קונה מחשב - דעתכם על המיפרט

claimbing

New member
במפרט למטה כתוב:

כרטיס מסך Nvidia GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה​
לא יודע למה הוא נחמש, נראה לי משהו טוב.. לי יש את ה-FX 5600 עם 256MB

הרבה יותר טוב !

במיוחד שזה מעבד של INTEL.. אחי קנה לפני איזה שבועיים מחשב דומה מ-NETACTION.. עדיין לא הגיע, גם הוא מעצב ונראה לי שזה ילך בינכם :)

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif אתה ממש גאון...

משימה: מצא את ההבדלים בין המחשב שאני הצעתי לך, למחשב שאתה מתכנן לקנות. התשובה במהופך (או שלא
):
כן,כן, ההבדל הוא המחיר
. תרגיש חופשי לשלם יותר...

Trranger

New member
פתרתי ../images/Emo3.gif

המארז.. שניהם MIDI אבל עיצוב שונה... בכל מקרה, לדעתי בכלל לא צריך לקנות מחשב באינטרנט. ואם כבר קונים, אז דואגים שמי שמוכר לכם באינטרנט מנהל גם חנות רגילה במקביל. זה די בעייתי אם נתקלים בתקלות במחשב ואין למי לפנות. המחשב סך הכל נראה טוב, רק לא יזיק לשנות את הזיכרון לDUAL512MB חוץ מהכרטיס קול, כל הרכיבים מעולים. לא יודע בקשר לכרטיס קול.. לא מפורט היצרן בכלל.(אולי הוא ONBOARD)

ZetLAW

New member
מה שעוד שונה זה הזיכרון....

(אריאל ממחשב של חבר
) הזיכרון בוואלה הוא 512MB DDR 400MHz ובנטאקשיון הוא CHANNEL DDR 400MHZ DUAL (ההבדל הוא בDUAL). דבר נוסף, הדיסק קשיח בנטאקשיון הוא SATA ובוואלה - לא. אולי יש עוד, אולי מה שאמרתי פשוט לא כתוב... מריפרוף מהיר בכתוב...

Trranger

New member
אני מאמין ששניהם DUAL...

פשוט משום מה הם לא אוהבים לפרט על הרכיבים של המחשב באתרי מכירות באינטרנט, הם מעדיפים להשתמש ב"זיכרון מהיר במיוחד"
זה די דומה, אבל בכל זאת יש טיפה הבדלים

למעלה