קומונה חדשה ניפתחה לעדי הימלבלוי-->

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

אני שמחה לדעת שלא עשית לי משהו רע
בשבילך כאילו
סליחה אם פגעתי בך אי פעם

חח עיננבבבי../images/Emo110.gif

"וסליחה מכולכם אם יש משו ששכחתי, אני דעת שהרוב פה זה שטוות אבל חשוב לי לבקש סליחה:]] אז אם פגעתי אני רוצה מסר ואני מצטערת.."

סליחה מהלב!../images/Emo41.gif

אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה,שנה מופלאה,שנה שכל מה שתרצו יתגשם,שנת בריאות,שנת אושר,שנת אהבה שנה שכל מה שאתם מאחלים לעצמכם אני מאחלת לכם בחזרה!! שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה..=] אני לא יהיה פה כי אני בצום אצל סבתא שלי עם כולם..או רוב המשפחה..=]אבל מחר עד 2-3 אני יהיה..=] אם פגעתי במישהו,אמרתי משהו לא במקום,עשיתי משהו רע,מה שלא יהיה למישהו פה ולכל אחד אני מבקשת ס=ל=י=ח=ה ומתנצלת באמת מהלב ואומרת סליחה לכולם! אני אוהבת אותכם מאוד..שתהיה שנה מקסימה וגמר חתימה טובה! שוב ס=ל=י=ח=ה=! -שירק'י-

את יצאת מהר מהמסנ'...

לא הספקתי לכתוב.. חחח אף פעם לא פגעת בי... באמת שלא... יש לי מסר בדרך אלייך
.. מצטערת אם פגעתי..

