קולט אדים

אם פי 3

New member
קולט אדים

כבר חשבנו שאנחנו יודעים, אבל בלבלו אותנו. חשוב לנו קולט אדים חזק במיוחד, ויעיל - עקב רגישות מיוחדת לריחות (או בקיצור: אם הוא לא יהיה מוצלח, לא נוכל לבשל). יש לנו כרגע קולט חלש מדי, שלא עושה את העבודה (ולכן גם לרוב לא מופעל). כרגע הוא ללא ניקוז חיצוני, והתכנון למטבח החדש, הוא כן לנקז החוצה, והבנתי שזה כבר מגדיל יעילות. עכשיו - יש פערים גדולים מאד במחירים, בין היצרנים השונים והעיצובים השונים. רוב מי ששאלנו, טוען, שההבדל הוא עיצובי בלבד. זה נשמע לי מוזר (למה לשלם פי 5 ויותר, רק על עיצוב, כשבפועל, גם המעוצבים ביותר הם גוש די מכוער???). האם קולט ברוחב 90 נותן משהו יותר מאשר קולט ברוחב 60 (כשהכיריים הם ברוחב 60)? איך יודעים איזה קולט חזק יותר - כולם אומרים שההספק לא אומר כלום, ושקולט 1200 של לי ונט, הוא לא בהכרח יותר טוב מקולט 890 של פאבר... אז איך כן יודעים? בקיצור - אם למישהו יש ידע ותובנות, נשמח לשמוע.
 

ענתש

New member
לא יודעת אבל חיפשתי לך בגוגל

ונפלתי על הכתבה הזו על "חידושים והמצאות" בתחום הבניה. (קצת ישנה). יש שם קולט אדים עם טלויזיה. שימי לב לטוקבק מספר 11: "יש לי טלויזיה 29 אינץ (חברת סוני) האם גם אני יכול לקלוט אדים ? באיזה ערוץ ? "
 

בינא

Member
ונטה חזקה במקום קולט אדים

קולטי האדים המוצעים בחברות המטבחים הם לקישוט בלבד. אם יש לכם בעיה עם ריחות של הבישול, התקינו קולט קבוע כחלק מארון המטבח, עם דלת פתיחה בעלת צירים עליונים ומנגנון עצירה כשהדלת חצי פתוחה כלפי מעלה ובשליש העליון של הארון התקינו ונטה של 6" עם תריס "נפנף" חיצוני (כזה שנסגר כשהוונטה אינה עובדת) ועם מנגנון שמופעל עם פתיחת הדלת. הונטה חייבת להיות מחוברת על הקיר החיצוני ואם לא, חייב להיות צינור 6" אל הקיר החיצוני (גם אם באורך של 3 מ'. זה יעבוד הכי טוב ועם הכי פחות בעיות. פעמיים בשנה יהיה עליכם להסיר את המכסה הפנימי ואת המאוורר ולטבול אותם במסיר שומנים, עד הפעם הבאה.
 
למעלה