מוי טוב
B b o n c h New member 2/11/06 #37 ../images/Emo99.gif אוהבת חורף!!! חחחחחחחחחחח חצוף! אמא שלך צעירה!!! (סליחה, התפרצות קלה, אני ארסן את עצמי להבא)
../images/Emo99.gif אוהבת חורף!!! חחחחחחחחחחח חצוף! אמא שלך צעירה!!! (סליחה, התפרצות קלה, אני ארסן את עצמי להבא)
B b o n c h New member 2/11/06 #46 אני בת 18 וגאה בזה... יש אנשים שלא מגיעים גם לזה אבל לקרוא לי "צעירה" מול כולם?!?!?! לא יפה אז מה אם זה נכון?! מה אתה מתפז"ם עליי?!?
אני בת 18 וגאה בזה... יש אנשים שלא מגיעים גם לזה אבל לקרוא לי "צעירה" מול כולם?!?!?! לא יפה אז מה אם זה נכון?! מה אתה מתפז"ם עליי?!?
B b o n c h New member 2/11/06 #8 מסתבר שאני פה לבד להתלהב משירים angels ואוו!!!! השיר הכי מדהים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L limors2 Active member 2/11/06 #9 באמת מדהים../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif אני מסדרת את הדיסקים שלי אז אקפוץ מידי פעם!
B b o n c h New member 2/11/06 #12 "ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט רע, כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה" שיר כ"כ מתאים למז"א היום!
"ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט רע, כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה" שיר כ"כ מתאים למז"א היום!
S ShukyD New member 2/11/06 #47 ../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!! גאונית ברמות לא אנושיות סרט רע תנסי את להתעורר עם שפעת לצלילי סינים משתלטים על העולם
../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!! גאונית ברמות לא אנושיות סרט רע תנסי את להתעורר עם שפעת לצלילי סינים משתלטים על העולם
R RJlake New member 2/11/06 #31 חיחיחי כמה זמן לא שמעתי משפט עם אימפריה מזכיר לי את השירי מורל בטיולים שנתיים ביסודי
B b o n c h New member 2/11/06 #34 בדיוק השיר שמתאים לי!!! שיר שעושה שמח!!!!!! מתגעגע זה לא חולף עוד תראי שאשתגע בגללך!!! השיר מוקדם לפורום המקסים הזה!
בדיוק השיר שמתאים לי!!! שיר שעושה שמח!!!!!! מתגעגע זה לא חולף עוד תראי שאשתגע בגללך!!! השיר מוקדם לפורום המקסים הזה!