קומיקס- איזה כוח הייתם רוצים?

Logan16

New member
כמובן

מפעל ריפוי (נשמע מזעזע בעברית ) ואני לא אתנגד לחושים מוגברים ושלוש טפרים אבל מצד שני ספיידרמן או ג´ן

The Flash

New member
זה לא מפעל....

זה גורם-factor healing factor=גורם ריפוי factory זה מפעל, רק לידע כללי

1Tomb Raider1

New member
שינוי צווווררהה../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif

זה הכי שווה אני יכול להפוך לפלאש הזה לא? להפוך לסופרמן בקיצור להיות כל מה שבא לי ככה יהיו לי את כל הכוחות

Lotus floweR

New member
המממ...אי אפשר לבקש ספידר פאוורס

מהסיבה הפשוטעה שאזה קובץ של כוחות. אני מתפתה לגביי סופה.... אבל בעיקרון הכוח שלה לא ממש מועיל אם לא לובשים טייץ ומצילים את העולם. כמובן שספיידי הוא החביב עליי, אבל באמת שהקטע שלו בא בחבילה. וסתם קורים....לא נשמע כיף כ"כ. הטבעת הירוקה...זה מעניין....אבל צריך להיות תמיד כזה...בע...לא יודעת להסביר, משו כמו אצילי אבל לא במובן של נובל. ארררג...זה קשה!!! אין לי מספיק ידע כדי להחליט. אני משערת שאת חוש העכביש של ספיידי... כי בעיקרון זה מה שנותן לו את היתרון, הוא רואה הכל לפניי שזה ממש קורה, גם אם זה עיניין שלי עשירית השניה. והרי גמישות כבר דיי יש לי...ואומנות לחימה...הספיידי סנס כ"כ יעזור לי להתקדם מהר. לפניי שנשים לב אני אהיה ספיידי גירל ללא כורים...^_^ תזכירו לי שוב למה אני חושבת על זה כ"כ לעומק?

comicsgirl

New member
מגנייייב ../images/Emo6.gif

איך לא חשבתי על זה בעצמי? זה כמו להיות מורף (המגניב מאקס-מן)!!!

The Flash

New member
ממש לא

הכוח של מורף, או של מיסטיק ובכלל כוח שינוי הצורה הוא רק למראה הבנאדם לא מקבל את הכוחות של זה שהוא הופך אליו, רק את המראה שלו

comicsgirl

New member
זה...

כן. הם כן מקבלים את הכוחות של האנשים אליהם הם הופכים. כמו מורף- הוא מקבל את הכוחות של מי שהוא הופך אליו.

The Flash

New member
ממש לא!

הוא אף פעם לא קיבל את הכוחות של האנשים שהוא הפך אליהם

comicsgirl

New member
בטוח?!

ראית ת´סידרה בטלוויזיה?! הוא הפך לציקלופ (בשביל לפרוץ לאיזשהו ביניין...) והוא קיבל ת´כוח שלו. וכשקליסטו הפכה לסופה (אני חושבת...) היא גם קיבלה את הכח שלה.

*GormE*

New member
לעוף, לזרוק מעריצות למים

ולספר לחברה
מי שרכש ביפולר מבין!

למעלה