קולי נאלם ליבי נרגש

flowerboy69

New member
הי לכל אוהבי הפינק...

שמי דניאל ואני מעריץ ואספן של פינק פלויד.יש לי מעט ניסיון בפורומים בעבר אז לא אציין שאני מבכירי האספנים וחוקרי הלהקה בעולם...(כי אז כל אחד שיש לו כמה פריטים יבו ויטען כנגדי...) הייתי רוצה לכתוב כמה דברים.אחד...הייתי השבוע בהופעת ההצדעה ללהקה בצוותא.היה ממש טוב והייתי שמח לדבר עם אוהבי ואוהבות הלהקה(מעולם לא הכרתי מישהי שאוהבת אותם בארץ וזה מעניין...) שהיו שם וגם בכלל... אם יש פריט מסויים שתמיד רציתם לראות או לשמוע אז רק תשאלו... [email protected] ראיתי מנהל האתר מעדכן אותכם ממידע מהאתר brain dameg אני מקורב להנהלת האתר ויכול לאמר לגבי הסיפור עם האיחוד שזה לא יקרה שכן גם לדילמור וגם לווטרס מתוכננות הופעות מאלבומי הסולו החדשים. כמו כן לפני האלבום החדש של ווטרס ייצא אלבום אופרה שהוא כתב וטען שהיא מן המשך של החומה... הספר החדש של נייק מיסון מדהים ועותק יהיה ברשותי בשבוע הבא אגב הספר הכי מדהים שיצא עד היום נקרא פסיכודליק ססונס או משהו כזה זה ספר תמונות של סיד בארט משנת 1970 זה ספר ענק שעלה לי איזה 200 פאונד... לגבי דברים חדשים שיוצאים אז ככה-גירסה חדשה לסרט החומה,גירסה חדשה לדיוידי של ההופעה החומה בברלין,דיוידי של סרט דוקומנטרי על ההופעות של החומה באנגליה בשנות השמונים,דיוידי של להקת הצדעה מאוסטרליה שהיא הלהקה הכי גדולה בעולם בתחום הקוורים לפינק פלויד,דיוידי הצדעה לפינק פלויד של תזמורת כלי מיתר,וכמובן...פולס בדיוידי חוקי.הוא יהיה דיוידי כפול עם תוספות וצליל חדשני ויצא בסביבות אמצע דצמבר...ויש עוד אבל לא זוכר כרגע... ואם קראתם עד לפה אז כתבו אלי גם...

BitterEnd

New member
אהלן אני חדשה

אני אוהבת הכי הרבה ת'אלבום division bell של פינק פלויד, ואני לא מבינה למה כולם אומרים שהוא הכי מסריח. לא יודעת בקשר לפשוט או לא פשוט מבחינה מוזיקלית וכל זה, אבל יש בו שירים מדהימים! שירים אהובים אחרים של פינק פלויד: hey you, comfortably numb, money, wish you were here... ויש עוד שאני לא זוכרת כרגע את השם... האמת רק לאחרונה התחלתי לשמוע אותם יותר, במשך שנים השירים שלהם נשמעו לי שקטים ומשעממים נורא... אבל לא יודעת, הטעם שלי השתנה כנראה. קיצר ניגש לפואנטה: האם אתם יכולים לכתוב את הטופ 10 שלכם של פינק פלויד (שירים)? או לבחור את ה-2 הכי טובים לדעתכם מכל אלבום?

berrya

New member
אההה

הייתי ממשיכה לקרוא כמה שהיית ממשיך לכתוב מתי שבא לך אתה מוזמן להמשיך

Rinor

New member
ברוכה הבאה

עדיף לא לרשום את השירים הטובים ביותר פה, אולי בשירשור חדש... בכל מקרה, Q הוציא מהדורה מיוחדת על פינק פלויד ושם 20 השירים הטובים ביותר של פינק פלויד לפי בחירת הקהל העולמי (כולל אני שהשתתפתי בהצבעות)
וה- Division Bell אלבום לא רע בכלל, אך על אחד ואהבתו לדברים שונים יום טוב...

