קול ששון?

איך שאני מסכימה איתך.

איך? איך? מתה על חתונות של אחרים. אולי בגלל שאני בכלל מתה על שמחות. אבל לא נראה לי חתונה שלי. ואם אישתי היתה מתעקשת אז בטח הייתי דווקא מופיעה בטוקסידו הכי יפה שיש. אפ'עם לא ראיתי ת'עצמי בשמלה
נראה לי זה יכול להיות מפגע סביבתי...

s h l o m k e

New member
אני בעד ..... ../images/Emo13.gif

בן זוגי שיחיה הידוע בכינויו הת'כשיט שלי, רואה את החתונה שלנו כדבר מובן מאליו, הוא שוחח על כך עם משפחתו, יש כבר מקום יש הכל. הכל מוכן ....
לי אישית זה מחמם את הלב.
אמאמא : אני לא רוצה חתונה בתחפושת של סטרייטים. אני לא רוצה איזה מצגת מטופשת של חופה ורב מזוייף ש"ייחתן" אותנו למרות הכל. אני בעד הגישה, שבכל מקום שלא רוצים אותי בלב שלם אני לא רוצה להדחף לשם בכח. לכן (וכך גם אמרתי לת'כשיט), לא נקרא לזה חתונה, נקרא לזה משהו בסגנון טקס איחוד הזוגיות סתם בשביל לא להרגיש שגם ביום חגי אני לא שוכח להלחם בעולם ההומופובי ובממסדיו. לא רוצים לחתן אותי בחופה ובקידושין, שיאכלו חרא. אני עושה לי טקס איחוד משלי, הכי יפה, הכי מרגש והכי שווה בעולם. המשפחה תוזמן, חברים קרובים ותומכים, ולא הסבתא של הדודה השלישית ממניין בר כוכבא, רק כאלה שבלב שלם מקבלים את בחירתי, את בן זוגי, ובאמת מאושרים יחד איתי. אז ככה, הת'כשיט רוצה טקס בחצר בית הוריו (כמו בחתונה של אחותו עם בן זוגה), הוא כבר אראה לי תמונות והוא רוצה משהו בסגנון. קייטרינג, ריקודים... הכל הכל... יהיה סבבה, יהיה טקס כהלכתו, או יותר נכון כהילכתנו .....
אבל עדיין זה מוקדם מידי כמובן ..... אבל מה כ'פת לי להיות רומנטי
... זה נורא כיף........

אייי אייי

כזה בדיוק אני רוצה
במישפוחה שלי כבר היו שתי חתונות - ובאף אחת מהן לא היה רב... זה בכלל לא נמצא בפנטזיה
תגיד - מה זה מוקדם מדי? כמה זמן אתם יחד?

s h l o m k e

New member
התכשיט ואנוכי ..... ../images/Emo99.gif

שבוע הבא נהיה חמישה חודשים יחד. למה אגיד ומה אומר, הירח דבש לא נגמר ... (יצא חרוז...)..
אני מת עליו .....
אגב, הוא מתווכח איתי שהוא אוהב אותי יותר ... כמו שאומרים, צרות של עשירים, או יותר מדוייק צרות של אוהבים .... אני מאחל לו, לי ולכולנו שרק צרות כאלה תהינה לנו.....

אבא גאה

New member
אבל למה לא לקרוא לזה "חתונה"?

דווקא כן לקרוא לזה חתונה. המונח "חתונה" לא שייך לרבנים/רבנות ולכן מותר ואף רצוי לקחת את המונח חזרה, כי לא חשוב איזה טקס תעשו, כמה שרימפים יאכלו האורחים מי ירקוד עם מה על רחבת הריקודים זו תהיה החתונה שלכם תתעקש יקירי, לקרוא לזה חתונה. הסביבה נורא רוצה שנשנה את השם לכל מיני "טקס משפחתי" וכאלו כי ככה זה לא פוגע להם בקדושת הנישואין... לכן אנחנו בחרנו לקרוא לזה חתונה וכך גם כתבנו על ההזמנות שנשלחו לדודות למינהן באשר הן פולין. ומזל-טוב.

s h l o m k e

New member
../images/Emo45.gif יש משהו בדבריך..... ../images/Emo11.gif

אבל אין מה לדון בזה עכשיו, לפחות לא בארבע אמותיי, זה עדיין רחוק.

tooshot

New member
חתן החתונה

במחצית מן המקרים (הלסביים) - חסר. זו סיבה אחת והיא לכאורה רק תרמינולוגית, אבל גם מהותית. במקרה האישי והפרטי שלי אני כל-כך שונאת חתונות. בשל הטיקסיות הזרה לי וגם בשל השליחות הפוליטית של אלוהים בהן (בעיקר בארץ. ראה ערך אוסטרליה...). שממש שמחתי לגלות שיש לי פטור מוחלט מהן. אולי זו בכלל הסיבה שבגללה אני לסבית? בסופו של דבר - אני מאמינה בתשובת ה: מה שמתאים לשני בנותים הזוג. ב א ה ב ה !

אבא גאה

New member
יש למישהוהיא מילון?

אז שיביאו הגדרה למונח חתונה ולמונח נישואין.

אני בעד ואני אסביר למה

אפשר לראות בזוג של נשים או זוג של גברים שמתחתנים ניסיון להדמות להטרואים. אבל- אפשר גם לראות בזה מעין אקט חתרני- אנחנו מתחתנים, אבל זה לא בדיוק אותו הדבר. למה? כי אנחנו לא קיבלנו שום זכויות יתר מהחברה (משכנתא וכו') בעקבות החתונה שלנו (קראנו לזה חגיגת כלולות, לא חתונה). ולכן מה שנשאר זה המרכיב הטקסי- במובן היפה של המילה. לעומד מול האנשים שחשובים לנו (תודה לאל, ייחודו של הארוע ניפה מראש כל מיני 'מכרים' של ההורים מימי תרפפ"ו, דודות עלומות ושכנים ש"הזמינו אותנו ועכשיו אנחנו צריכים להזמין אותם") והצהרנו על האהבה שלנו והמחויבות שלנו זו לזו. זה היה בינינו לבין עצמנו ובינינו לבין הקהל. אלוהים לא הוזמן לארוע, או יותר נכון- לא הוזמנו אנשים שרואים עצמם כשגרירים שלו עלי אדמות (רבנים, יעני, או סמכויות דתיות אחרות). אני ראיתי בארוע בהחלט מעבר למחויבות רבה יותר שלנו זו כלפי זו. וגם קפיצת מדרגה של ההורים והמשפחות בכלל ביחס אלינו (לא תאמינו מה החתונה עשתה לאמא שלי. איזה שינוי). אבל לא כל אחת צריכה להרגיש אותו דבר. יש לסביות שגם מאוד מתנגדות לכך שלסביות ילדו או יאמצו ילדים כי זה "סטריטי".

She Dolphin

New member
אני בעד, אבל ממש לא בשבילי ../images/Emo98.gif

{אמרה גלית שחיה בחטא עם בנזוגה כבר כמעט 5 שנים ושני ילדים}

קראתי את כל התגובות

וכמו הרבי שאישתו כל הזמן ירדה עליו שהוא מסכים עם כולם והוא אמר לה שהיא צודקת - כך גם אני. מסכימה עם כולכמן. לא יודעת אם זה בעד או נגד. נראה לי שאישה הישר בעינה תעשה. כמו חומוס יש מי שאוהבים ויש מי שלא נשארו בחיים לספר על זה... סתאאם רוח המשובה נחתה עלי ואתם הקורבן...

למעלה