קולי נאלם ליבי נרגש

flowerboy69

New member
שכחת...

הספר של סיד בארט הוא כן...יצא ב1000 עותקים ונמכר כיום מאנשים פרטיים במאות פאונדים...ראיתי אחד שנמכר ב 350 לאחרונה...

melancholy man

New member
ואללה

ועדיין הספר ניתן לרכישה בכל מיני מקומות ברשת, פשוט העלתי את הקישור הלא נכון

flowerboy69

New member
קשר...

כמו שכתבתי השארתי את האימייל או מסנגר אז אשמח להודעות שם כי יש לי יותר נגישות לשם מאשר לפורום...בקשר לפריטים כל מה שחדש ניתן לרכוש מאתרים בחו"ל את הספר של סיד בראט לא ניתן הוא יצא ב 1000 עותקים נדמה לי והוא לא קיים יותר וחוץ מזה למה לך לשלם 2000 שקל...

הספר שאתה מדבר עליו

נקרא Psychedelic Renegades . זהו אוסף תמונות שצילם הצלם מיק רוק בשנים 1969-1970. הספר נדון בפורום בעבר - אתה מוזמן לחפש בארכיון. הספר יצא ביותר מ=1000 עותקים. ניתן להשיגו גם כיום. סיד בארט חתם על כמה מאות עותקים, ואלו שווים כסף רב בשוק כיום. אגב, אתה מוזמן להתעדכן בחשדות הפורום באשר למוצרים חדשים של הפלויד, כולל אלו אשר הזכרת. אמנם, אני בחו"ל ולכן העדכונים אינם תכופים כבעבר, אבל יש את המ"מ. אגב ב', גם אנחנו מקורבים להנהלת Brain Damage. אגב ג': התמונה שהבאת היא של ווטרס עם אשתו השלישית.

brotos

New member
ציף, לא צריך לריב.

ואני חשבתי שהודו תרגיע אותך, אמזונת קרב שכמותך. מקורבת, לא מקורבת, למי באמת איכפת. דרך אגב, הווטרס הזה הוא חת'כת שמוק.

amitexc

New member
אני מקורב לגילמור וווטרס

ומנסה לעשות בינהם סולחה נו אז? הם כאלה ילדים קטנים לפעמים בחיי!

מה שאנחנו באמת צריכים

זה מקורבים לבארט. תארו לעצמכם: בלעדי לפורום פינק פלויד בתפוז! - בארט מדבר! "השירים החדשים של רוג'ר? הם לא משהו, אה?" "מייסון? הברנש היה צריך להשאר בבי"ס לארכיטקטורה". "ריק אמר לי שהוא רק יוצא ל-5 דקות לקנות סיגריות. עד עכשיו הוא לא חזר". הכי מעניין זה דווקא מה יהיה לו להגיד על גילמור; האחרים די צפויים.

ציף לא היה פעם רעיון לראיין אות?

אמרת משהו כזה אחרי "הראיון" שלי עם הריסון, אולי נעשה משהו כזה כשתחזרי?, יכול להיות נחמד...

melancholy man

New member
וההודעה מלמעלה היא סתם מהניק הישן

והרעיון היה כמובן לראיין אותו ולא אות.

brotos

New member
ראיון עם אות!

אני מציע עם ט' או ב', שתיהם מעניינות.

flowerboy69

New member
עדכונים נכונים אבל...

אני אספן מאוד גדול ואני גם עסוק ולכן אני מתרכז במה שמעניין אותי שזה יותר המוזיקה עצמה והפריטים ולא ככ מה שמסביב פשוט בגלל מחסור בזמן לכן לא כל מה שאני אומר נכון אני לא תמיד זוכר ככ בדיוק דברים.הספר של סיד ממה שזכור לי היה אלף עותקים אבל אולי יותר זה כתוב על הספר עצמו אבל הוא מוסתר בככ הרבה פריטים ככה שאין לי גישה אליו כרגע...לצערי זה שיש לי איננו חתום כי נודע לי על הספר שנה אחרי שיצא שכל החתומים אזלו... בקשר לתמונה אכן טעיתי התמונה של האישה הראשונה כבר לא במחשב זו תמונה של ווטרס מאיזה פסטיבל מוזיקה יחד עם אישתו שהייתה ילדת פרחים כזו...לצערי התמונה הזו כבר לא פה...

melancholy man

New member
flowerboy ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך הבא לפורומנו הלא כל כך קט כבר מזמן, תמיד כיף לפגוש אוהבי מוסיקה של פ"פ, ובקשר לאספנות, האמת? אישית זה לא מדבר אלי, אבל אם אתה יודע על דברים חדשים שלא הזכרנו, או עוד מיידע על מה שכן, נשמח לשמוע עוד.

flowerboy69

New member
הי כבוד האחראי הראשי...

הייתי מסיר את הכובע שאגב בא אלי מהכובע של מיסון משנות השבעים...אבל הוא לא עלי כרגע... שלא כמו הרבה אחרים פה אני אספן וחוקר את המוזיקה ולא מי ילד מה מי נשוי לאיפה וכל זה.אני מבין בפריטים עצמם... ובקשר למידע אז שכחתי משהו ולא ידוע לי אם כתבת עליו או לא...יש קופסא חדשה על פסטיבל בא'ט או משהו כזה משנות השבעים.הוא כולל את פינק פלויד שביצעו שם לראשונה את אטום הארט מדר...75 פאונד...הייתי בקשר עם הנריאטה האחראית והפריט יהיה פה בעוד כשבועיים...:)

melancholy man

New member
קולי נאלם ליבי נרגש

בא לשכונה בחור חדש. שירשור חדשים, תגידו יפה שלום

One Echoe

New member
שלום לכל החדשים!...

תכתבו פה, תשתתפו בדיונים וכו'... והכי חשוב, תהנו!

למעלה