קומונת גם צמחונות וטבעונות 8855111

קומונת גם צמחונות וטבעונות 8855111

ראו הוזמנתם http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=23269 הודעת פתיחה לקומונת גם צמחונות וטבעונות 8855111 (ניתנת לשינוי) (אני קצת צוחק בחלק ממה שכתבתי וחלק ממה שכתבתי הוא בעל מסרים משלי) סליחה מעומק ליבי על כך שאתר תפוז הוא לא שיא החוכמא, ושלא ניתן לקבל עדכוני RSS יקרים מפורום זה. מילות מפתח: צמחונות מוסרית בעיקר, טבעונות מוסרית בעיקר, אלו של זכויות בעלי חיים, השתדלות לביקורת,השתדלות לכנות, השתדלות לאמיתיות, הבנה של הבטנוכו, מה בתוכי?, טיפוח ביטחון עצמי, טיפוח דעות אישיות, כנות זה הכי - אחי הטבעוני, אוכל טבעוני וצמחוני הוא אולי לקוי בכמה דברים, מיהם בעצם חלק מחברי פורום צמחונות וטבעונות בתפוז?............ אתם יכולים גם להעלות רעיונות למילות מפתח משלכם בהעלאה שלהם בפורום בהנחה ואתם מורשים להיכנס אליו. כרגע הפורום סגורה לצמחונים וטבעונים חוץ מכמה חברים אישיים שלי ועוד כמה אשר אמצא שיכולים לתרום כי ברצוני לנסות ולמשוך דווקא אנשים שונים מאשר חלק מאלא אשר מרכיבים כרגע את קהילת פורום צמחונות וטבעונות באתר תפוז כי אולי יהיה יותר טוב אם הם יתנו לרעיונות חדשים מלבד אלו אשר מצויים באותו פורום נכון לעכשיו לצוץ. אני מתנצל בהיפגעות שחלק יחושו ומקווה שאתם מבינים מה עומד מאחורי זה. אני יודע שבדרך כלל מומלץ שפורומים יהיו פתוחים לכל אדם ודם בעולם. חלקנו הזויים וחלקנו קצת פחות אבל מה שבטוח זה שכנראה יש לאדם דחף פנימי עמוק בלא לרצות להיות כזה. טבעונים וגם צמחונים נתפסים לעיתים על ידי האוכלוסיה כאנשים הזויים אבל אולי בעצם מה שאנשים מסוימים חושבים זה שהטבעונים ופעילי זכויות בעלי החיים לא בהכרח אנשים שמודעים לעצמם מספיק ושאולי עלולים להטעות אותם בדברים מסויימים. שלא תבינו לא נכון, אני לא בא להצדיק רצח ודברים ממש מזעזעים כלפי בעלי חיים אשר כמעט כולנו מסכימים\החלטנו שהם לא בסדר אלא בא להגיד שכדאי לנסות לחשוב אם יש באנשים טבעוניים (מהסוג של אלו שאני מכיר) באמת דברים שהם לא בסדר ואם הם מספיק כנים כאשר הם באים ומנסים לשכנע אנשים לחשוב על זכויות בעלי חיים ואולי גם להיות צמחונים וטבעונים. יש אנשים אשר מגדירים לעיתים צמחונות כבעצם דת ולדעתי אנחנו צריכים לנסות לקיים שיחה אשר תישמע בקולי קולות בפני הרבה אנשים האם זה נכון והאם הדברים האחרים הם נכונים. אני מקווה ש*תהנו* ותעשירו את עצמכם ושתרגישו נוחות בלתי רגילה פה ושפורום זה גם יהיה לכם כמפלט מהרבה דברים לא נעימים בעולם הזה כמו פגיעה עמוקה בזכויות אדם. ולעג ולגלגנות פוגענית, בייחוד בכמות כמו זאת שיש להרבה מהטבעונים שאני מכיר. מקווה שלא בילבלתי לכם יותר מידי את המוח בהודעה הזאת. אז קדימה. כרגע קיבלנו לפורום שלנו מספר די יפה כי אנחנו בין הפורומים הראשונים הקיימים בעברית על נושא זה. אול תיתבישו לישאול שאלות (בהנחה והן הולמות) גילוי נאות: אני טבעוני מטעמים מוסריים בין היתר וגם האגו שלי טבעוני כזה אז ראו הוזהרתם כי אולי אני אשקרר לכם בלי ועם שאני ארצה. אני מקווה שזה לא יגרום לכם לרצות לפתוח פורום דומה אחר כי אני אדם די נחמד (וגם זה לא בטוח). (סתם אתם תמיד מוזמנים לפתוח טריליון פורומים עם איכות לכל נושא) שיט, עכשיו נזכרתי ששכחתי ללכת לפגישה ש"קבעתי" עם מישהו היום ב12:00 בצהריים (עכשיו 22:45)

ailag

New member
תפוז הוא לא שיא החוכמא?

