קונספירציה על הפירמידות...

Alinush182*

New member
קונספירציה על הפירמידות...

הפירמידות במיצרים הנושא האהוב עליי....... איך המיצרים יכלו לבנות פירמידות כל כך ענקיות? בזמן שלא היו להם כלים מתאימים בכלל?......... לפי דעתי אלו חייזרים שבנו את הפירמידות...... ומה דעתכם???
אלינה

צוחה

New member
טוב שאתה לא שואל את השאלה הכי עתיקה

ששאלו הארכיאולוגים רק תזהר לא לדרוך על הזקן של השאלה הזו

Alinush182*

New member
דבר ראשון: אני בת ../images/Emo13.gif

דבר שני: פשוט שאלתי מה דתכם מי בנה את הפירמידות ועם זה חייזרים בנו אז למה הם לא נשארו בעולם, אבל בעצם איך נדע שהם לא נשארו בעולם אולי הם מחופשים לאנשים אחרים????? קונספירציה אחת מובילה לשניה..... לפי דעתי עם היו פה פעם חייזרים ובנו את הפירמידות הרי ברור שהם הרבה יותר אנטלגנטים מאיתנו כי הם הצליחו להגיע עד לפה ואנחנו בקושי יצאנו ממערכת השמש שלנו..... וסתם לידע כללי: הכוכבים שאנחנו רואים בלילה הם שמש שמו השמש שלנו ולכן אין עליהם חיים כי שום דבר לא יכול לשרוד חום כל כך גבוה, אז בעצם כל כוכב זה מערכת שמש אחת........ מקווה שהבנת אותי..... בה בייייייי
אלינה

צוחה

New member
לקחת סמים לפני שכתבת את זה ?

הכוכבים שאנחנו רואים בלילה הם לא שמשות אלא כוכבים רגילים שהתחילו לשלוח את האור שלהם אלינו לפני מליוני שנים ורק עכשיו הם הגיעו איך הגעת לזה שהכוכבים בשמיים הם שמש ???

Alinush182*

New member
טוב אני מודה....

לקחתי סמים אבל רק אקטזי........ סתם....... והגעתי למסקנה הזאת כך: קראתי את זה באיזשהו מקום והמורה שלי אמר לי שזה נכון אז כנראה שזה נכון וחוץ מזה רוב הכוכבים הם באמת שמשות אבל לא כולם! ומה אתה חושב על מה שכבתי על זה שהחיזריים בנו את הפירמידות ולמה הם עוד לא כבשו אותו???.
אלינה

the engineer

New member
כל כוכב הוא שמש.....

אם אתה לא יודע כוכב הוא גוף שמיימי שיש לו יכולת להאיר בעצמו השאר הם כוככבי לכת כמו כדור הארץ כמעט כל הכוככבים בשמיים הם שמשות חוץ מכמה שמקבלים אור מהשמש וכך מחזירים אור לעבר כדור הארץ

RedStorm

New member
באמת שאלה טובה!!!ו......ו.......ו..

וצוחה....מה הבעיה שנדרוך על הזקן הארוך ארוך של....השאלה למי אכפת שהאכראולוגים שואלים את זה עכשיו אנחנו שואלים את זה! בכל מקרה קראתי על זה איפשהו...ובאמת ...כשחושבים על זה...לבנות כזה דבר אזז ... צריך להיות מאוד מאוד קשה...זה אפשרי אבל זה צריך לקחת הרבה הרבה מאוד זמן... זה קשור איכשהו לתאוריה של הקבוצה הזאת שנקראת "ראל" שטוענת שבתנך האלוהים והנביאים בעצם היו חייזרים! יונה ולוויתן----יונה והצוללת ......--לדעתי הגיוני מאוד! ועוד דוגמה... תחשבו, אם תראו אדם שהוא חצי שקוף...בלי גוף פיזי ...שמרחף מעל האדמה שזה בעצם משהו מדהים ...ואין לנו מושג מה זה בעצם! איך נקרא למה שראינו .....בתכלס אם נגיד שזה רוח! כמו רוח רפאים זה יהיה סביר מאוד מהה לאא?אין לנו מילה מדוייקת...אולי מדענים יקרו לזה בשם ...יותר טוב שנמע יותר מתוחכם אבל רוח זו תהיה מילה טובה להגדיר את מה שראינו... (מטאפורה אם אני לא טועה) בקיצור ...אפשר לומר שבני ישראל ראו חללית בשממים!!!ענקית ממתכת עם מבערים ענקיים שמותיאים אש...אז הם קראו לה... עננן-הדבר היחיד שיש בשמיים שהוא בצבע אפור לבן מכו מתכת ...ומרחף! עם עמוד אש-אש =אש של המבערים!של החללית...בקיצור הם חיפשו מילה מתאימה למה שהם ראו כמו שאנחנו אומרים רוח רפאים ...למשהו שאין לנו מושג מה הוא ... הם אמרו ...ענן עם אש! שהוביל אותם! לדעתי אין בעיה לקבל כזה דבר! למה ענן מרחף עם אש....נשמע יותר אלוהי ...יותר הגיוני ...אזז יכול להיות אבל אני חושב גם לכיוון הזה!