סליחה כולם...../images/Emo204.gif

שאני לא עונה פה לכולם על הסליחות שלהם:p.. חחחחחחחחח אז תודה כולם ואני לא חושבת שיש פה מישו שצריך לבקש סליחההה:p חחחחחחחחחחח בהזדמנות זו
אני נראה לי אעשה כמו מיכלל:p - סליחה משרית.. אני לא אפרט למה.. דיברתי איתך במסן:]. - סליחה ממיכללל:p על זה שלפעמים אני רעה אלייההה:p - סליחה ממיכל על : •«°מיקי!°»• אומר/ת: הדסס נעלבתי •«°מיקי!°»• אומר/ת: זה לא שטויותת מה שכתבתתיי - סליחה מיעלל שאני מחרפנת לה ת'שכל על זה שהיא ומיכל כבר לא שמות עליי:p - סליחה מאביחי שאני משגעת אותו בלי סוףףףף , באמתת:p.. הוא הכי משתגע ממני נראה לי.. תמיד אני אומרת למיכל שרית וכל אלהה שנראלי אביחי שונא אותתיי:p ואממ הייתה לי שיחה עם מישי והיא אמרה לי שאני גורמת לו לשנוא אותי:p חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אממממממממ אז סליחההה, באמת:p - סליחה מרעות שאני עכשיו לא עונה לה במסן כי אני כותבת את זה:]. - סליחה ממאשה מעמקי לבייייי על זה שאני לא מתקשרת אליייההה והיא נורא רוצצההה:p ועל זה שאני לא יוצא לי לעשות איתה שיחות וידאו וכל זהההה:p אז מאשהל'ה.. סליחההה:]. - עוד סליחה ממאשה שלא כתבתי אותה ב"נעדרות" מתי שאגם כתבה בפורום
. - סליחה מפטרי שאמרתי לה שהיא רוסיה.. והיא בכלל פולניהה:p - סליחה מפטרי שאני כל הזמן "שוכחת" אותתההה:p - סליחה מאיילההה לא זוכרת על מהההה.. אבל בטוח יש משוו:p -סליחההה מניצןןן שהברכה שלה לא הייתה עם תמונה שלה בסירטון ליקיררר... - סליחה מחלי בעיקר.. על זה שלא הצלחתי לתתת לה לדבר עם אגם.. וחפרתי לה על זה במסר.. - סליחה מכל השאר שהבטחתי להן שיחה מאגם ולא יצא לי:]. - סליחה מאביחי שאניי כל הזמן מדברת איתו על "האכזבות" שלי מאגםםם:p - סליחה מעלוושש על החפירותתתתתת על החתונה :p - סליחה ממיכל שעד עכשיו לא כתבתי לי ברכה מסודרת למומולדת:p חחחחחחחחחחחח - סליחה ממיכל שנתתי לה ליסוע לבד באוטובוססס:p - סליחה מאביחיייי על החפירותת כבר כתבתיי אבל רק על השיגועים..אז עכשיו על החפירותת:p - סליחה מאביחי שאמרתי לאגם משו שהוא לא רצה שאני אגיד
-וסליחה אחרונה מאביחי..על זה שעדיין לא יצא לפועל שהוא מנהל.. אני לוקחת את זה על אחריותיי:p הייתי יכולה לעשות יותתרר:p ואני אעשההה שתדעו לכםם כולםםםםםםםםםם הוא יהיה מנהל.. בקרובב מאודד
. - אע בעצם עוד סליחה מאביחיי:p חחח שלפני המבחן בהיסטוריייההה לא הבנתי את הרמז שלו שאני אנתתקק והמשכתי לדבר איתוווו איזה חצי שעעההה ורק שהוא אמר לי : "טוב אינ צריך ללמוד להיסטוריה.." הבנתתתיייי:p חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אם לא הלך לך בהיסטוריה.. אשמתתייי:p - סליחה מאחות של אביחי שאני מרכלת עלייה המון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
. - סליחה מהיילללההה שכתבתי משו במסן וההורים שלה ראו את זה ולא היאא והיה לה פאדיחותת:p - סליחה מכל הבנות פה שורצו להיות איתי יותר בקשר ולא יוצאאא.. אז באמת תתקשרו מתי שבא לכן חחחחחחחחחח - סליחה מרעותי תוווסססס שאני לא מתקשרת אלייה הרבה.. אז באמת מאמי, אני מצטערתת:], באמת שני ורצה..אבל לא יוצא לי. - סליחה מיקייררר על זה שאני כל הזמן קוראת לו "ילד רע" - סליחה מזיווו שאי לא מצליחה להיות איתה כל כך בקשרר ולא יוצא לי להתקשררררררר אבל ממאמיי תדעי שאני נורא וצה להיות איתך יותר בקשרר:p - סליחה מאיילה על זה ששמתי תמונה שהיא לא אהבה במתנה לשירר..ולפורוםם *גם ממיכל:p חחחחחחחחחחחחח* - סליחה מאורלוווש שללייי שחיכתה הרבה זמן למכתב ממניי אלייהההה
כפרעלייך:). - סליחה ממאשה שלא יוצא לי הרבה פעמים להגיד לה שהיא יפה חחחחחחחחחחחחח:p זהו:p

כפרעלייךךך!!

כבר אמרתי לך שאת לא צריכה לבקש סליחה... אם זה חשוב לך אז סבבה.. אין לך מה להצטער.. :p מי אני שיגיד לך לא :p הכל פסדר
ואני ישלח לך מסר.. כי חשוב לי לבקש ממך סליחה על משו.. אבל זה לא לפה.. מתה עלייך

חח שריתתתתת../images/Emo204.gif

איזה מאממייי אתתתתת אני לא צ'ה שתשלחי לי מסר ותטרחיי תא יודעת שאני מתה עלייך ושאין ליעל מה לסלוח לך
. אני מתה עלייייךךךךך

גמר חתימה טובה../images/Emo9.gif

סליחה עם פגעתי במישו'
ומי שכע אני מקווה שיסלך לייי
שנה טובה ומתוקה..וכמו שאיילה אמרה "אוכל קדימה אכול|"
=]] מואהה..//.

אביחי 33

New member
סליחה סליחה סליחה../images/Emo124.gif

באמת מכל מי שפגעתי. אני אוהב כל אחד ואחת ממכם שאתם לא מבינים אפילו באיזה רמות.

למעלה