קוניצ'יוואה!!

Nittle Grasper

New member
קוטאני *-* D:

ברוכהבאה ^_^ [יש לך שירים שלו להמליץ לי?] איך קוראים לך וכל זה?

יש לו הרבה שירים יפים!!

תורידי את השירים של הנושא של GRAVITATION!! מאוד מומלץ! לי קוראים גלית

star_female

New member
מה ללא נושא ם_ם;;

פעם ראשונה שזה קורה לי XD טוב, הנה מה שכתבתי: השיר פתיחה של גראווי לא שלו ויש עוד שיר אחד שסקי טומוקאזו (המדובב של שואיצ'י) שר, מהדרמה סידי, ויש 3 שירים של nittle grasper, אבל כל השאר שלו. והוא טוב
אני הכי אוהבת את anti nostalgic. אם את רוצה שירים שלו לא מגראוויטיישן, יש את השירי פתיחה של טסובאסה כרוניקל (BLAZE של העונה הראשונה ו-ITS של העונה השנייה, ל-BLAZE יש שיר שבא איתו בסינגל אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו).

PENELO

New member
גם לי קרה ה"ללא נושא" הזה ../images/Emo6.gif

ו anti nostalgic בהחלט שיר טוב *-* זה מוזר לשמוע אותו שוב אחרי דיי הרבה זמן שלא שמעתי אותו XPP

זה הזמר של השיר פתיחה של גרווטישן?

אם כן, אז לדעתי הוא שר נורא! יש לא מן כול צפרדעי מוזר כזה><... (והינה טנשי-צ'אן מתפרצת: קול צפרדעי סגיד!"XD)

PENELO

New member
ברוכה הבאה ~ D:

אמ.. אני לא יודעת אם זה כמו קוטאני אבל .. יש את גאקט *_* Gackt תהני ~ D=

PENELO

New member
יש לך כל כך הרבה תמונות ../images/Emo99.gif

הלוואי עליי XPP .. אבל אין לי אומץ ללכת לחפש תמונות ..;;; .. יש לי כבר סוס טרויאני אחד במחשב >.>"" .. וזה קרה בגלל שחיפשתי תמונות ם.ם"

oracle

New member
הרבה, כן~~~ :>

סוס טרואני זה רע =_=;; צריך הגנה חזקה למחשב, ואז אפשר לחפש תמונות בשקט ושלווה... ^_^

PENELO

New member
XPP הגנה חזקה ._."

יש לי 8 תוכנות נגד וירוסים במחשב .____________________." ואלו תוכנות טובות
ואת כולם אני מפעילה בכל יום ;; ועדיין .. המחשב שלי כל כך דפוק T________________________T אממ.. לא איכפת לך שאני אוסיף אותך למסנג'ר שלי נכון ?

star_female

New member
... עדיף תוכנה אחת טובה...

או מקסימום 2 אנטיוירוסים (כשרק אחד באמת פעיל באותו זמן), אחרת הם מנטרלים אחד את השני. אלא אם כן את מדברת על תוכנות anti-spyware/adware/spam אבל אלה לא עוזרות נגד סוסים טרויאנים ברוב המקרים.

PENELO

New member
יש לי ;~;

והם לא מנטרלים אחד את השני ^^"" .. פשוט לא צריך להפעים אותם בבת אחת .. צריך אחד אחרי השני ם.ם" ויש לי גם כאלה תוכנות כמו שאמרת .. ויש לי גם אנטי וירוסים כמו AVG ועוד כלמיני מוזרים ._." למה כל הדברים האלו קורים לי ? ;;

למעלה