קוניצ'יוואה!!

Nittle Grasper

New member
O,O" את פשוט גולשת באתרים לא טובים

*אהמ* D< סתם ._. אני מסתדרת עם 3 תוכנות, אנטי וירוס, אחת לקוקיז, ואחת לכל מיני דברים כאלה ששכחתי מה הם
ואני מפעילה פעם בשבוע, אם לא פחות.. אני אעשה סריקה עכשיו XD

Nittle Grasper

New member
אני ממש לא יודעת מה להגיד לך ._."

תשאירי רק תתוכנות שיש לך שהן כמו שלי, זה אמור להספיק, ואולי בגלל שיש לך הרבה זה מה שפוגע... וכשיש לך טורנט אומשו כזה או כשמסתיים להגיע למחשב שלך קובץ בדרך-פלא-שאסור-להזכיר-כאן, תסרקי אותו [קליק ימני ~> scan with anti virus] לפני שאת פותחת אותו. עצה ידידותית לכולם. באמת שכדאי לעשות את זה תמיד, לסרוק כל קובץ שמגיע למחשב לפני שפותחים אותו. חוויתי את התוצאות של לא-לסרוק על בשקי
או יותר נכון על דיסקי-הקשיח, אבל במקרה שלי זה כמו הבשר >.....<

Nittle Grasper

New member
../images/Emo122.gifבשקי=בשרי. טוב ששמתי לב >.>"

בדיליי _קל_ >< הוספתי את הפורום לחתימה D: עד שפיניתי מקום >_<

star_female

New member
אם הם לא עובדים באותו זמן זה

בסדר, אבל צריך אחד שכן יעבוד כל הזמן ויבדוק שלא נכנסים וירוסים וסוסים טרויאנים למחשב. אני משתמשת ב-AVG והוא בסדר... אולי הוא לא מעודכן אצלך?

PENELO

New member
הוא לא מעודכן ._."

אני לא יודעת לעדכן אותו >.>"" *מתה*

Nittle Grasper

New member
גמני בAVG ^^

נממ בלה הוא אמור להתעדכן לך לבד... ואם לא, את מדליקה אותו, יורדת קצת בגלגלת ויש שם UPDATE אז לכי לשם ^^

star_female

New member
הוא מתעדכן לבד אם מגדירים אותו

ככה... כשעומדים על schedualer ולוחצים על schedualed tasks אפשר להגדיר מתי זה יתעדכן (ברמה יומית). זה ממש חובה לעדכן, אנטיוירוס לא מעודכן לא שווה הרבה.

PENELO

New member
../images/Emo12.gif

אז בעצם כל הזמן הזה הוא היה לא מעודכן .____________________."" כל כמה זמן בערך צריך לעדכן אותו ? ם.ם" כל יום עידכון זה מספיק ? X.X

Nittle Grasper

New member
אני יודעת, אבל זה מן הסתם לא מוגדר

אצלה אם זה ככה X-X" אצלי הוא מתעדכן לבד אבל פעם ב- צריך לעדכן משום מה

למעלה