קומפליטלי

A n d r i a n a

New member
הלו!!! הלו!! תרגיייייייע!

לכמה ה"גרוטאה" הזאת מסוגלת להגיע?\<אל תדבר ככה על הTT שלי!

Darkwing

New member
חוץ מזה ש-TT זה לא ממש חוויה...

לא יודע אבל תמיד במכוניות ספורט כאשר הבעלים כל כך מתגאה בהן, אז תמיד אחרי נסיעת מבחן, אני שואל, טוב, זה נחמד, אבל איפה המנוע? זה גם יכול להאיץ? אני לא מבין מה אנשים מתלהבים עדיין מחוסר התחושה הבסיסי במכונית. הגה, דוושות, חלון אטום, וחוסר חיבור משווע למכונית. מילא אם זה קארטינג. אני יכול להבין. אבל מכונית ספורט? הממ, אולי כאשר האוטו יורד פחות מ4 שניות ל0-100 או תאוצה ל400 מטר מעמידה ב12 שניות אז אפשר לדבר. כמובן גם רצוי שיפנה כמו שצריך. לסיכום. מכונית ספורט באותה הרמה של אופנוע (ספורטיבי?) תעלה פי עשר בערך או במקרה הטוב פי שלוש ולא תספק את אותן התחושות.

Darkwing

New member
אכן. ../images/Emo13.gif

אבל אין מה לדאוג. גונג'ארו קיבל הרי כידון חדש... בהחלט אני אעשה מטעמים מאותה גברת. הרבה זמן לא התעללתי במישהו בצורה רצינית. ולא, נציגי אורנג' לא נחשבים, כבר אין במה להתעלל בהם. הם ישר מאשרים לי דברים
אבל לפחות היה לי וויכוח עם איזה דביל בסקאל שניסה למכור לי איזה צ'יפ זיכרון בטענה שהוא מבין במחשבים ושהוא טכנאי מחשבים ושאני לא ממש מבין אז אם אני אקנה אז זה יהיה בסדר... תן לי DDR 266 256MB. -> אין, יש DDR333 512MB זה גם יפעל לא זה לא, לא לא לוח תואם. (בשלב זה הייתי מוכן לצאת) -> מה פתאום (ועושה תנועה מזלזלת ביד), זה יפעל טוב מאוד. אוקי, תסביר לי איך זה יפעל על לוח איטי יותר? -> אני טכנאי ואני אומר לך שזה יפעל זה תואם. באמת? וזה שיש לי אחד בבית וזה לא עובד אני מניח שזה אומר שאו שאתה שקרן, או איש מכירות גרוע, או דפוק, או כולם יחד כי זה לא יעבוד ואף לוח שפועל במהירות של 266 לא יקבל זיכרון במהירות 333 היות ואין תאימות בין הצ'יפסט של הלוח שפועל במהירות מסויימת לעולם רכיב זיכרון שיאלץ להאיט את עצמו במידה וזה אפשרי ואז גם זה יגרום לתקיעת המחשב בשל חוסר תאימות של מהירות... לפחות כשאתה מנסה לשקר ולבלבל את המוח, תנסה שיהיה לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר לפני, כי איש מכירות אתה לא וטכנאי מחשבים לא, ואפילו שקרן טוב אתה לא. פה הוא כבר שתק.

תראה-

אם אתה הולך על התעללות, לך על זה עד הסוף, שניינו עם אופנועים חדשים, חליפות (2 חלקים), קסדות טובות, מגפיים וסדום-ערד... לי זה נשמע טוב...

numerw

New member
זה לא בשביל המהירות../images/Emo150.gif

אני לא מחפש ענני אבק....זה יעשה אותם...

Darkwing

New member
לא אוהב TT

חריך ירי במקום חלון קידמי, אפשרות צפיה ממש מועטת, אילמלא דגם הקוואטרו אפילו לא הייתי שוקל לקרוא לזה מכונית ספורט. באופן כללי האוטו לא ממש מוצלח. יש לו המון בעיות שגורמות לו להיות יותר יפה מאופה. כל זה יכול היה להיות טוב אבל אם אני רוצה אוטו בשביל יופי אז אני אקנה היונדאי קופה בהרבה פחות כסף. מכונית ספורטיבית? מה דעתך על איזה מאזדה MX5?

למעלה