תגובה לתגובה
אני אישית לא מגיע. אני לא מגיע מכל מיני סיבות, והן אישיות. אני לא חייב הסבר לך, או לכל אחד אחר. אבל זו לא הנקודה. בזמן האחרון, ערן, כואב לי לקרוא את ההודעות שלך. מאחד ממשתתפי הפורום החשובים שאנשים מעריכים את דעתם, מתעניינים במה שיש להם לומר ונהנים להחליף איתם דעות הפכת לנביא זעם אפוף להט קדוש. אתה כבר לא מדבר. אתה מטיף, ואתה מתלונן, ואתה מעליב. אני לא יודע מתי זה קרה, או מה היו הנסיבות שהביאו לשינוי הזה. למען האמת, זה לא עד כדי כך מעניין אותי. אבל הגישה שלך השתנתה, ולא לטובה. ברור לי שזה הכל מאהבת הקומיקס, ושכל מה שאתה אומר בא מתוך כמה שחשוב לך שיתפתח התחום בארץ, וכמה שכואב לך שאחרים לא מחויבים לזה כמוך. אבל ראבאק- מי אתה חושב שאתה לעזאזל? קומיקס זה החיים שלך. אתה מתפרנס מקומיקס, אתה מוכר קומיקס, אתה עושה קומיקס- ממך לא היינו מצפים פחות ממחויבות טוטלית לתחום. אבל מי אתה שתדרוש מאיתנו את אותו דבר לעזאזל? כן, אנחנו אוהבים קומיקס יותר מישראלי הממוצע. בגלל זה אנחנו כאן בפורום. בגלל זה אנחנו קונים קומיקס (ממך, למשל) או מציירים קומיקס, או באים לפגשים וכנסים אם מתחשק לנו ואם אנחנו יכולים. מי אתה חושב שאתה שתבוא הנה ובזעם קדוש תטיף לנו כי אנחנו לא הולכים לכל הכנסים והפסטיבלים, או כי אנחנו לא משתתפים בכל התחרויות, או כי אין לנו מספיק "תרבות קומיקס" כמו שאתה היית רוצה? לכמה מאיתנו יש כמה דברים שבאים בעדיפות לפני קומיקס, אתה יודע. לימודים. פרנסה. חיי חברה. בשביל רובנו קומיקס זה תחביב, לא דרך חיים. וזה לגמרי בסדר. ככה זה אמור להיות. זה שרובנו לא משקיעים כל רגע מזמנם בצריכת קומיקס, ביצירת קומיקס וב"תרבות קומיקס" לא נותן לך את הזכות להתנשא ולהעליב באופן נרמז ("יש אנשים שלא נאה להם להשתתף בתחרויות... כמו התחרות שלי שאף אחד לא השתתף בה!! *sob* ") או גלוי ("אתם יושבים בפורומים ומקטרים על זה שאין פה תרבות קומיקס בזמן שאני נלחם פה בחזית בשבילכם!!!"). יודע מה? בתור מישהו שדווקא כן ניסה להשתתף בתחרות שלך, אני די בטוח שאני לא הייתי רוצה לנסות את זה שוב. אי פעם. ... אנחנו כולנו מעריכים את העבודה החשובה שאתה עושה למען הקומיקס, ואותך כבן אדם, ואת רוח בשליחות שלך. אבל השתן עלה לך לראש. די כבר.