קונדיטוריה כשרה בד"צ

יניב100

New member
הבעיה שהשיקול שלי לא קובע

אני ילך על בטוח כי בכל זאת אני לא רוצה לזרוק חצי עוגה לפח בגלל שרק שלושה אנשים יאכלו אותה. כדאי לשים נרות על העוגה או שעברנו את הגיל הזה (24)?

יניב100

New member
המון תודה !

אילו עוגות מומלצות? ככה שאם אחת לא תיהיה אני יקנה אחרת. מה לגבי כיתוב על גבי העוגה - הם עושים או שפשוט אני יכין שבלונה ? אני רק מקווה שהעוגה לא תימס עד שאני יגיע לרמות -למרות שקר אצלכם עכשיו. המוניות אצלכם עושקות את האנשים ולוקחות על נסיעה מרמות לתחנה מרכזית 40 ש"ח.שת'כלס זה בדיוק 10 דק'. ושוב תודה.

יניב אמנם אני לא ממש מקבלת ממשרד התחבורה

משכורת אבל אני אציין לך שאמנם זה לא ממש נסיעה ארוכה (רבע שעה) אבל המרחק הוא גדול והנסיעה לא אורכת הרבה זמן מאחר והכבישים לשם הם כמו בינעירוניים. בכל מקרה אני חושבת שכדאי שתרים טלפון לגבי השבלונה. לגבי עוגות ספציפיות אני לא ממש יודעת כי אני לא נוהגת לקנות עוגות שלמות אבל בעיקרון מהנסיון שלי תמיד עוגה חלבית תהיה משובחת יותר מעוגה פרווה במיוחד אם זה קנוי. אולי עקיצת הדבורה? או היער השחור? לא ממש מכירה אבל עקיצת הדבורה אמור להיות טוב גם קנוי.

אממממ יש דברים שנראה שלא עוברים

בשום גיל מה שכן השאלה אם יש מספיק אוויר בראות לכבות 24 נרות ועוד לחשוב על משאלה לפני שצונחים באפיסת כוחות. ... סתם אני צוחקת. זה באמת בלי כללים. מה שבא לך. אתה יכול לשאול בפון אם יש להם מספרים 24 ואז ישימו לך במקום.

למעלה