קונה מחשב - דעתכם על המיפרט

genotip

New member
קונה מחשב - דעתכם על המיפרט ../images/Emo140.gif

טוב, אז הגיע הזמן באמת לקנות מחשב חדש במקום הפנטיום 3 הנוכחי. המיפרט הוא: AMD ATHLON XP 2500 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR Gigabyte Radeon 9200 128MB ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD SPIRE FalconRock II AMD WD 80GB 7200RPM 8 MB special version TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window צורב: LG 52X32X52 OEM מחיר המחשב הוא 3000 ש"ח (שימו לב שאין מסך, ואין חלקים כמו מקלדת, כונן דיסקטים וכו'). המחשב נועד בשביל פוטושופ ואינטרנט בלבד (והשילוב המנצח בין פוטושופ לבין 6 חלונות אינטרנט נוספים במקרה הטוב). מה דעתכם? האם הוא מספיק חזק? האם החלקים טובים? תודה

[eLad]

New member
../images/Emo41.gif

AMD ATHLON XP 2500 -
TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR -
Gigabyte Radeon 9200 128MB -
+- ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD - לא מכיר SPIRE FalconRock II AMD - נראה לי ש
WD 80GB 7200RPM 8 MB special version -
TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window - לא מכיר, נשמע נחמד צורב: LG 52X32X52 OEM -
אולי כדאי להשגיע עוד טיפה במעבד (3000) בעקרון לי יש 2500+, בערך אותו כרטיס (שלי gigacube), אני *חושב* שאותו מאוורר והוא מחשב מצויין (קניתי לפני חצי שנה). אז הכי חדש היה 3000 אני חושב, אז היום יש בטח קצת יותר, אז אולי תשקיע עוד 200 שקל בשביל זה. ואם כבר שדרוגים אז 1024 זכרון
ושמעתי שכדאי לקנות דואלי ולא בסטיק אחד (2*256 או 2*512, תלוי מה אתה קונה) כי זה אמור לעבוד יותר מהר. כל השאר נשמע לי אחלה, ומתאים לפוטושופ ואינטרנט
ואפילו משחקים.

genotip

New member
בעיקרון אני מתכוון לקנות

זיכרון כפול, כלומר פעמיים 512. בהמשך נשדרג, במידה וה512 לא יסחוב מספיק. AMD 3000 עולה בסביבות ה1200 ש"ח בעוד מה שאני קונה עולה 560. חתיכת הבדל במחירים...

[eLad]

New member
אז תשאר עם 2500, הוא מעולה

לפחות בשבילי. את השדרוג תשאיר לדור חדש למעבדים, כי עד אז אני בספק אם יצטרכו מהירויות כאלה מפלצתיות. וזכרון - 512 זה סבבה לגמרה. אולי באמת עדיף שתתחיל איתו ואז אם תרגיש צורך מיוחד תשדרג ל-1024... בכל מקרה, לקחת מחשב מצויין במחיר טוב, לדעתי. מאיפה אתה קונה?

genotip

New member
הצעת המחיר היא מפנדה מחשבים

נראה... תלוי בעיקר בתשלומים
יש הצעות?

[eLad]

New member
הצעה שלי - ברח מהם

קניתי מהם מחשב למרות ששמעתי מכל מיני אנשים שהם עושים בעיות. אחרי שקניתי אותו הם הגיעו אחרי חודש, המאוורר לא היה מורכב כמו שצריך. החזרתי להם את המחשב עם עוד חבילה למעלה של החוברות והדיסקים ועוד כמה פריטים קטנים - החבילה "הושמטה" במשלוח ולא הגיעה אליהם, לדעתי מישהו "השמיט" אותה בחברת משלוחים
אחרי זה הם הרכיבו לי מאוורר אחר כי משהו נשבר שם ליד המעבד. בקיצור בלאגן שלם. ואחרי שקניתי מהם - הגעתי למסקנה שהמחיר היה גבוה מדי בשביל מה שקניתי.... ___לא כדאי___ תחפש לך איזה מחירון דילרים או מכרז שווה.

אם אתה בקטע של אלטרנטיבות:

מה דעתך על זה: לוח אם ASUS P4-S 800-D הלוח החדש ביותר מבית ASUS הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB כ.קול ADI1980 AC 97 כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 זיכרון 512MB DDR 400MHz כ.רשת 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL כ.מסך מתקדם לבחירה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כולל אפשרות חיבור לטלוויזיה דיסק קשיח W.D / Maxtor 120GB 7200RPM כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים X 52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר מה דעתך על זה? עולה 3260, ויש אפשרות לשדרג ל1024 כמו שאתה רוצה תמורת 450 ש"ח. קישור

genotip

New member
אלטרנטיבות זה אחלה דבר ../images/Emo3.gif אבל

שלהשוות בין שני המחשבים לא ביכולתי. מה דעתכם? יותר טוב המחשב הזה?

אוריקס

New member
קח תשני לדעתי

אני לוידע כמה אפשר לסמוך על יצרן הלוח אם אבל חוץ מזה הכל נראה 'סדר. החברה של ההארד-דיסק מעולה - לדעתי הכי טובה שיש.

אוריקס

New member
גמאני

אבל בגלל שבאתי מוכן. המוכר שמה היה די רמאי וניסה למכור לי XP HOME בכמה מאות שקלים (לא רק שXP זה זבל, XP HOME זה או דה פייס - הוא גם רוצה שאני אשלם לו על זה
). אח"כ הוא ניסה לשכנעה אותי שאני צריך כרטיס מסך למרות שאני פשוט לא משחק במחשב. בסוף התווכחתי איתו שעה שאני רוצה 7200 RPM, כשבהתחלה הוא אמר לי ש"אין כזה דבר" בגודל הדיסק שרציתי. אח"כ ביקשתי ממנו להגדיל זכרון ל 512 (הדבר הכי חכם שבנאדם יכול לעשות) ולעשות לי עכבר אופטי. הפד שלהם על הפנים ואני מתעצל לקנות חדש. סה"כ אני באמת מרוצה זה אחלות של מחשב.

פלוטוֹ

New member
../images/Emo41.gif אני יצאתי מרוצה מאוד מסולי

מחשבים בר"ג... שירות טוב (גם אחרי הקנייה) ומחירים טובים...

Deviation

New member
../images/Emo45.gif

AMD אומנם זול אבל הייתי משקיע עוד כמה שקלים (קצת יותר) עבור Intel..

אוריקס

New member
נשמע אחלה

רק תבדוק איזה כרטיס מסך זה בדיוק כי זה שכתוב G-Force 5 לא מבטיח לך כרטיס טוב.

למעלה