קונדיטוריה כשרה בד"צ

יניב100

New member
קונדיטוריה כשרה בד"צ

מחפש קונדיטוריה כשרה בד"צ שפתוחה במוצ"ש בי-ם. המטרה היא קניית עוגה ליום הולדת. מישהו מכיר ? על איזו עוגה אתם ממליצים ?

הרברונן

New member
תהיי בקשר עם בורק'ס אמא בתלפיות

למרות שהם סגורים, בעבר הם עשו קומבינה כזו יש להם מגוון עוגות בסיס ומגוון עצום של עיטורים מעל ברמות ובמחירים שונים כל טוב, רונן

יניב100

New member
מי מהם קרוב לתחנה מרכזית ?

לגבי ברמן לפי מה שראיתי באתר REST הם לא כשרים למהדרין.שנית לפי מה שכתוב הם לא פתוחים במוצ"ש. אנג'ל כנ"ל. האם בוודאות הם כשרים למהדרין-אין לי זמן לעשות סיבובים בבירה מה גם שאני בלי רכב.

ברמן בהכשר הבד"ץ של העדה החרדית

בדיוק כמו אנג'ל ושתיהם נמצאות על אותו רחוב קרוב יחסית לכניסה לעיר. ברכב זה שתי דקות ברגל טיפה יותר. אני חושבת שכדאי לעשות טלפון כי לפי מה שיושב לי בראש גם ברמן פתוח והתוצרת שלהם לדעתי יותר טובה. אם לא אנג'ל פתוח במאה אחוז. הייתי לא פעם אחת באנג'ל במוצאי שבת כך שהמידע שבידך לא מדויק.

יניב100

New member
אחלה תודה.

פשוט אני לא מכיר ובלי רכב אז אני בודק באינטרנט לפני שאני מתרוצץ מפה לשם. ד"א שכ' תלפיות קרובה לתחנה המכרזית ?

יניב100

New member
אם ככה אין מצב להגיע לשם.

אני יבדוק עם ברמן ואנג'ל. מישהו הציע לי גם את קפה נאמן-יש טעם לבדוק שם או שהעוגות רק נראות טוב ובטעם לא משהו ?

רותי410

New member
העוגות של נאמן טעימות מאוד.

בכל פעם שאני נוסעת לירושלים ומגיעה לתחנה המרכזית, אני עושה אצלם סיור. יש להם גם עוגות יומולדת?

רותי410

New member
הכי טוב שיוכי או מאיוש או את תאפו לו

משהו. זה בטוח יצא יותר טוב מכל עוגה קנויה!!! וסחתיין על הלחוח. שיחקת אותה!!!!

רותי410

New member
גם אצלי!!! חלק מיואשות ממני

החליטו שנפלתי על הראש. קודם בקושי ניסיתי משהו (בכל אופן לא בכזאת תדירות) ועכשיו אני לא מפסיקה לפחות לרצות להכין דברים. חלק מתלהבים ורוצים גם כן להצטרף רק שאין להם זמן. וגם אני מנסה בזכות הפורום דברים שלא העזתי לחשוב שאני מסוגלת לעשות בשלב הזה. אז כל הכבוד לפורום ולמשוטטיו הנהדרים!!!

חברה שלי מדברת איתי היום

ואני מרשרשת עם כלים ברקע. אז היא שואלת: מה עכשיו? ואני עונה לחוח. היא צועקת עלי: תגידי את התחרפנת על כל הראש . אה? אין לך מה לעשות בחיים חוץ מלעשות לחוח ???

רותי410

New member
אבל אני הבנתי שאת היית בשלנית

עוד לפני הפורום, כך שזה לא ממש משהו יוצא דופן אצלך. אצלי זאת ממש מהפכה. אתמול יצאתי להליכה עם קרובת משפחה שלי ועם חברה. כשסיפרתי להן שעשיתי קובנה, שתיהן צחקו (בין היתר גם מתיאור המוצר המוגמר), והקרובה שלי, שמכירה אותי הרבה שנים, אמרה לי שבחיים היא לא הייתה מאמינה שאני אעשה משהו כזה. ושהיא ממש כבר לא מכירה אותי. אז אני מצפה לעוד הרבה תגובות כאלה בעתיד, כי אני לא מתכוונת להפסיק. ההיפך. בא עוד להגביר את הקצב. (נראה מתי הג'ננה הזאת תעבור לי. אני מקווה שלעולם לא!!!) בינתיים כולם נהנים (בדרך כלל) מההתמכרות שלי לפורום.

ברור נשמה שאצלך זה מטורף

בלי להכיר אותך אני הרי זוכרת את אימרותיך שלעולם לא תצליחי. ופתאום את בענינים ברמות. אצלי תסכימי איתי שלא ממש אכלתי לחוח אצל סבתא שלי.... נראה אם יום אחד תכיני את גפילטע פיש....

יניב אז ככה:

מס' הטלפון של החנות של ברמן שנמצאת ברחוב בית הדפוס הוא 02-6541989 ומאחר וכבר ביררתי אז כבר התקשרתי ואכן הם פתוחים במוצאי שבת החל מ7.30 אם אתה כבר מגיע לשם תקנה לעצמך כמה פיציות קטנות שהם דיי אלופים בהם וגם עוגת קראנץ שוקולד ציפס אדירה!!! רחוב בית הדפוס זה הרחוב של אנג'ל אבל זה בהמשך הירידה לכוון הר נוף. אני מציאה לך לקחת מונית ותוך שלוש דקות אתה שם. כי ברג זה דיי עליה .

יניב קפה נאמן זה אולי גם אפשרות ולו רק

בגלל הנוחות כי זה ממוקם בתחנה המרכזית עצמה. אז אתה יכול לעבור שם לראות אם יש משהו שמדבר אליך ומשם להמשיך אם לא תמצא. מה שכן קפה נאמן אם אינני טועה זה הכשר רבנות ירושלים מהדרין ולא בד"ץ . בעיקרון זה הכשר טוב והרבה סומכים אבל יש גם כאלה שיעדיפו בד"ץ אז זה לשיקולך.

למעלה