קונספירציה של גברים

ר-חלי

New member
קונספירציה של גברים

יום שבת אחרי שכל היום לא הוצאנו את האף אבא דני החליט שהיום הוא רוחץ את הילדות ואני מעט נחה - זה קורה לו ככה פעם בחודשיים הפשיט אותן, פתח את המים והכניס את שתיהן למקלחת (הן מתרחצות יחד בתוש) ןאז... טלפון אני עונה .... המ"פ שלו מהמילואים....... (לא אין מילואים באופק סתם לשאול מה נשמע)

רותי&ע

New member
ומה עם קונספירצית נגד נשית?

רק תגידי לי באיזו שעה להתקשר

השתגעתן? נראה לכן שהבעלים

שלנו יצליחו להסתדר עם הילדים לבד יותר משעתיים, אני לא רוצה לחשוב מה אני אמצא כשאני אחזור הביתה בעצם אני לא אעשה הכללה אני אדבר בשם עצמי, אין סיכוי שאני אצא נגיד למילואים או לכל מקום אחר לכמה ימים והוא יסתדר

רותי&ע

New member
אצלי הוא יסתדר..בחריקת שיניים ../images/Emo8.gif

אני חושבת שכל אחד יסתדר. השאלה היא מה הברירה. אם הברירה לצעוק הצילו ואמא באה להציל את המצב-אז זה מה שיהיה. אם אמא אינה זמינה בשום מקרה-הוא יסתדר יפה מאוד. הרי טובת הילדים מקום ראשון.. ויאללה-מילואים באילת?

אין ספק שהוא יסתדר

אבל הוא לא יידע מה להלביש לה, תמיד הוא בלחץ כי אני מתעצבנת כשהוא לא מתאים את הבגדים והגרביים אף פעם לא בצבע המתאים... אבל זה סתם קטנות אוכל בכפית הוא מסרב לתת לה בשלב זה לגבי אילת- אני בפנים

חייבת להשוויץ באישי היקר../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

הוא מטפל בילדות יותר טוב ממני. כשהוא עדיין עבד בארץ, הוא היה מוציא את יובל כל יום לגן, כולל לבחור לה בגדים (טעם מעולה !) כולל להכין לה ארוחת בוקר וכולל לסבול את האיטיות הבלתי נסבלת שלה בבוקר. אני הייתי יוצאת מדעתי אחרי כמה ימים כאלה והוא ? פשוט נפלא. אמבטיות ליובל היה תפקיד שלו ועדיין שלו כשהוא מגיע הביתה ועכשיו הוא עושה להן אמבטיה ביחד (לי אין סבלנות לביחד הזה. זה אף פעם לא נגמר טוב). הבעיה היחידה ? כל זה בא על חשבון איך שהבית נראה.. סדום ועמורה פרייר.

תאמינו לי - מסתדרים, זה בדוק ../images/Emo98.gif

אני נמצאת ברגע זה בחו"ל. בנסיעה מטעם העבודה - בעלי נשאר לבד עם הילדה ומסתדר. זה לא פעם ראשונה ,וכנראה גם לא אחרונה שהוא נשאר איתה לבד והוא יודע לטפל בה מצויין. כמובן שבעלי מוכן לסיטואציה הזו ומטפל באיה מגיל אפס (אחד היתרונות של לא להניק). אני חושבת שהרבה נשים (וגם אני מן הסתם חוטאת בזה לפעמים) חושבות שרק הן יודעות הכי טוב לטפל בילדים, ולא נותנות קרדיט לבן הזוג שהוא גם ידע מה לעשות. ואם לא נותנים לו קרדיט ולא מאמינים שגם אם הוא עושה דברים אחרת זה בסדר, אז למה שיתאמץ? כל עוד זה לא דברים שעלולים לפגוע בבטיחות או בריאות הילד, צריך להתגמש ולתת לבן הזוג לעשות דברים בדרכו הוא. אז מה יקרה אם הילדה תלך עם מכנסיים כתומים וחולצה סגולה פרחונית? שום דבר. ואם הוא יתן לה את המעדן לפני ארוחת הערב ולא אחרי? שום דבר. ואם התחתונים מקופלים קטן ולא כמו שאת מקפלת? שום דבר. נקודה למחשבה.

no-a-m

New member
המלצה למילואים

זו ממש לא בדיחה , חברה טובה שלי יצאה עכשיו בהתנדבות לשבועיים מילואים , חזרה בעננים, עשתה ממש שרות קרבי בשטח, מסתבר שיש מי שאוהב

מירי,

New member
הוא עסוק - יתקשר אח"כ..

וזה רק אם אין אל-חוטי.... ואם יש שהוא יגיד את זה למ"פ..

אפרופו קונספירציה../images/Emo5.gif

אתן מכירות את זה שהוא סוף סוף מחליט קצת לעזור ובציוץ הראשון של העולל הוא מודיע לך "הוא רוצה אותך"! מה לא ידעתן שהם קוראים מחשבות

אבל מצאתי את הפתרון המושלם לזה

אני שואבת ופעם כשהוא אמר את זה, אמרתי לו שיש חלב שאוב במקפיא ואם הוא חושב שהילדה רעבה, הוא מוזמן להפשיר ולתת לה. מאז אין יותר את המשפט הזה אצלנו... ואגב, החלב נשאר קפוא...

_גלית_

New member
אבא של תומר

דווקא יסתדר ושניהם מאוד יהנו מזה. הוא רק אומר שהוא לא מצליח להבדיל בין החיתולי טטרא, חיתולי פלנל, סדיניות עם ובלי שרוכים וכו´... לדעתו מדובר פה בקודים של שפת אמהות סודית שהוא לא מבין..

מתוך הכרות ווירטואלית עם אישך היקר

אני בטוחה שהוא יסתדר
גם אבא של תומר שלנו יסתדר מצוין. אולי אפילו יעשה הכל בצורה רגועה וטובה יותר ממני! לא הייתי מודאגת לרגע מלהשאיר אותם בלעדי. שירלי.

למעלה