"קולות החיילים" עם אסף צרנילס! האזנה מצויינת! יואב, עוברים לשרשור הזה...
B b o n c h New member 21/9/06 #1 "קולות החיילים" עם אסף צרנילס! האזנה מצויינת! יואב, עוברים לשרשור הזה...
B b o n c h New member 21/9/06 #5 "תן את הכבוד לצה"ל!!!!" איזה כבוד בדיוק? כבר חודשיים משגעים לי ת'שכל על השינוי תאריך גיוס הזה. שכולם שם ילכו להזדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"תן את הכבוד לצה"ל!!!!" איזה כבוד בדיוק? כבר חודשיים משגעים לי ת'שכל על השינוי תאריך גיוס הזה. שכולם שם ילכו להזדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R RJlake New member 21/9/06 #9 פרפרים לבניםםםםםם שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההה איזו נוסטלגיה
B b o n c h New member 21/9/06 #10 אנג'ייייי! אחלה בחירות לחיילים האלה. ח"א מאעפנים אבל הבחירות שלהם משו משו
B b o n c h New member 21/9/06 #11 בבקשה אסף, אני תמיד מוכנה לתזמן לך חחחחחחחחחחחחחח כמובן זאת לא אני, כי אני פה!!!! אבל זה היה מצחיק כי אמרתי בבקשה כשהוא אמר תודה
בבקשה אסף, אני תמיד מוכנה לתזמן לך חחחחחחחחחחחחחח כמובן זאת לא אני, כי אני פה!!!! אבל זה היה מצחיק כי אמרתי בבקשה כשהוא אמר תודה
C chen010189 New member 22/9/06 #78 שוקי ממש נמאס לי כבר מכל הירידות שלך עליי בפורום! זה ממש מתחיל לעצבן כבר, מה הקטע שלך? רד ממני כבר וזהו!
שוקי ממש נמאס לי כבר מכל הירידות שלך עליי בפורום! זה ממש מתחיל לעצבן כבר, מה הקטע שלך? רד ממני כבר וזהו!