Alinush182*

New member
נכון....

אתה יכול לפרט מתי ואיפה הם התחילו לראות את הענן הזה ומתי הוא נעלם זה יכול להוביל ל--->איפה החייזרים נחתו!

RedStorm

New member
אני תמיד הייתי גרוע בשיעורי תנך!

ואני באמת לא יודע! אז מי שכן! שיענה בבקשה!

S__A

New member
ואווווווו, גם אני תמיד חשדתי ...

... איך באמת זה יכול להיות שהמצרים הקדמונים בנו כאלו דברים. והתאורייה על הענן והכל - מדהים. מאיפה שאבת את זה ??

צוחה

New member
הבעיה בתאוריה שלך היא

שלא היה ענן עם עמוד אש אלא היה ענן ועמוד אש הענן הנחה אותם היום ועמוד האש הנחה אותם בלילה ככה שחללית (הענן) עם המבערים (עמוד האש) היא לא נכונה כי אלא שני דברים שונים אל תבין אותי לא נכון לי גם יש הנחות שחייזרים קשורים לתנ"ך אבל הדבר הספציפי הזה לא נכון

doorman

New member
ישנו ספר שקראתי, נקרא: מרכבות האלים

והוא מסביר למעשה על כל התאוריות בתנ"ך על דברים לא טבעיים. כמו חלליות ובעירה ללא התכלות והרבה דברים בסגנון. הוא גם משווה עם תרבויות אחרות כמו בני האינקה ועוד. יש לו תאוריה מאוד מעניינת לגבי נוח והתיבה, ממליץ לקרוא. The Doorman

time to fly

New member
אתה מודע לעובדה

שאחרי כמה זמן מחבר הספר הודה שהוא המציא ופיברק רבות מהעובדות בספרו

doorman

New member
אופס, לא ידעתי על זה, אתה יכול לפרט

יותר ? תודה The Doorman

the engineer

New member
לא רק שהוא פיברק ושיקר....

הוא גם ישב זמן מה בכלא על זה והוציא ספר שבו הוא מספר על השקרים שלו. אין להתייחס ברצינות לשום דבר שרשום בספר הזה

Alinush182*

New member
הסבר: :)

יכול להיות שהחייזרים השתמשו בסוג אחר של אש שרואים אותו רק בחושך.. ואת הענן לא ראו בלילה כי חשוך....... ולא ניראה לי הייתה להם ראיה טובה כי זה במדבר ומלא חול בפרצוף.... אז תיקח את זה לתשומת
ודרך אגב, בן כמה אתה??????.

צוחה

New member
אני בן 18

אמרת שלא רואים את הענו כי היה חשוך הלא המטרה של עמוד האש היא להטיל אור ? ככה הם כן היו אמרוים לראות את ה"ענן" ומה הגיל שלי קשור למשהו ?

Alinush182*

New member
צודק.......

והגיל כי אתם כאלה חכמים פה....... ואני לא חושבת שאני שייכת לפה כי אני בסך הכל בת 13

RedStorm

New member
תראה.....אבל...אפשר לחשוב על זה ככה

צוחה...אתה אמרת ש...הענן הנחה אותם ביום והאש בלילה... אבל מה לא הגיוני...שבלילה ...הם ראו רק את האש של המנועים.... אז הם כתבו...שהאש הנחתה אותם בלילה... ובאור הם ראו את החחלית הענקית...והאש קצת נבלעה...באור בשמש(מי יודע) אזז הם כתבו שביום הענן חללית הנחה אותם... ואגב.. יש קטע בתנך...שמסופר אל איזה שהוא נביא או מישהו אחר..אני באמת לא זוכר מישהו "מפורסם"...בתנך... שעולה לשמיים ונכנס (כתוב נבלע אני חושב) לתוך הענן הזה...(לא קשור לקטע של הענן שהנחה אותם) וחוזר לאכן מכן!אני חושב אם הוראות לעם... מה אתם אומרים על זה?

למעלה