אמרת הרבה דברים נכונים וחכמים
ובכל זאת יש מה לישר עמדות או הבטים----
1.מעולם לא חשבתי שאין בעיה עם 9\11 אבל האתרים האנטישמים [בוש, הממשל, המוסד,רוטשילד,אילומינטי] פתרות את
הבעיה בסיפורי אגדות -אורבניות כוזבות לגמרי,כרגיל.
עשו את זה ערבים -נאצים שלמדו בגרמניה--- הדת המוסלמית היא "השטן" העולמי לשעה זו וברור שחוצני- השטן מנחים אותם.
הרוע האנושי הוא ,כמו הטוב האנושי,מוצר של האדם בעיקרו משורשו ומהותו---ההשראה החוצנית היא חיצונית בלבד.
2.קמלוט לא אמרו דבר אחד נכון,מעולם,הכל בולשיט.
3.דיוויד אייק אכן סכיזופרן-פרנואידי מובחן ותוסס,----או כמו שאומרים במקומותינו---מיסטיקן-מתקשר-רואה ניסתרות.
4.גם אני היתי "רואה נסתרות" סביל וחובבני בהיותי דתי ואיש קבלה כבד---אכן עולם הניסתר משיק ,מקביל,דומה ,זהה לעולם הטירוף
זה אותו הדבר [מימד רביעי בפרהפסיכולוגיה \ספיריטואליזם]ותלוי איך מפרשים או משתמשים ,לא עלינו,את זה.
הכרתי הרבה מקובלים ורואי ניסתרות אמיתיים[עוד בגדר שפויים] ומטורפים למכביר.
השפויים עשו כסף וכבוד ומפורסמים מאד בתיקשורת אבל יותר מנייקים וחלאות מהמטורפים.
לכן עזבתי את הכל וחמש עשרה שנה אני בחסימה מודעת ואת זה ראית ---כל הכבוד.
5.השורה התחתונה שלך---הקרב בעיצומו---נותנת קצת תיקווה אמנם, אבל דרכי האמונית שונה לחלוטין ---הבסיס לכל,בעיני, הוא אהבת החיים,האושר
החירות והיצירתיות שיש בכל יצור חי עם או בלי מודעות מפותחת.
מזה אני מסיק ששורש העולם הוא חיובי וכוחות הפרזיטיות הרוע והניצול הם אכן שלב הבורות ,ימי הביניים העכשויים,הבחירות האנוכיות,החייתיות, שלנו כתרבות
אין לי מושג מה לעשות או אם יש עתיד מעבר לעקרון אהבת החיים והתבונה האנושית המקובלת ----
6.בקבלה קוראים לשליטה החוצנית ---פשוט--- החיצונים,הקליפות,המזיקים,יצורי האפלה---כולנו עד אחרון בשליטה כזו או אחרת----הבחירה החופשית היא ,כמובן
יחסית למיקום שלנו בעולם,מה שאומר שאפשר להשתחרר קצת על ידי עבודה עצמית----מודעות, הבנה וכאלה---לא דת הניו אייג' ולא שום דת או תורה.
-----
בינתיים זהו.