קונספירציה!!!!!!!!

TAleader

New member
קונספירציה!!!!!!!!

לא הייתי בפורום הזה די מלא זמן ועכשיו אני ממש לא מבין מה קורה פה?!? פעם אנשים היו דנים בנבכי החיים ובמאטריקס וכל זה, והיום דנים על צואה?!? אני חושב שאנשים קצת סוטים מהרעיון המקורי של הפורום, שהוא להעלות לתודעת הציבור קונספירציות שונות בחיינו... והנה אחת שממש מפריעה לי - הקוטנגנס! כן חברים, הקוטנגנס... אותה פעולה אלגברית בזוויות המשולש, שאין לה - אבל אין לה שום הצדקה להתקיים!!! הרי יש לנו טנגנס, וקוטנגנס זה ההפך מטנגנס, והמדענים והפרופסורים הגדולים לא היו יכולים לחשב אותו כאחת חלקי טנגנס, אלא היו חייבים להמציא פעולה חדשה שאין לה שום הצדקה ושום שימוש בעולמנו... אכן, מסעיר... בכל אופן, נחמד לראות פה אנשים מפורום חצלולים, אבל חבל שמי שכאן לא כותב קונספירציות אמיתות...

IC4

New member
שעבוד חברתי של מנהלי פורומים בתפוז

אף אחד לא נתן לנו פורום מאטריקס אז איכשהו עלינו על קונספירציה לקרוא לפורום מאטריקס וקונספירציות אחרות (אחרות הושמט כי לא היה מקום) כדי שכיביכול הפורום יעסוק גם בקונספירציות. הרעיון היה כדי שנטע לביטוב תחשוב שאנשים ירצו לבוא לדבר על קונס´ אז היא הסכימה לתת לנו את הפורום הפורום מלכתחילה לא נוצר לדבר על קונספירציות אלא על מאטריקס וקונס´ ואז באה השאלה רגע אז מה זה אומר? זה אומר מה שתרצה אם המאטריקס הוא מעין קונספירציה, איזה אחרות יש שאין אנו יודעים עליהם ? הפורום לא נועד כדי לדון על JFK ולא על רבין אם אנשים רוצים לדבר על זה, סבבה תהנו , אבל אל תבוא בטענה שהפורום לא מדבר על זה. אלא על דברים מעבר למה שאנחנו יודעים (ולא קונס´ של אנשים כנגד אנשים)

IC4

New member
הדואליות של חזיר

לא אמרת פעם שאתה מעדיף לחיות את החיים בלי לחשוב כל הזמן שיש מישהו שמנסה לסדר אותך/אחרים? וחוץ מזה לדעתי לא מקונספירציות אין ממש מה ללמוד, רק שהן קיימות ---- אייסי מעולם לא אמר אל תדברו על קונספירציות [רק בשביל הרקורד ההיסטורי למלחמת האחים בפורום 21]

חזיר בר

New member
אבל קונספירציות

פותחות פתח לדמיון, אולי אי אפשר ללמוד מהן אבל האם כל החיים הם לימודים?

IC4

New member
אתה פשוט מכין אותי לתשובה, DONT U ?

לא אמרתי שכל החיים זה לימודים, איני חושב כך בכלל ולא אמרתי שיש רע בדמיון. מה גם שהמטריקס והמחשבות של הפורום שאינן קשורות לקונס´ בפורום זה הינן נובעות ופותחות מדמיון -- קונספורומאטריקס

אפשר רמז?

יכול להיות שאני כן יודעת אבל לא קישרתי... בכל אופן, אולי תנסה להסביר? יכול להיות שטמון עמוק, בתוכי תוכך איזה כישרון הסברה נדיר... BE HAPPY

חזיר בר

New member
לא לא

את לא מבינה,זה מהלקסיקון של הקיבוץ שלי בלבד אין סיכוי שאת מכירה. אבל אם זה היה במילון: תרים (הרם) (פועל): 1)קח דבר מה ושים אותו במקום גבוה יותר "קח נא את קופסת הנעלים הזאת ותרים אותה למדף העליון" 2)בסלנג של קיבוץ מאזור השרון,מוצא אחרון כשאין שום דבר לומר בעצם או לחילופין כשדבר מה משעשע או חכם נאמר באזור ויכולת הביטוי אינה מספקת כדי לתאר זאת פרט למילה "תרים". "הו,איזה ביטוי משעשע אמרת זה עתה - תרים!"

ולמה בדיוק ציפית שאדע את הסלנג

של הקיבוץ שלך?!?!?! מדבריך הבנתי דברים לא כה נחמדים... אני אתעלם! אבל במקומך הייתי נזהרת, מישהו פגע בי ושיחקתי אותה די טוב בתור מכשפה... מסתבר שאני יודעת להיות כזאת ובגדול
(הא הא הא) BE HAPPY

חזיר בר

New member
אמרתי לך שאי אפשר

ולא ציפיתי שתביני זה היה בשביל עצמי השם הקודם שלך היה טוב יותר

טוב... השם הקודם יותר טוב?

הרגשתי איתו קצת סנובית, כולם חשבו שאני באמת חובשת... זה יצר הרבה מקרים לא כ"כ נחמדים... אם השם הזה בכלל לא נחמד אז אני פתוחה להצעות! BE HAPPY

srullli

New member
חובשת בדימוס

אההה..... מה איכפת לך מה חושבים ? סה"כ כינוי קטן - מה שבא ברוך הבא ! אני אישית בעד שמות שנוח לפנות אליהם , למשל , איך אני פונה אלייך עכשיו ? "ארצינו את שומעת "?....?.... אני בעד שם קליל , קליט וממצה . חזיר בר איש קצת מאוד ציני..... תעשי מה שבראש שלך :)) אפשר להסתכל על החדר ולבחור באופן שרירותי איזה חפץ מרתק כדיי להיות בעל הזכות להיקרא על שמו . בי הפי נאוו ! האוו האוו האוו האוו האוו !
כמו שלחתולה קראו מיצי , כך גם לכלב היה צריך לקרוא מוקי

חזיר בר

New member
יכול להיות

אבל את השם "ארצנו הקטנטונת" אני לא ממש אוהב. גם את "חזיר בר",למעשה. "רותי".

למעלה