זה היה יובל לא עמית..נראה לי ככה.
B b o n c h New member 29/9/06 #79 כן זה הבן של דן כנר לא קנר אם אני לא טועה.... רק נכנסתי חזרה בגלל דיןדין
T tkuihehr New member 29/9/06 #81 נכון, כנר בהתחלה כתבתי כנר, זה נראה לי מוזר, אז שיניתי לקנר, צודקת ,טעות שלי ולאאא, לא אוהב את דינדין פה, שתהיה מקום שני, אני רוצה חזרה את יונתן שפירא [שוב, ההעדפה שלי, ששונה נורא משלכם]...
נכון, כנר בהתחלה כתבתי כנר, זה נראה לי מוזר, אז שיניתי לקנר, צודקת ,טעות שלי ולאאא, לא אוהב את דינדין פה, שתהיה מקום שני, אני רוצה חזרה את יונתן שפירא [שוב, ההעדפה שלי, ששונה נורא משלכם]...
T tkuihehr New member 29/9/06 #87 גדול!!! היחידה פה שמסכימה איתי יופי, אני יכול להיות רגוע, שאני לא היחיד
T tkuihehr New member 29/9/06 #78 ../images/Emo133.gif השעה השניה קולות החיילים עם אסף צ'רנילס - אח איזה אות מעולה
T tkuihehr New member 29/9/06 #95 באמת? אבל היא לא מלכה תעזבי את בית הספר, אלו לא אמרות חכמות מדי שמסתובבות שם על הקירות
ג גינגימניה New member 29/9/06 #100 אני לא מבינה למה לקשקש על הקירות מה זאת התרבות הז?? (אני לא מדברת על גרפיטי אלא על קירות בתוך בניין)
T tkuihehr New member 29/9/06 #91 טוב, אני יצאתי מכאן אז לילה טוב לכל מי שנשאר אני יוצא לים נתראה מתישהו, ואם לא [יום שבת די ריק כאן],אז גמר חתימה טובה לכולם, וצום קל לילה טוב
טוב, אני יצאתי מכאן אז לילה טוב לכל מי שנשאר אני יוצא לים נתראה מתישהו, ואם לא [יום שבת די ריק כאן],אז גמר חתימה טובה לכולם, וצום קל לילה טוב
T tkuihehr New member 29/9/06 #94 עונות - אביב !!! נראה לי שזה השיר שלו שגלגלצ משמיעים הכי הרבה, טוב נו, בשביל השיר הזה שווה להשאר עוד כמה דקות, כבר אצא
עונות - אביב !!! נראה לי שזה השיר שלו שגלגלצ משמיעים הכי הרבה, טוב נו, בשביל השיר הזה שווה להשאר עוד כמה דקות, כבר אצא