אכלתי פשטידת פסטה ועכשיו מילקי תודה רבה.
D dragonit12 New member 4/1/07 #50 מילקייייי../images/Emo99.gif היום הקבוצה שלי עשתה כדורי שוקולד.. אבל אותי העבירו לכיתה א' כדי לעזור שם כי המדריכה לא הגיעה. אז עשיתי להם מי גנס לי ת'מילקי.. יאמייי תביאי קצת
מילקייייי../images/Emo99.gif היום הקבוצה שלי עשתה כדורי שוקולד.. אבל אותי העבירו לכיתה א' כדי לעזור שם כי המדריכה לא הגיעה. אז עשיתי להם מי גנס לי ת'מילקי.. יאמייי תביאי קצת
I Inbar789 New member 4/1/07 #32 ילו סאבמרין../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/1/07 #40 לערבב, או לא לערבב. זאת השאלה!! יש לי מילקי.. לערבב או לא?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/1/07 #57 החלטתי לאכול את הקפצת ואכלתי כמעט את כולה... עכשיו- לערבב עם קצת קצפת, לערבב בלי קצפת או לא לערבב?
L limors2 Active member 4/1/07 #60 לא לערבב! עד שתיגמר הקצפת תאכלי אותה ביחד עם המילקי. אבל בלי לערבב!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/1/07 #66 תשתלטי על עצמך../images/Emo70.gif בסדר.... אבל מה לעשות... עם מערבבים שותים.. בגלל זה לא ערבבתי מההתחלה כי עם זה מההתחלה אז צריך קש... ואין לי קש...
תשתלטי על עצמך../images/Emo70.gif בסדר.... אבל מה לעשות... עם מערבבים שותים.. בגלל זה לא ערבבתי מההתחלה כי עם זה מההתחלה אז צריך קש... ואין לי קש...
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/1/07 #72 ../images/Emo6.gif למה לא? כשמערבבים זה פשוט נוזל סמיך....
B Brombit New member 6/1/07 #145 לערבב חלקית... ../images/Emo115.gif שיהיה מעורבב אבל שעדיין יראו את הקפצת * אם אתם לא יודעים מי אני, זה כי מישהו מחק את ההודעה שפתחתי
לערבב חלקית... ../images/Emo115.gif שיהיה מעורבב אבל שעדיין יראו את הקפצת * אם אתם לא יודעים מי אני, זה כי מישהו מחק את ההודעה שפתחתי