קונספירציה על הפירמידות...

Alinush182*

New member
ניראה לי שאתה מתכוון ל.....

משה על הר סיני....כי שום דבר אחר לא זכור לי כרגע.... ועם כבר מדברים על משה בהר סיני לפי דעתי לקחו אותו חייזרים והביאו לו ספר חוקים......בעברית..... מה שאומר שעברית היא השפה של החייזרים..... מה אתם חושבים??????

צוחה

New member
מה פתאום הר סיני !

הוא מדבר על אליהו הנביא שרכב על מרכבת אש לשמיים וזה באמת אחד הקטעים בתנ"ך שגורמים לך לחשוב קצת ותחשוב טיפה על משהו אם יש חושך אז עמוד האש אמור להאיר את הענן... כאילו מה ? הם ראו הכל חוץ מהענן ? i dont think so

RedStorm

New member
ראו אש!!!

תראה... בחושך מוחלט במדבר!!! נגיד תיקח לפיד...ותדליק אותו...תסתכל עליו מרחוק... (אל תגזים אבל החללית הייתה בשמממים למעלה) אתה תראה את האש ....ובקושי תראה את הלפיד עצמו! תראה כשהם תיארו את זה...הם לדעתי פשוט ראו את האש בלילה שהיתה חזקה... וזה מה שהם הלכו אחריו....בלילה ביום ראו כבר את כל החללית ....והלכו אחריה

S__A

New member
זה פורום, אני מדבר אל כולם ...

ואגב, אל תזלזלי בעצמך ! כשאני הייתי בן 13 בקושי ידעתי להיכנס לפורום .. יש לך את הזכות להיות בת 13 ולהשתמש באינטרנט ..

Alinush182*

New member
אז אני מניחה שאני ישאר.....

ומה דעתך על הדיון שהעלינו???
אלינה

S__A

New member
תשארי !!!

אגב, תאמיני או לא , אבל אני עוד אתמול חשבתי לעצמי- ואוו, חדשה בפורום וכבר מעלה נושא טוב לשיחה - אהבתי את זה .. חזק ואמץ
המשיכי כך :)

Alinush182*

New member
תודה....../images/Emo13.gif

תמיד אהבתי את הנושאים הלא פתורים של האנושות... וסוף סוף יש מקום שאפשר להעלות אותם ולדון בהם!! אגב, עד מעט יעלה פורום הוליווד וכולכם מוזמנים אליו!!!! אני כמובן המנהלת..... ומי אתה חושב שהמנהל?
אלינה

S__A

New member
אני המנהל ../images/Emo70.gif

כמובן שזאת קונספירציה של השב"כ !! אלא מה ?

Alinush182*

New member
אתה לא באמת המנהל......

לא היית מתחילת הפורום ומן הסתם מנהל אמור להיות מההתחלה....

S__A

New member
תיקראי טוב טוב את ההודעה שלי...

גם את הפירוט

on drugs orange

New member
המממ

בתור קורא קבוע של ההודעות בפורום (המצויין) הזה רציתי רק להסב את תשומת לבכם שכבר לקחו את כל התיאוריה של החייזרים והפירמידות צעד אחד קדימה ועשו סרט וגם סדרת טלוויזיה בשם: STARGATE orange

badphish

New member
סרט די מג´ועף

אחד מהסרטים האלה שקצת פיספסו את הרעיון שלהם אבל אולי יש משהו בתיאוריה שלהם

RedStorm

New member
אז החלטנו ש...

החייזרים היו בתנך? אני אומר כן... למישהו יש עעוד דוגמאות?

חזיר בר

New member
במרכבות האלים יש מספר דוגמאות

הוא טוען שאוהל האלוהים היה בעצם מקום בו שמרו פצצה גרעינית. לכן רק משה יכל להכנס אליו. ושהעליה של אליהו לשמים הייתה בחטיפה של חייזרים. אני אישית חושב שהכל בולשיט ולא צריך להפוך סיפור תנכי נחמד לקונספירציה עתיקת יומין. אבל זה שעשוע נחמד

חזיר בר

New member
תראה

אני חושב שאגדות התנ"ך הם מה שהם - אגדות,לא יותר ולא פחות מכיפה אדומה נניח. אתה לא רואה אף אחד שאומר שהזאב הרשע היה בכלל סוכן ק.ג.ב בשירות חייזרים מאלפא סנטורי.

RedStorm

New member
זה בולשיט...?

וענן מעופף לא? אם כשהיית קטן היו מחנכים לפי הדברים האלה...היית חושב אחרת!

למעלה