וזה הדבר הכיף היחיד בשיר שלום!
L limors2 Active member 22/9/06 #49 וזה הדבר הכיף היחיד בשיר../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif שלום!
L limors2 Active member 22/9/06 #62 כמה לא קשור../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif ונורא לא מעניין, אבל תודה. כנראה
B b o n c h New member 22/9/06 #66 שום תודה! מה אתה עושה?!?!?! את מי נראה לך שזה מעניין?!?!?! אידיוט!!!!! חחחחחחחח סתם! בכיף - מצידי שיכנס לכלא לכמה שני כדי שלא נשמע אותו ועליו.....
שום תודה! מה אתה עושה?!?!?! את מי נראה לך שזה מעניין?!?!?! אידיוט!!!!! חחחחחחחח סתם! בכיף - מצידי שיכנס לכלא לכמה שני כדי שלא נשמע אותו ועליו.....
B b o n c h New member 22/9/06 #56 חיחיחי פעם חשבתי שהוא שר: "כמשאני אוהב אותך" ולא הבנתי למה הוא אערס ושר את זה ככה, מה לא הייתה לו מילה אחרת להכניס? או שהוא באמת שר ככה ולא "גם כשאני אוהב אותך"
חיחיחי פעם חשבתי שהוא שר: "כמשאני אוהב אותך" ולא הבנתי למה הוא אערס ושר את זה ככה, מה לא הייתה לו מילה אחרת להכניס? או שהוא באמת שר ככה ולא "גם כשאני אוהב אותך"
B b o n c h New member 22/9/06 #70 אז מה? המצעד העברי השנתי? כבר שלושה שבועות טוחנים לנו ת'שכל על זה וסופסוף זה מגיעעעעעעעעעע עוד 14 שעות! כיף כיף כיף!!!!!!!!!!
אז מה? המצעד העברי השנתי? כבר שלושה שבועות טוחנים לנו ת'שכל על זה וסופסוף זה מגיעעעעעעעעעע עוד 14 שעות! כיף כיף כיף!!!!!!!!!!
L limors2 Active member 22/9/06 #71 אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif שיחדתי את אחיות שלי בכמה סרטים שהן ירצו לכל השבוע כדי שיתנו לי תמסך למצעד מחר, אז אוכל להיות בו
אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif שיחדתי את אחיות שלי בכמה סרטים שהן ירצו לכל השבוע כדי שיתנו לי תמסך למצעד מחר, אז אוכל להיות בו