NIR Y

New member
תשובות

Q זה מגזין מוזיקה מצליח. את הרשימה אני לא בטוח איפה אפשר לבדוק, אבל לפני כמה זמן פרסמו אותה בפורום אז את יכול לחפש בארכיון.

itaikuskus

New member
למה יש לי הרגשה

שהדיויז'ן בל הוא האהוב עלייך כי הוא היחיד ששמעת...לפחות לעומק? השירים האחרים שנתת הם כמובן משלושת האלבומים האחרים המפורסמים של הפלויד the wall wish you were here the dark side of the moon שלושתם עדיפים לטעמי..אבל שוב...על טעם ועל ריח.... לפלויד יש עוד המון אלבומים משובחים שהייתי ממליץ עליהם אם ידעתי שההרגשה שלי היא לא סתם הרגשה אלא עובדה (אבל מי יודע אולי באמת שמעת ואת באמת לא זוכרת את שמות השירים).

BitterEnd

New member
לא, דווקא שמעתי המון אלבומים שלהם

הכי הרבה פעמים שמעתי את wish you were here dark side of the moon divison bell the wall atom heart mother כל השאר פחות ואני מכירה המון שירים שלהם, פשוט לא קפצו לי לראש השמות כי הייתי עסוקה במשהו, ורציתי לשלוח כבר מהר ת'הודעה... ועדיין, אני אוהבת הכי הרבה את דיויז'ן בל. ואחריו את דארק סייד, ואז את החומה... אנשים אומרים שהם לא מבינים את הטעם שלי :)

One Echoe

New member
מה הקשר בכלל?...

אני לא מבין למה אנשים לא יכולים להבין שיש כאלו שאוהבים את הדויז'אן באל, מה כ"כ רע באלבום הזה? הוא אלבום גאוני מבחינה מוזיקלית... יש בו סולואים אלוהיים, לחנים טובים, אחלה מילים... מה אין בו? ווטארס, וזה חסר...מאוד, אבל זה פינק פלויד מסוג אחר, אלבום מאוד אהוב עלי, כמו שכבר אמרתי כמה פעמים... -אבל לא הכי אהוב. הטעם שלי דיי השתנה בימים האחרונים בכל הקשור לפלויד.

itaikuskus

New member
אתה לא הבנת אותי

לא הטלתי ספק בשיפוט שלה לגבי מהו האלבום הכי טוב והאם הדיויז'ן בל הוא באמת האחד... הטלתי ספק בעובדה אם היא איי פעם שמעה אלבום אחר.... והיא נתנה עוד שמות של שירים (מפורסמים) מאלבומים בולטים...שהנחתי (מה שהתברר כנכון) שגם אותם היא שמעה... עדיין מה שהיא שמעה זה כאין וכאפס לעומת מה שיש לפלויד להציע... אני מציע לשמוע a piper at the gates of dawn a saucerful of secrets meddle animals obscured by the clouds לפחות את אלה.. אולי זה ישפיע על דעתך..ואם לא..גם טוב...אני פשוט מציע יותר מבחר מה4 אלבומים שכולם מכירים.

One Echoe

New member
הבנתי אותך...

ואני עדיין עומד על שלי, גם אם מכירים את כל האלבומים, עדיין אפשר לאהוב את הדויז'אן באל, לדעתי. אני מכיר כמעט את כל האלבומים שרשמת ואני עדיין אוהב את הדויז'אן באל...ממש.

flowerboy69

New member
הי חדשה

תראי מה שאני כתבתי פה... לדעתי פעמוק המחלוקת הוא דיסק נפלא ואני אוהב בו את השיר הי הופס ואת השיר לאסט פור וורדס...בקשר לשני השירים הכי טובים מכל אלבום זה קצת קשה ומסובך לא?

flowerboy69

New member
גילמור...

הוא היה דוגמן לפני שהוא היה זמר ונגן... אגב בשרשור הכרות יש פרטים עלי ותמונה....

berrya

New member
שיוו תראה איך הלהבת אותי

תגיד כל המוצרים האלה יש לי אפשרות לרכוש אותם? הספר של בארט
וזה של מייסון?(וכל שאר הדיוידי שהזכרת..) ועם תדע מתי יש הופעות של ווטרס תעדכן פה קיצר תהיה בקשר

למעלה