גמני
ס סבתשי New member 24/8/14 #22 מבינה, מכבדת, מקבלת.. וגם קצת סתם מבואסת.. כי מאוד מאוד רוצה כבר להכיר אותך.. את מאוד מסקרנת אותי אוהבת את האנרגיות שלך בטוחה שעוד נכיר
מבינה, מכבדת, מקבלת.. וגם קצת סתם מבואסת.. כי מאוד מאוד רוצה כבר להכיר אותך.. את מאוד מסקרנת אותי אוהבת את האנרגיות שלך בטוחה שעוד נכיר
ק קינמונית10 New member 25/8/14 #24 תהנו ! לנו יש חינה , אחותי הקטנה מתחתנת , מקווים שיעבור לנו בשקט בלי אזעקות באמצע
S shira1960 Active member 25/8/14 #28 עוד טרמפים - האם מישהי תוכל להקפיץ שתי משתתפות מקסימות לנתבג לאחר המפגש? אני פשוט לא כל כך מתמצאת בדרכים ולא יודעת מה המרחקים או המסלולים. אם מישהי יכולה, נא ליצור קשר ב mifgash5772 שטרודל gmail.com המון תודות! שירה
עוד טרמפים - האם מישהי תוכל להקפיץ שתי משתתפות מקסימות לנתבג לאחר המפגש? אני פשוט לא כל כך מתמצאת בדרכים ולא יודעת מה המרחקים או המסלולים. אם מישהי יכולה, נא ליצור קשר ב mifgash5772 שטרודל gmail.com המון תודות! שירה
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 26/8/14 #30 איזה כיף!! לא רציתי לנדנד לך, פחדתי שבסוף לא מתחשק לך. מצפה לראותך סוף סוף.