אתה זה שדורש מחד עדכון רסס ומאידך קומונה סגורה שלא יוכלו לגשת אליה מבחוץ (למשל על ידי ניחוש כתובת הפיד שלה)

אם את חושבת שיש לך מה לתרום

על הנושא של ביקורת על טבעונות וטבעונים וכו' אז את מוזמנת להביע את דעותייך.

זו המטרה של הקומונה?

להעביר ביקורת על טבעונים ועל טבעונות? שתהיה לי בריא, קראתי את מה שכתבת פעמיים ולא הצלחתי להבין למה התכוונת. בשביל מה להקים קומונה, ועוד סגורה, בשביל ביקורת על טבעונים ועל טבעונות? אם יש לך ביקורת, כל המטרה היא להשמיע אותה בפני מי שהיא מופנית כלפיו, ולא רק בחוג סגור של מי שמסכים איתך.

סיבות לקומונה כזאת

קודם כל זה בא בין היתר כהלצה על זה שטבעונים פותחים לעצמם קומונות סגורות ולא מכניסים אנשים בצורה לא נעימה. בכל אופן עצם קיום קומונה עם כזה מכתב פתיחה יכול כבר לגרום לטבעונים לחשוב לגבי אופן ההסברה שלהם ועל שליליות שבטבעונות בכלל. עכשיו את יכולה להסביר לי למה את לא חושב שקומונה שבאה לבקר צמחונים וטבעונים וגם בכלל לבקר חסרונות של טבעונות זה לא נשמע לך הגיוני? את לא מרגישה מקום לזה? האם את באמת חושבת שיש ביקורת מספיק טובה בפורומים? באמת אני חושב לפתוח את הקומונה, אבל שתדעי לך שיצא לי להיתקל בהודעות ממש מעליבות כלפי אישית שמנסות לחשוף עלי פרטים אישיים באינטרנט מצד טבעונים אז את בטח יכולה להבין עוד סיבה למה אולי כדאי שזה יהיה סגור.

ולמשל

אם תראי ביקורת מעניינת את תמיד מוזמנת להעלות אותה גם במקומות אחרים על מנת שפעילי זכויות בעלי חיים יוכלו להגיב. מקווה שיש לך הרבה לתרום.

אם תהיה לי ביקורת/ אראה ביקורת

שמעניינת בעיניי, אני כנראה פשוט אפתח דיון בעניין פה... בדיוק כמו כל דיון אחר בעניין שנראה לי חשוב דיו. לא רואה סיבה להסתיר את הדיונים שלי מאחורי דלתיים סגורות.

אמממ....

תראי, אני באמת שואל את עצמי עד כמה אנשים שגולשים פה יודעים בעצם לבקר את הטבעונות, את הקהילה הטבעונית הספציפית שיש בתפוז וכו' אני נוטה לחושב שפורום שכזה יכול להיות רעיון טוב. את לא ממש התייחסת גם לכל מה שרשמתי כמו זה שעצם קיום קומונה עם מכתב פתיחה שכזה מהווה עבור אנשים מסוימים ביקורת שתשפיע עליהם. אני אולי אפתח את הקומונה לכולם אבל גם כאשר היא סגורה יש לה יתרונות. טבעונים לעיתים אומרים שעדיף שלא יהיה ניתן לצפות במידע שמנוגד לטבעונות כי אז זה יכול להשפיע לרעה על בעלי החיים לדעתם. אם אפתח אותה אז עלול להיות מצב שכמו שניסו בעבר להעליב אותי במלא הודעות ולחשוף עלי פרטים באינטרנט ולכתוב עלי דברים משפילים אז שינסו לעשות את זה גם שם, ולא ממש בא לי על זה. אז כשאלת פתיחה. מה דעתך על אוכל צמחוני ועל אוכל טבעוני שאפילו שונה ממנו מאוד בהשוואה לתזונה של אוכל כל? האם את מוצאת נקודות ביקורת חדשות שלא עלו או שלא בלטו עד כה?

ועוד דבר

את תמיד יכולה גם בכלל לבקר את החיים בקומונה

ועוד דבר יהל

זה שלא ניתן לפתוח קומונות שבהן ניתן לאשר למי לכתוב אבל עדיין לאפשר לכולם לצפות זאת גם בעיה.

אבל רון, יש כזה דבר!

לדוגמה, קומונת "צמחונות וטבעונות": כולם יכולים להכנס, אבל לא כולם יכולים לכתוב...

דדי שי

New member
כנראה שאני כבר מזדקן

אני בטוח שבגיל 22 הייתי מסוגל להבין באופן מושלם מה בדיוק אתה מתכוון להגיד... אין ספק, איבדתי את זה.

הידרדרות מהירה...

מילא אתה, שבגיל 26 לא מצליח להבין, אבל אני בת 24, ושנתיים בלבד הספיקו לי כדי שכבר לא אוכל לעבד מידע שכזה.

מאותה הסיבה שהשאר לא הבינו

ברגע שאתה כותב יותר משורה אחת זה נשמע כמו רצף רנדומלי של מילים. תישאר עם משפטים קצרים.

למעלה