קומיקסיטי

effigy

New member
קומיקסיטי

להגיד לכם את האמת , האירוע הזה לא נראה לי בכלל... זה אמור להיות כנס? איפה התוכניה? ראיתי בצופית ידיעה של חצי עמוד (כתוב שם שיהיה סנדנאות והרצאות עם אורי פינק, זה לא מה שיסיע אותי עד לשם), באתר הקריקטורה הישראלי יש שתי שורות בדיוק... הדבר היחידי שהיה מושך אותי לשם היה הדוכנים, אבל דוכנים שיש כל חודש (חוץ מיוסי, שבאמת חבל שהוא לא עושה דוכן פה ושם...)... נקווה שיצליח... אבל אותי לא תראו שם...

chatenoire

New member
תרבות קומיקס

אני לא חושבת שצריך לספר למישהו שישראל היא לא בדיוק מרכז תרבות הקומיקס העולמי. כן, יש פה אנשים שנהנים לקרוא, קונים, אפילו מנויים לכמה חוברות, אבל זהו. זה לא מה שבונה תעשיה, ובטח לא מה שמקים תרבות. בחו"ל יש כנס אחרי כנס, ואנשים לא באים רק כדי לקנות חוברות חדשות, אלא כדי לראות יוצרים, לפגוש קוראי קומיקס ממקומות אחרים, לדבר, להרגיש קומיקס. בארץ? אנשים מכירים מקסימום את החבר'ה מהפורום וידיד אחד או שניים שקורא חוברת פה ושם. זה כל מה שאנחנו רוצים? אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני רוצה שתרבות הקומיקס בארץ תהיה יותר מאשר כמה מאות, אלפי, אפילו עשרות אלפי אנשים שקוראים קומיקס. אני רוצה שלאותם קוראים יהיה מקום להפגש אחד עם השני, להחליף חוברות, חוויות, ויכוחים. אני רוצה שיהיה להם משהו לחכות אליו, מעבר למשלוח החודשי - משהו גדול יותר, שיצעק בכל הווייתו קומיקס. בתור יוצרת, אני רוצה שאנשים שקוראים את החוברת שלי יבואו אליי וישאלו שאלות, יציעו הצעות, יגידו מה הם חושבים. אני רוצה לראות את האנשים שיוצרים את תרבות הקומיקס בארץ הזאת. ערן ואני עושים דוכנים מדי פעם, ובכל דוכן כזה אני סופרת את הימים שבועות מראש, כי זה אחד הדברים הכי מהנים ומרגשים שיש. אנשים מגיעים אלינו ומספרים על חוברת מצוינת שהם קראו, מבקשים המלצות, ביקורת על הציור שלהם, או אפילו סתם נשארים ומקשקשים עם עוד כמה אנשים מעטים שחולקים איתם את התחביב הנדיר הזה. אז קחו יום אחד - רק יום אחד - מהלו"ז העמוס שלכם, ובואו לקומיקסיטי. לא בשביל לרכוש עוד חוברת או לראות סרט שעוד לא ראיתם. רק בשביל האוירה. בשביל האנשים. כי אלה הדברים שיוצרים תרבות.

effigy

New member
אבל לבוא למודיעין ולא לעשות שם כלום

נראה לי.. אידיוטי במקצת.. אני מעדיף ללכת לכנס רציני כמו קא"קון, שם יש לי מה לעשות חוץ מלשבת בבטלה כל היום וכמה שלשוחח על קומיקס זה כייף (ובאמת פעם הייתי הולך לדוכנים רק בשביל זה) אני לא רואה את זה כסיבה לבוא לכנס... סורי, זאת דעתי...

gewitter

New member
הצעקה

זו אמורה להיות הפריה הדדית. הכנס הזה לא צועק כלום. אפיגי בקושי שמע ממנו משהו.

ויאגרה

New member
אווירה של קומיקס

פעם היה מין פסטיבל קומיקס בבית ציוני אמריקה - היו שם סרטים, ציורים, דוכני מכירה, עמדות של משחקי תפקידים, אנשים בתחפושות...לא היה טוב מזה. לצערי כבר לא מפיקים יותר את האירוע היפה הזה (מישהו זוכר בכלל?).

moshikgulst

New member
בטח שזוכר...

אחח... הימים שבלוריתנו היפה היתה מתנופפת לה ברוח...

Logan16

New member
אלה היו ימים

אחד מזכרונות פורים האהובים ביותר שלי

HackMachine

New member
אין כסף

בחו"ל כנסי קומיקס בד"כ ממומנים ע"י חברות (קומיקס ולא קומיקס) גדולות. כשיש תקציב אז גם יש אטרקציות, כשיש אטרקציות אז יש קהל. בארץ, מי יממן את זה? אוסם?

moshikgulst

New member
אתה בטוח...

שאתה מנהל פורום "קומיקס" ולא פורום "אנטי-קומיקס"? נו אופנס...

הבעיה כזו...

המנהל שלנו מבלבל לפעמיים בין הנושאים של פורום רעיונות מטורפים(שהוא גם מנהל) לבין פורום קומיקס....כמו אז שהוא ניסה לקטלג קומיקס.. הוא בדרן אמיתי... כל מה שנאמר פה בא בנימת צחוק....ולא זלזול

effigy

New member
בקרוב:פורום אנטי-קומיקס

עכשיו ברצינות... אני אומר את דעתי...

illustrator

New member
דעתך...

לא ממש מעניינת. אם אתה לא רוצה לבוא, אל תבוא. אתה לא צריך לפרסם זאת. עם מנהל פורום כמוך, ועוד כמה אנשים פה שחיים באשליות, זה יהיה נס אם תרבות קומיקס אי פעם תתפתח בארץ.

effigy

New member
סלח לי ערן

אבל כמו לכל אדם יש את הזכות להביע את דעתי בין אם אתה מסכים איתה או לא...

illustrator

New member
תגיד תודה

שאני לא מביע את כל הדעות שלי פה. לפתוח נושא "למה לא כדאי להגיע לקומיקסיטי" לא נראה לי הולם במיוחד.

Cartman

New member
תגיד, אתה בסדר?

מה זאת אומרת 'תגיד תודה שאני לא מביע את כל הדעות שלי פה'? פה זה פורום, אני חושב שהמטרה העיקרית שלו היא דווקא כן להביע דעות, זה כל הרעיון של פורום. חשבתי שאתה אדם בוגר, מה זה הדיבור העוין הזה? אתה צריך ללמוד לכבד דעות של אנשים אחרים, ולא להשתמש בכזו שפה קשה נגד אנשים שלא עשו לך כלום.

ailag

New member
תזכירו .. מתי זה?

אם יש אתר או משהו זה יהיה טוב. ומפה. (ודלק חינם.) אני אסע לשם אם יהיה לי זמן, כמו שאביב אמרה - בשביל האוירה. אפילו אם זה יהיה סתמי, זה יותר כיף מסתם לשבת בבית
(ותמיד אפשר להשאר בדוכן של קומיקום, נכון?
)

Bishnet

New member
../images/Emo13.gifרנן גלוזמן יהיה שם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זאת כבר סיבה מצוינת לנסוע למודיעין
יהיו שם מלאאאאן פיפושאים
(אני מקווה...)

Bishnet

New member
תבואו תבואו...

אולי נארגן איזה הצגה...
אפילו נשיאות מועדון המעריצים יהיו שם

למעלה