הגוף אני כל החיים שלי הייתי בטיפולים. חוץ מזה אצלי זה רק הפרעות בקואורדינציה, אני לא סובלת ממוטוריקה קשה (מי שסובל מזה משותק לכסא גלגלים ומעוות כל החיים שלו) זה פשוט דלקת בגידים שהתחילה אצלי והתפתחה ככה...

tkuihehr

New member
אני לא ממש מבין

אבל בכל אופן החלמה מהירה אני חייב לאחל, עם או בלי קשר לסיבת הבעיה...

tkuihehr

New member
וואו וואו, את לא צריכה להתנצל

אני לא הייתי כל השבוע ולי אין שום תירוץ [בערך] בהצלחה עם הרגל, והחלמה מהירה, מקווה שזה לא נורא מדי כמו שזה נשמע לי. אח, הקטע של המוטוריקה רציני וכואב...

tkuihehr

New member
איזה שיר יפההה

גם בערוץ 2 וגם בגלגלצ, דיס לאב של מארון 5, לא משנה כמה פעמים שמעתי אותו, אני אמשיך להנות לשמוע אותו שוב ...

tkuihehr

New member
אהבתי כמה אבל לא הכל,

את זה ממש אהבתי במיוחד, הייתי קרוע עליו ,שר אותו כל יום כל היום ובכלל, נחמד ששמים אותם, מה איתם באמת, לא שמעתי מהם הרבה זמן...

למעלה