קומיקס- איזה כוח הייתם רוצים?

Supermans girl

New member
קומיקס- איזה כוח הייתם רוצים?

מכל דמויות הקומיקס, מכל הסדרות, מכל החברות- אם הייתם צריכים לבחור כוח אחד, מה הייתם בוחרים? ובכן, אצלי התשובה היא לעוף כמובן (סופרמן), אבל לא הייתי מתנגדת גם לטבעת ירוקה...

comicsgirl

New member
ממממ

ת´אמת הייתי רוצה הכל! אבל אם צריך רק אחד אז הייתי רוצה להיות בלתי נראית (כמו invisible woman אם מישהו שמע עליה). תחשבו איזה מגניב זה יכול להיות להתגנב לכל מקום בלי שיראו אותך ולהתפלח מביצפר מתי שרוצים!!!
וחוץ מזה זה סתם אחלה של דבר!

sarabr

New member
הייתי רוצה...

את המהירות של פלאש... הלוואי והייתי כל כך מהירה. כולם אומרים לי שאני לאללה איטית

¥EleVatioN¥

New member
אמממממממ אני חושבת ש../images/Emo129.gif

וויצקבלייד
זה כוח לא
בכל מקרה מישו יכול להסביר לי בדיוק מזה
"

comicsgirl

New member
וויטצ´בלייד

עד כמה שאני יודעת (ואני לא יודעת הרבה...
) וויטצ´בלייד הוא כוח הרסני שהשתלט על שרה פזיני המ-ה-מ-מ-ת. הוא גורם לה לרצות להרוג ולהיות אלימה כלפי אנשים אחרים. באיזשהי חוברת באמצע (20 או 21..) היא מאבדת את הכוח שלה (אין לי מושג איך...) והוא עובר לבחור בשם יאן נוטינגהם. זהו, עד לכאן אני יודעת. גם אני אשמח לשמוע עוד דברים על הוויטצ´בלייד ועל שרה פזיני.

H6

New member
מישהו יכול לפרסם

מישהו יכול פרסם תמונה שלה מהקומיקס? ואת שם הקומיקס?

comicsgirl

New member
בוודאי ובוודאי!

יש לי המווון תמונות שלה! אז קודם היא לבד:

¥EleVatioN¥

New member
אווו מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

וכאילו שבא לה להרוג אנשים באכזריות יש לה את הדבר הירוק הזה ואז הדבר הזה ביד [ונעלימים לה הבגדים]

BluePrint

New member
בערך

הWitchblade הוא נשק. מעין חפץ קסום ממקור לא ידוע (כל one-offs מביא אותו ממקום אחר: אל מצרי, חייזרים, קסם אנושי קדום...) שמספרים עליו כעל הנשק החזק ביותר בעולם. הוא לא גורם לשרה לרצוח אנשים, יש לו רצון משל עצמו והוא פשוט רע (evil) במקור. שרה מתעמתת איתו ובמקביל לא יכולה להפטר ממנו. הבגדים שלה לא נעלמים, פשוט כשהWitchblade גודל\צומח\מתפשט על הגוף שלה הוא "במקרה" קורע לה את הבגדים. (תאשימו את Top Cow) ועוד התייחסות לטבעת ירוקה: בcrossover עם DC שנקרא JLA Witchblade, יוצא שלשלוט בWitchblade צריך יותר כוח רצון מאשר לטבעת של Lantern.

chatenoire

New member
הכוחות של סטורם, מן הסתם

לא רק שהיא עפה, היא גם שולטת במזג האויר. במזג האויר, אנשים!

comicsgirl

New member
דווקא יכול להיות...

נחמד... אבל מה תעשי? כל הזמן קיץ? בעעעע
אולי הכוח של פרופ´ X יכול להיות נחמד או של מגנטו (תארו לעצמכם! להצמיד אליכם כל בחור- או בחורה- שיש להם ברזל איפשהו! איזה מגניב!
)

chatenoire

New member
קיץ?!

בשם האלה, לא! אם כבר, באקלים ארצנו המלבב (חמסין בסוף נובמבר, ממש נהדר), הייתי נוטה יותר לכיוון החורף. ותחשבי על ענני גשם קטנים כשבא לך מקלחת, או קיר קרח כשאין לך כוח לדבר עם אנשים.

comicsgirl

New member
אההה

אם את רוצה לעשות חורף- אז בסבבה! אני ממש אוהבת חורף! עונה מגניבה! אבל אני לא כ"כ מחבבת את סטורם, סנובה מידי, אני יותר אוהבת את רוג וג´ובילי רק שלהן אין כוחות שווים במיוחד...: רוג: לא יכולה לגעת באנשים (ואני לא מוותרת על נשיקה עם חבר שלי :) ) ג´ובילי: סתם יורה זיקוקים (דווקא נחמד ליום העצמאות...)

Lotus floweR

New member
בקשר למה שאמרת על ג´ובילי....

זה לא בדיוק נכון. יש לה אמנם מוטיציה פחות שווה...אבל זה לא סתם ניצוצות. אני זורת כשעוד שודר בכבלים הרגילים אקס מן, ראיתי את הפרק שבו היא הצתרפה לאקס מן. ההורים שלה נידו אותה כי היה את הכוח להרוס דברים מבפנים. דברים חשמליים וכזה... זה כמו הכוח של רוג, רק שלא עובד על בני אדם אלא על מכשירים. לפחות זה מה שאני הבנתי. ומצידי...זה דיי שולת.

למעלה